sa@@ra
New member
بچه ها کولون رو درست کردن
یعنی چی؟؟؟کلید درس شد یهووو؟؟
بچه ها کولون رو درست کردن
سارا مگه ملت مث من و توان ک بی زبون ساکت بشینن،معلوم نیس تا الان چند نفر ب غلط کردن انداختنشون:-d
مراجعه شود به صفجات قبلی عکس کلیدو گذلشتم
والااینجوری که شما میپرسی لابد ندارید
این حذف ها دو گزینه ای ها به خیلی ها الکی کمک کرده
من همش نگرانم حذف بشه یه سوالاو هم کم کنن شانس نداریم که از بهداشت بر میاد:65d6a5d6s:
اوکی. چون به من خیلی کمک کرد بهم برخورده ها. شما که میفرمایید الکی کمک کرد میشه بگید سوال 6 و 31 که دو گزینه ای شد اشکال علمیش چی بود.؟ یعنی من که کلی خوندم و درست زدم حقم نبود جوابام درست بشه.؟ هاشیموتو تیپ 4 بود و nkt با رسپتور آلفا بتا لیپید میگیره. من اعتراض زده بودم. اینقدر هم محکم اعتراض زده بودم که شک نداشتم درست میشه. حالا شما بگید الکی کجا به من کمک شده.؟
بد نیست. بهتره باز . ولی یادت باشه دوست عزیز. همه درس خوندن. نه فقط بعضیا. و اگر حقی هست واسه کسیه که بیشتر زحمت کشیده و خدا مستحق میدونتش نه کسی که شما مستحق میدونیدشمن ترجیح میدم چیزی نگم اصلا من حرفمو پس میگیرم که به کسی بر نخوره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
کامنت های قبلی رو هم پاک میکنم که به کسی برنخوره
خاطره تو اصن زوروای،اصن برزیلی اصن 6,0از ما جلوئی
اوکی. چون به من خیلی کمک کرد بهم برخورده ها. شما که میفرمایید الکی کمک کرد میشه بگید سوال 6 و 31 که دو گزینه ای شد اشکال علمیش چی بود.؟ یعنی من که کلی خوندم و درست زدم حقم نبود جوابام درست بشه.؟ هاشیموتو تیپ 4 بود و nkt با رسپتور آلفا بتا لیپید میگیره. من اعتراض زده بودم. اینقدر هم محکم اعتراض زده بودم که شک نداشتم درست میشه. حالا شما بگید الکی کجا به من کمک شده.؟
حتما شما درست ایمنی نخوندی...عباس ازین واضحتر گفته ک دیابت تیپ1 تیپه 4ههه.......اونوقت شما زدی هاشیموتو...تااونجاکه من یادمه هاشیموتو autoantibody ضد ag های تیرویید بود که موجب کم کاری تیرویید میشد بااین اوصاف میشه تیپ2!!
باشه. اگر اصرار دارید من با موبایلم. شب با نوت بوک میام جوابتو علمی میدم. نه از روی برداشت خودم. تصاویر کتاب ها رو میزارم تا جواب درست بهتون اثبات شه. ایشالا که شب راضی میشید و دیگه نمیگید ماها به ناحق بهمون کمک شد. من ایمنی درست نخوندم.؟ من 90 درصد زدم به لطف کسی که هوششو بهم داد و توانشو. فکر نکنم شما که از من ایراد میگیرید و به امثال ماها هرچی خواستید گفتید بیشتر زده باشید. صبر کنید تا شب.
بعد از کنکو. همه میگن ما کل سوالارو بلد بودیم. این هنر نیست.منم 4 تایی که نزدمو بلد بودم. کنکور 40 درصد علم و 60 درصد هوش هیجانیه . من پستارو خوندم که جواب دادم دیگه. خوبم خوندم. اینجا انجمن درست کردن بحث علمی کنن نه اینکه به کسایی که بهتر کنکور دادن تیکه بار کنن . دکتراهای پر مدعای وزارت بهداشت قبول کردن جوابا و اعتراض منو. شما هم اگر بشنوی قبول میکنی اما بیخیال. اگر خیلی مشتاق بودید پیام خصوصی بدید در خدمتم. اگر نه در شرایط فعلی بمونید. فقط در مورد خودتون بحث کنید. نه کسایی که گزینه دیگه ای زدن و درست از آب در اومده. ممنون. منم جنگ راه ننداختم. اگر برداشتتون این بوده عذر میخوام. التماس دعامن 80 زدم...شمااگه پستارو بخونی کسی بشماو دیگران ک بالازدن توهین نکرده این شمابودی فکرکردی اینجا جنگ تن به تنه شروع کردی رجز خوندن...من ازسوال 1تا44 روبلد بودم 45روهم شک داشتم ک اشتباه شد...فقط دقت وتمرکز نداشتم ک این بهم ضربه بزرگ زد
بعد از کنکو. همه میگن ما کل سوالارو بلد بودیم. این هنر نیست.منم 4 تایی که نزدمو بلد بودم. کنکور 40 درصد علم و 60 درصد هوش هیجانیه . من پستارو خوندم که جواب دادم دیگه. خوبم خوندم. اینجا انجمن درست کردن بحث علمی کنن نه اینکه به کسایی که بهتر کنکور دادن تیکه بار کنن . دکتراهای پر مدعای وزارت بهداشت قبول کردن جوابا و اعتراض منو. شما هم اگر بشنوی قبول میکنی اما بیخیال. اگر خیلی مشتاق بودید پیام خصوصی بدید در خدمتم. اگر نه در شرایط فعلی بمونید. فقط در مورد خودتون بحث کنید. نه کسایی که گزینه دیگه ای زدن و درست از آب در اومده. ممنون. منم جنگ راه ننداختم. اگر برداشتتون این بوده عذر میخوام. التماس دعا