نظرات شرکت کنندگان کنکور ارشد ایمنی شناسی خرداد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

immeni

New member
شرط میبندم 371 چاخان محضه !!!! چون من چک کرده بودم وقتی 43 نفر شرکت کرده بودن همچین نمره ای وجود نداشت دفعه بعد که رفتم تعداد همین 43 تا بود با همچین نمره عجیبی.معلومه ویرایش اطلاعات رو زده بی فرهنگ....

آسمون

New member
:thanks:اما واسه یک نفرخوشالم...درصداش بهترشد...خیلى دوس دارم قبول شه...

sa@@ra

New member
شرط میبندم 371 چاخان محضه !!!! چون من چک کرده بودم وقتی 43 نفر شرکت کرده بودن همچین نمره ای وجود نداشت دفعه بعد که رفتم تعداد همین 43 تا بود با همچین نمره عجیبی.معلومه ویرایش اطلاعات رو زده بی فرهنگ....

والا منم دقیق متوجه شدم اینو اول که یه 325 بود بهد شد 2تا بعد همین دوباره شد یکی بعد شد 371 خوب والا من نمیفهم چند بار ویرایش

sa@@ra

New member
بیشترشدگلم...اماواسه ایمنی نامردی کردن سوال حذفی و دوگزینه ای هاش نهایت نامردیه دیگه

واسه ما که تغییری حاصل نکرد اون از زبان که کلون اعلام شد ه وغلط به محض به نفع کسی که غلط زده
اونم از ایمنی که فلط را رو واسشون درس کرد
یکی نیس بگه اون همه غلط زبان ندیدی که بیای کلون رو درس اعلام کلنی؟
به درک...............

Kianoosh.m

New member
بچه ها واقعا فردا جوابا میاد؟مطمئنید؟ کی گفته؟ من آخه جایی نخوندم

sa@@ra

New member
بچه ها واقعا فردا جوابا میاد؟مطمئنید؟ کی گفته؟ من آخه جایی نخوندم

از همون جایی که گفته بودن کلیدا شنبه میاد:))
بعد کنکور تو یه مصاجبه خبری معاون یا ریئس خراب شده سنجش پزشکی گفته بود:ph34r-smiley:

- - - Updated - - -

قبلا یادمه خبرشو گذاشته بودم:riz277:

Immunity

Well-known member
ساراخانووووووووووم....من فقط توی بیو همون ی تست ک بهمه اضافه شد سودکردم!!!!وگرن بقیش همون شد...چقدامیدواربودم کلیدا بهترشه

آسمون

New member
ا؟خوب پس نمرت چند شد؟بیشتر شد دیگه

آره شدم 270اما یه فکری نفلم کرده از دیروز.به شک افتادم که شاید موقه وارد کردن جواباتوپاسخنامه اشتباکرده باشم.ازبس استرس وقت کم آوردن داشتم...أه زودتربدن رتبه هاروخلاص بشیم...

immeni

New member
آسمون عین جسترم تورو منم دارم میگم نکنه بالا پایین زدم نکنه کمرنگ زدم:-d:-(

آسمون

New member
ساراخانووووووووووم....من فقط توی بیو همون ی تست ک بهمه اضافه شد سودکردم!!!!وگرن بقیش همون شد...چقدامیدواربودم کلیدا بهترشه

اشکال نداره محمد...خدابزرگه انشالله قبول شیم همگی...
بچه ها؟کسی یه ترتیب الویت واسه دانشگاهانداره...ازنظرامکانات رفاهی و سطح علمی...؟قبلایباراحسان گفته بود واسه سطح علمی اما یادم نیس صفحه چندبود...اصلاحوصله فک کردن وتحقیق کردن دربارش ندارم...
کسی رومیشناسین ایمنی تبریزبخونه؟نظری ندارین دربارش؟

Immunity

Well-known member
بچه ها؟کسی یه ترتیب الویت واسه دانشگاهانداره...ازنظرامکانات رفاهی و سطح علمی...؟قبلایباراحسان گفته بود واسه سطح علمی اما یادم نیس صفحه چندبود...اصلاحوصله فک کردن وتحقیق کردن دربارش ندارم...

ممنون اسمون...نمیشه حرفه پیشو زود زد باس صبرکنیم تافردا جوابا بیاد اونموقع باهم همگی هم فکری میکمیم

- - - Updated - - -

ممنون اسمون...نمیشه حرفه پیشو زود زد باس صبرکنیم تافردا جوابا بیاد اونموقع باهم همگی هم فکری میکمیم

Kianoosh.m

New member
من استرس دارم کاش خوب امتحان میدادم لاقل الان هیجانم این بود که جای خوب قبول میشم یا نه.. نه اینکه ببینم ظرفیتا چی میشه... دعام کنید قبول شم منم مثه شما... یعنی اگه 130 نفر گرفتن من بشم 130.... دعام کنید خواهشا..

khatere31

New member
واسه ما که تغییری حاصل نکرد اون از زبان که کلون اعلام شد ه وغلط به محض به نفع کسی که غلط زده
اونم از ایمنی که فلط را رو واسشون درس کرد
یکی نیس بگه اون همه غلط زبان ندیدی که بیای کلون رو درس اعلام کلنی؟
به درک...............
ببخشید سارا جان میشه بگی ایمنی دو گزینه ای ها کدوم غلط رو درست اعلام کردن.؟

Kianoosh.m

New member
من گفتم جایی ذکر نشده 24 تیر جواب کنکور میادا، گفتین میاد. کلید نهایی تو دفترچه بود که 21 ام میاد ولی این نه :(

رفت واسه هفته اول مرداد....

sa@@ra

New member
9211141530
خود ستجش اعلام کرد کارنامه هفته اول مرداد
از هفته اول بشییم پای سایت یه روزش اعلام میشه:5:

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا