سلام بچه هافرم درخواست بررسی سوالات توسایت وزرات بهداشت اومده فکر کنم تا فردا بیشتر وقت نداریم سوالهایی رو فکر میکنیم غلته با ذکر منبع وصفحه و....بزاریم تو سایت تاهمگی به یک جمع بندی برسیم
سلام...
رفرنس هایی که من تونستم پیدا کنم اینهاست. لطفا شما هم بررسی کنید و رفرنس های مورد نظرتون رو بگید...
سوال 42 صفحه 139 اصول نگهداری فاطمی انتشار 1388 پاراگراف 4 سطر اول ، گزینه د
سوال 61 صفحه 322 شیمی فاطمی انتشار 1390 سطر 4 و 5 ، گزینه الف
سوال 89 صفحه 275 شیمی فاطمی انتشار 1390 پاراگراف 3 سطر 1 و 2، گزینه د
سوال 110 صفحه 76 بهداشت رکنی انتشار 1390 پاراگراف 1 و 2 سطر اول، گزینه ج
سوال 118, 101, 111 هم لطفا رفرنس هاتونو بگید...
سوال 111 صفحه 141 اصول نگهداری فاطمی سطر دوم گفته ماده غذایی آب از دست میدهد پس چطوری آب فعال زیاد میشه? صفحه 136 پاراگراف دوم گفته در طی انجماد اکسیداسیون رخ میدهد پس با سوختگی هم که ماده آب از دست میده احتمال رنسیدیتی هست، و کلا اکسیداسیون با کاهش رطوبت افزایش پیدا میکنه...
سوال 118 صفحه158 اصول نگهداری فاطمی پاراگراف آخر سطر 5 . مگه میشه غذای حاوی اسپور پخته نشه? پس کنسرواسیون واسه چیه???
بچه ها من که خیلی متحیرم