نظرات شرکت کنندگان کنکور ارشد ایمنی شناسی خرداد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

sa@@ra

New member
من هرکار کردم نشد.. به تایید مدیر سایت نرسیده

درصورت عدم تایید کد رهگیری شما پس از 3 ساعت، لطفا با ارسال کد ملی و رشته خود از طریق پیامک(sms) به شماره 02166462916 آن را به اطلاع همکاران ما برسانید تا روند تایید کد رهگیری شما تسریع پیدا کند.

mon

New member
بچه ها سلام من تازه عضوشدم میخوام بدونم با این درصدها امید به قبولی میشه داشت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ایمنی65زیست58بیوشیمی40باکتری46زبان48نمره دویست سی هشت

sa@@ra

New member
بچه ها سلام من تازه عضوشدم میخوام بدونم با این درصدها امید به قبولی میشه داشت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ایمنی65زیست58بیوشیمی40باکتری46زبان48نمره دویست سی هشت

سلام دوست عزیز پارسال رتبه اخرین نفره که قبول شده 225/5 بوده و فکر کنم امسال این نمره پایین تر بیاد و احتمال ثبولی هست
البته باید منتظر ظرفیتا بود چون اگه ظرفیتا بیاد پایین یه خورده شرتیط فرق میکنه
شما رشتتون مامایی هست؟:shocked:

آسمون

New member
ساراجون همشم تقصیرکم لطفی بچه هانیست.مدیریت سایتم یکم اشکال داره.من خودم دوبار اس دادم و آخرشم دوباره کدم رو واردکردم بالاخره امروز درست شد.نمره325رودیدم یکم گرخیدم...خداکنه تعدادبچه های بالای300کم باشه...وظرفیتا افزایش پید3کنه!چیه خووو دعاکردم دیگه...آرزوبرجوانان عیب نیست...

mnamavarpour

New member

دوست عزیز، لطفا در تخمین رتبه سایت شرکت کنید...

mnamavarpour

New member
ساراجون همشم تقصیرکم لطفی بچه هانیست.مدیریت سایتم یکم اشکال داره.من خودم دوبار اس دادم و آخرشم دوباره کدم رو واردکردم بالاخره امروز درست شد.نمره325رودیدم یکم گرخیدم...خداکنه تعدادبچه های بالای300کم باشه...وظرفیتا افزایش پید3کنه!چیه خووو دعاکردم دیگه...آرزوبرجوانان عیب نیست...

الهی آمین....

mon

New member
سلام دوست عزیز پارسال رتبه اخرین نفره که قبول شده 225/5 بوده و فکر کنم امسال این نمره پایین تر بیاد و احتمال ثبولی هست
البته باید منتظر ظرفیتا بود چون اگه ظرفیتا بیاد پایین یه خورده شرتیط فرق میکنه
شما رشتتون مامایی هست؟:shocked:

نه رشته ایمنی شرکت کردم با نام کاربری خواهرم که عضوه رشتش مامایی سوال پرسیدم

sa@@ra

New member

ظرفیتا که قطعا قراره کم بشه 300 نفر روزانه کم میشه که بین همه ی رشته های علوم
پزشکی پخش میشه
حالا این که از هر رشته چقدر باید صبر کنیم شایدم هم یه وقت هم استراتژیشون عوض شه چون اینا هر بار یک تصمیم میگیرن:smiliess (6):

Kianoosh.m

New member
من که همچنان منتظر تایید هستم و هرچی هم اس ام اس میدم هیچی به هیچی.
کلا هم بود و نبود من تو این تخمین تغییری ایجاد نمیکنه نمره م 210 خودتون حساب کنید چی میشه

Immunity

Well-known member
ظرفیتا که قطعا قراره کم بشه 300 نفر روزانه کم میشه که بین همه ی رشته های علوم
پزشکی پخش میشه
حالا این که از هر رشته چقدر باید صبر کنیم شایدم هم یه وقت هم استراتژیشون عوض شه چون اینا هر بار یک تصمیم میگیرن:smiliess (6):

کی گفتش؟؟؟؟؟؟؟؟

biologisst

New member
یعنی این روند کاهش ظرفیتی که میگین قراره همین جور سال به سال برقرار باشه یا بستگی به سیاست های برنامه ریزی و جذب هر دانشگاه داره؟

Immunity

Well-known member
ای بابا حالا یبار که ما نمرمون به حدنصال رسید دارن چکارمیکنناااااااااا

sa@@ra

New member
دکتر محمدحسین پورکاظمی رئیس مرکز سنجش آموزش پزشکی پیش از این در گفتگو با مهر درباره ظرفیت پذیرش در آزمون کارشناسی ارشد علوم پزشکی سال 93 گفت: حدود 3 هزار و 800 نفر در ظرفیت دوره روزانه دانشگاه‌های علوم پزشکی پذیرفته می شوند و با احتساب ظرفیت پذیرش دوره‌های شبانه، مجازی، واحدهای بین‌الملل دانشگاه‌های علوم پزشکی و پذیرش دانشجویان استعداد درخشان در مجموع 5 هزار نفر در دوره کارشناسی ارشد دانشگاه های علوم پزشکی پذیرفته خواهند شد.

انگار قراره شبانه هم اضافه بشه

Kianoosh.m

New member
نمیشه حالا 100 نفر شبانه ایمنی بگیرن؟ نمیشه شهرما یه دانشگاه سراسری بزنن منو به عنوان عضو افتخاری بگیرن؟ :(

(یونان کاستاریکا با گزارش استاد علیفر از لالایی آرامش بخش تره..)

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا