نظرات شرکت کنندگان کنکور ارشد ایمنی شناسی خرداد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

sa@@ra

New member
اره دیدم اخ جون پس :smilies-azardl (113
پس امید داشته باشید تا روز اخر کلیدا ممکنه عوض شه:25r30wi:

immeni

New member
سارا مگه ملت مث من و توان ک بی زبون ساکت بشینن،معلوم نیس تا الان چند نفر ب غلط کردن انداختنشون:-d

sa@@ra

New member
سارا مگه ملت مث من و توان ک بی زبون ساکت بشینن،معلوم نیس تا الان چند نفر ب غلط کردن انداختنشون:-d

اره باور کن بعد میگم این ویرایش تخمین چرا کار نمیکنه واسه منه؟فرت و فرت ملت ویرایش میکنن که
بچه ها خوب مثل زمان کنکور که جلو افتاده بود همه زنگ زدن و اینا فک کنم الانم اینجوری بوده بعدم سنجش جواب میده خدایی واسه تغییر زمان کنکور که من زنک زدم:whistle:

sa@@ra

New member
ایمنی دست درد نکنه بقیشم جک کن باز ببین عوض نشده:black_eyed:

آخرین ویرایش:

immeni

New member
نه بقیه عوض نشدن اما زبان ب دلم بود عوض میشه ک چک میکردم;-)

khatere31

New member
والااینجوری که شما میپرسی لابد ندارید
این حذف ها دو گزینه ای ها به خیلی ها الکی کمک کرده
من همش نگرانم حذف بشه یه سوالاو هم کم کنن شانس نداریم که از بهداشت بر میاد:65d6a5d6s:

اوکی. چون به من خیلی کمک کرد بهم برخورده ها. شما که میفرمایید الکی کمک کرد میشه بگید سوال 6 و 31 که دو گزینه ای شد اشکال علمیش چی بود.؟ یعنی من که کلی خوندم و درست زدم حقم نبود جوابام درست بشه.؟ هاشیموتو تیپ 4 بود و nkt با رسپتور آلفا بتا لیپید میگیره. من اعتراض زده بودم. اینقدر هم محکم اعتراض زده بودم که شک نداشتم درست میشه. حالا شما بگید الکی کجا به من کمک شده.؟

sa@@ra

New member
اوکی. چون به من خیلی کمک کرد بهم برخورده ها. شما که میفرمایید الکی کمک کرد میشه بگید سوال 6 و 31 که دو گزینه ای شد اشکال علمیش چی بود.؟ یعنی من که کلی خوندم و درست زدم حقم نبود جوابام درست بشه.؟ هاشیموتو تیپ 4 بود و nkt با رسپتور آلفا بتا لیپید میگیره. من اعتراض زده بودم. اینقدر هم محکم اعتراض زده بودم که شک نداشتم درست میشه. حالا شما بگید الکی کجا به من کمک شده.؟

من ترجیح میدم چیزی نگم اصلا من حرفمو پس میگیرم که به کسی بر نخوره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
کامنت های قبلی رو هم پاک میکنم که به کسی برنخوره

آخرین ویرایش:

khatere31

New member
من ترجیح میدم چیزی نگم اصلا من حرفمو پس میگیرم که به کسی بر نخوره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
کامنت های قبلی رو هم پاک میکنم که به کسی برنخوره
بد نیست. بهتره باز . ولی یادت باشه دوست عزیز. همه درس خوندن. نه فقط بعضیا. و اگر حقی هست واسه کسیه که بیشتر زحمت کشیده و خدا مستحق میدونتش نه کسی که شما مستحق میدونیدش

- - - Updated - - -

خاطره تو اصن زوروای،اصن برزیلی اصن 6,0از ما جلوئی

شما هم که از سود کردن من هنوز لج داری. خیلی بچه ای . یادت هست که یه بارم نا امیدت نکردم و پز ندادم. ولی تو خیلی ناراحتی از موفقیت احتمالی من

آخرین ویرایش:

immeni

New member
من از سود کردن کسی ناراحت نیستم من از به رخ کشیدن بدم میاد.شما فکر میکنی که پز نمیدی.شما حق داری ب حقت برسی اما با زبون تلخت فقط دیگران رو ناراحت میکنی.درس بیست اخلاق صفرررر

Immunity

Well-known member
سوال مشکل علمی داره درسته nkt الفابتاس ولی همونطور که میدونیم این سلولا درصد خیلی خیلی کمی از لنفوسیتای بدنوتشکیل میدن..هر وقت صحبت از الفابتا میشه همه بسمت cd4 و cd8 توجه میکنن ک باهم تا80درصد لنفوسیتای بدنو تشکیل میدن...بعلاوه میدونیم ک اینا به cd1 یابهتربگم به لیپید پاسخ نمیدن...پس میشه نتیجه گرف هر الفا بتایی به لیپید پاسخ نمیده

Immunity

Well-known member

حتما شما درست ایمنی نخوندی...عباس ازین واضحتر گفته ک دیابت تیپ1 تیپه 4ههه.......اونوقت شما زدی هاشیموتو...تااونجاکه من یادمه هاشیموتو autoantibody ضد ag های تیرویید بود که موجب کم کاری تیرویید میشد بااین اوصاف میشه تیپ2!!

khatere31

New member
حتما شما درست ایمنی نخوندی...عباس ازین واضحتر گفته ک دیابت تیپ1 تیپه 4ههه.......اونوقت شما زدی هاشیموتو...تااونجاکه من یادمه هاشیموتو autoantibody ضد ag های تیرویید بود که موجب کم کاری تیرویید میشد بااین اوصاف میشه تیپ2!!

باشه. اگر اصرار دارید من با موبایلم. شب با نوت بوک میام جوابتو علمی میدم. نه از روی برداشت خودم. تصاویر کتاب ها رو میزارم تا جواب درست بهتون اثبات شه. ایشالا که شب راضی میشید و دیگه نمیگید ماها به ناحق بهمون کمک شد. من ایمنی درست نخوندم.؟ من 90 درصد زدم به لطف کسی که هوششو بهم داد و توانشو. فکر نکنم شما که از من ایراد میگیرید و به امثال ماها هرچی خواستید گفتید بیشتر زده باشید. صبر کنید تا شب.

Immunity

Well-known member
باشه. اگر اصرار دارید من با موبایلم. شب با نوت بوک میام جوابتو علمی میدم. نه از روی برداشت خودم. تصاویر کتاب ها رو میزارم تا جواب درست بهتون اثبات شه. ایشالا که شب راضی میشید و دیگه نمیگید ماها به ناحق بهمون کمک شد. من ایمنی درست نخوندم.؟ من 90 درصد زدم به لطف کسی که هوششو بهم داد و توانشو. فکر نکنم شما که از من ایراد میگیرید و به امثال ماها هرچی خواستید گفتید بیشتر زده باشید. صبر کنید تا شب.

من 80 زدم...شمااگه پستارو بخونی کسی بشماو دیگران ک بالازدن توهین نکرده این شمابودی فکرکردی اینجا جنگ تن به تنه شروع کردی رجز خوندن...من ازسوال 1تا44 روبلد بودم 45روهم شک داشتم ک اشتباه شد...فقط دقت وتمرکز نداشتم ک این بهم ضربه بزرگ زد

khatere31

New member
من 80 زدم...شمااگه پستارو بخونی کسی بشماو دیگران ک بالازدن توهین نکرده این شمابودی فکرکردی اینجا جنگ تن به تنه شروع کردی رجز خوندن...من ازسوال 1تا44 روبلد بودم 45روهم شک داشتم ک اشتباه شد...فقط دقت وتمرکز نداشتم ک این بهم ضربه بزرگ زد
بعد از کنکو. همه میگن ما کل سوالارو بلد بودیم. این هنر نیست.منم 4 تایی که نزدمو بلد بودم. کنکور 40 درصد علم و 60 درصد هوش هیجانیه . من پستارو خوندم که جواب دادم دیگه. خوبم خوندم. اینجا انجمن درست کردن بحث علمی کنن نه اینکه به کسایی که بهتر کنکور دادن تیکه بار کنن . دکتراهای پر مدعای وزارت بهداشت قبول کردن جوابا و اعتراض منو. شما هم اگر بشنوی قبول میکنی اما بیخیال. اگر خیلی مشتاق بودید پیام خصوصی بدید در خدمتم. اگر نه در شرایط فعلی بمونید. فقط در مورد خودتون بحث کنید. نه کسایی که گزینه دیگه ای زدن و درست از آب در اومده. ممنون. منم جنگ راه ننداختم. اگر برداشتتون این بوده عذر میخوام. التماس دعا

Immunity

Well-known member
بعد از کنکو. همه میگن ما کل سوالارو بلد بودیم. این هنر نیست.منم 4 تایی که نزدمو بلد بودم. کنکور 40 درصد علم و 60 درصد هوش هیجانیه . من پستارو خوندم که جواب دادم دیگه. خوبم خوندم. اینجا انجمن درست کردن بحث علمی کنن نه اینکه به کسایی که بهتر کنکور دادن تیکه بار کنن . دکتراهای پر مدعای وزارت بهداشت قبول کردن جوابا و اعتراض منو. شما هم اگر بشنوی قبول میکنی اما بیخیال. اگر خیلی مشتاق بودید پیام خصوصی بدید در خدمتم. اگر نه در شرایط فعلی بمونید. فقط در مورد خودتون بحث کنید. نه کسایی که گزینه دیگه ای زدن و درست از آب در اومده. ممنون. منم جنگ راه ننداختم. اگر برداشتتون این بوده عذر میخوام. التماس دعا

اتفاقا من اصن ازین ادما نیستم من شماره اساتیدمو بشما میدم کافیه بزنگی درمورد من ازشون سوال کنی...حرفتو درموردعلم وهیجان قبول دارم نظرمنم همینه فرق منوشما فققط همون کنترل هیجانس...من لزومی نمیبینم ک بشما پیام بدم مدرکی دارید همینجا بذارید همه ببینن..درمورد اعضای برد همینو بگم انقد بی سواد و بیعلم هستن که حتی ب رفرنساهم تسلط ندارن وگرنه اینجور سوال طرح نمیکردن ک دانشجوها بتونن مچشونو بگیرن...من از دوستای گلم معذرت میخام بابت پستای تندی ک دادم

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا