نظرتون در مورد رشته نفر قبلي چيه؟

pariya

New member
به به من باز به پست ایمنی برخورد کردم...
خیلی خوبه...همینجوری با علاقه بیییییییییخوون واریا جونم

shima.p

New member
من به علوم علاقه دارم
به نظرم رشته ی خوبیه
خودشونن و خودشون
اگه phd هم بگیرن که چه بهتر یه آزمایشگاه میزنن نونشون تو روغنه.یکی از آشناهامون آزمایشگاه داره روزی 4-5 میلیون در میاره

pariya

New member
من به علوم علاقه دارم
به نظرم رشته ی خوبیه
خودشونن و خودشون
اگه phd هم بگیرن که چه بهتر یه آزمایشگاه میزنن نونشون تو روغنه.یکی از آشناهامون آزمایشگاه داره روزی 4-5 میلیون در میاره
روزیییییییییییی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!
واااااااووووووو:smiliess (15):
مامایی هم فوق العادس دیدین نی نی تازه بدنیا میاد اصن آدم قدرت خدارو میبینه و باید فقط بگه خدارو شکر

mohsen_rok

New member
هم علوم آرمایشگاهی رو عشقه هم ایمنی
چون هر دو تاش رشته خودمه:smiliess (3):

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: pariya

varia

Well-known member
هم علوم آرمایشگاهی رو عشقه هم ایمنی
چون هر دو تاش رشته خودمه:smiliess (3):
ایمنی رشته خوبی مباحث ابتداییش بسیار شیرین وجذابه ولی وارد مباحث پیچیدش که میشی مثله ریاضیات میمونه!! تو ایران درسته اسمش جا افتاده ولی علمش وکاربردش چندان جا نیافتاده.واسه همه اونایی که ایمنی میخونن آرزو موفقیت دارم.

cheshmak

New member
وایییییییی من عاشق حیوونامممممم

همه میگن تو باید میرفتی دامپزشک میشدی نه ماما!!!!!!!!!!!!!ههههههههههه

foroozan

New member
من به علوم علاقه دارم
به نظرم رشته ی خوبیه
خودشونن و خودشون
دوست عزیز من فک نمیکنم هیچ آزمایشگاهی روزانه 4-5میلیون درآمد داشته باشه ها.احتمالا این که میگی درآمدماهیانشه.حالا این آزمایشگاهه خوش شانس کجاست حداقل یه سری بهش بزنیم!

zari.goli

New member
دانشجوهاش ک خیلی بااین اسم حال میکنن وکلاس میزارن امامیگن سخته

DNA.2013

New member
اپیدمیولوژی خیلی شیرین و سخته ولی از بازار کارش خبر ندارم

foroozan

New member
بچه ها چرا هیچکی از بیوشیمی حرفی نمیزنه؟دوسش ندارید؟
لطفا بی رودرواسی نظراتتونو راجع بهش بگید.از آیندش،بازار کارش وهرچی که دربارش میدونید.

sanazmohandes

New member
بیوشیمی خیلی کاربردیه خصوصا تو رته سم شناسی که من میخونم. دوس داشتم ارشد بیو شیمی بخونم ولی محدودیت مدرک کارشناسی داشت نمیشد

sara77

New member
چرا اینقد مادی فکر میکنی دنیای زیستو با هیچی عوض نمیکنم هماتو که کارش هست از یه پزشک عمومیم بالاتری پس اگه کاری فکر کنی هم به نتیجه میرسی هم علاقه که اگه زیست کارشم نباشه ولی بازم یه دنیا ارزش داره

Persian-Masoud

New member
چرا اینقد مادی فکر میکنی دنیای زیستو با هیچی عوض نمیکنم هماتو که کارش هست از یه پزشک عمومیم بالاتری پس اگه کاری فکر کنی هم به نتیجه میرسی هم علاقه که اگه زیست کارشم نباشه ولی بازم یه دنیا ارزش داره

علاقه سیخی چنده؟ نکنه فک کردی من به پرستاری علاقه داشتم؟ :p7977cujr38iyymsu8:

sara77

New member
ولی انصافا هر چی بت میاد باشی بجز پرستاررررررررررر :(50):

sara77

New member
پس چرا اول انتخابش کردی/؟/بنظرم پرستاری واسه اقایون کار خیلی مناسبی نیست

بالا