نظرات شرکت کنندگان کنکور ارشد بهداشت و ایمنی مواد غذایی 94

فاطیما94

New member
راستی شما گفتید سوال102گزینه 2میشه یعنی کلادسپوریوم ولی تو کلید گزینه 1را انتخای کرده
 

ایمنی

New member
راستی شما گفتید سوال102گزینه 2میشه یعنی کلادسپوریوم ولی تو کلید گزینه 1را انتخای کرده

آره درسته... فراموش کردم اینو اضافه کنم
در مورد بقیه موارد اعتراض من هم مشابه شما بوده، فقط سوال 101 با توجه به رفرنسی که شما میگید چیزی در مورد دمای رشد ندیدم. اون صفحه 20 هم مقایسه گوشت پخته و خام هست... در کل لیستریا و یرسینیا سایکروتروف هستند با توجه به صفحه237 میکروب آدامز فصل 7. باسیلوس هم که ترموفیل هست صفحه 247 پاراگراف سوم میگه در غذاهای حرارت دیده بیشتر دیده میشه. و صفحه 28 کلیات بهداشت پاراگراف آخر اشاره به غذاهای پخته داره....
صفحه 61 میکروب آدامز پاراگراف دوم سطر پنجم اشاره به ترموفیل بودن باسیلوس دارد
سوال 118 چی?
 
آخرین ویرایش:

فاطیما94

New member
صفحه 15رکنی اخر صفحه نوشته یرسینیا در دمای 4درجه سانتی گرادهنوز قادر به تکثیر می باشد
 

nafasmrn

New member
سلام بجه ها.من اعتراضامو فرستادم.
فقط رو سوال 30 شک دارم.گزینه الف درسته یا ب؟؟؟؟
اگه می دونین سریع بگین با ذکر منبع.مرسی
 

فاطیما94

New member
نمی دونم فکر کنم خیلی محترمانه بنویس گزینه 1 درسته منبع هم ندارم. اصلااشاره ای به این نکته تومیکروبیولوژی نشده بود
 

nafasmrn

New member
ایمنی جان راجع یه سوال 30 نظری نداری؟یبه نظر من الف درسته اما منبع ندارم براش.
سوال 1 چی؟ تو منابع بوده؟
 

nafasmrn

New member
کلا چرا بچه ها زیاد همکاری نمی کنن؟؟
درصداتون حدودا چنده؟
 

elahe1366

New member
سلام ببخشید من تازه فهمیدم کلید سوالات اومده هنوز چک نکردم.
 
بالا