کم شد یا بیشتر؟؟نه بابا ما اون سوالایی که اعتراض زیدم که درست نشد
شرط میبندم 371 چاخان محضه !!!! چون من چک کرده بودم وقتی 43 نفر شرکت کرده بودن همچین نمره ای وجود نداشت دفعه بعد که رفتم تعداد همین 43 تا بود با همچین نمره عجیبی.معلومه ویرایش اطلاعات رو زده بی فرهنگ....
بیشترشدگلم...اماواسه ایمنی نامردی کردن سوال حذفی و دوگزینه ای هاش نهایت نامردیه دیگه
بیشترشدگلم...اماواسه ایمنی نامردی کردن سوال حذفی و دوگزینه ای هاش نهایت نامردیه دیگه
بچه ها واقعا فردا جوابا میاد؟مطمئنید؟ کی گفته؟ من آخه جایی نخوندم
ا؟خوب پس نمرت چند شد؟بیشتر شد دیگه
ساراخانووووووووووم....من فقط توی بیو همون ی تست ک بهمه اضافه شد سودکردم!!!!وگرن بقیش همون شد...چقدامیدواربودم کلیدا بهترشه
اشکال نداره محمد...خدابزرگه انشالله قبول شیم همگی...
بچه ها؟کسی یه ترتیب الویت واسه دانشگاهانداره...ازنظرامکانات رفاهی و سطح علمی...؟قبلایباراحسان گفته بود واسه سطح علمی اما یادم نیس صفحه چندبود...اصلاحوصله فک کردن وتحقیق کردن دربارش ندارم...
کسی رومیشناسین ایمنی تبریزبخونه؟نظری ندارین دربارش؟
اشکال نداره محمد...خدابزرگه انشالله قبول شیم همگی...
بچه ها؟کسی یه ترتیب الویت واسه دانشگاهانداره...ازنظرامکانات رفاهی و سطح علمی...؟قبلایباراحسان گفته بود واسه سطح علمی اما یادم نیس صفحه چندبود...اصلاحوصله فک کردن وتحقیق کردن دربارش ندارم...
کسی رومیشناسین ایمنی تبریزبخونه؟نظری ندارین دربارش؟
ببخشید سارا جان میشه بگی ایمنی دو گزینه ای ها کدوم غلط رو درست اعلام کردن.؟واسه ما که تغییری حاصل نکرد اون از زبان که کلون اعلام شد ه وغلط به محض به نفع کسی که غلط زده
اونم از ایمنی که فلط را رو واسشون درس کرد
یکی نیس بگه اون همه غلط زبان ندیدی که بیای کلون رو درس اعلام کلنی؟
به درک...............
ببخشید سارا جان میشه بگی ایمنی دو گزینه ای ها کدوم غلط رو درست اعلام کردن.؟