mnamavarpour
New member
دوستان عزیز... لطفا در تخمین رتبه شرکت کنید... :ad54ad:
دوستان عزیز... لطفا در تخمین رتبه شرکت کنید... :ad54ad:
من هرکار کردم نشد.. به تایید مدیر سایت نرسیده
رقیب های سرسخت رو از میدون تخمین رتبه فراری دادی با درصد هات :25r30wi:اینجا خیلی برو بچ ایمنی داشتیما اما همه غیبشون زد واسته تخمین:New (6):
رقیب های سرسخت رو از میدون تخمین رتبه فراری دادی با درصد هات :25r30wi:
بچه ها سلام من تازه عضوشدم میخوام بدونم با این درصدها امید به قبولی میشه داشت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ایمنی65زیست58بیوشیمی40باکتری46زبان48نمره دویست سی هشت
بچه ها سلام من تازه عضوشدم میخوام بدونم با این درصدها امید به قبولی میشه داشت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ایمنی65زیست58بیوشیمی40باکتری46زبان48نمره دویست سی هشت
ساراجون همشم تقصیرکم لطفی بچه هانیست.مدیریت سایتم یکم اشکال داره.من خودم دوبار اس دادم و آخرشم دوباره کدم رو واردکردم بالاخره امروز درست شد.نمره325رودیدم یکم گرخیدم...خداکنه تعدادبچه های بالای300کم باشه...وظرفیتا افزایش پید3کنه!چیه خووو دعاکردم دیگه...آرزوبرجوانان عیب نیست...
سلام دوست عزیز پارسال رتبه اخرین نفره که قبول شده 225/5 بوده و فکر کنم امسال این نمره پایین تر بیاد و احتمال ثبولی هست
البته باید منتظر ظرفیتا بود چون اگه ظرفیتا بیاد پایین یه خورده شرتیط فرق میکنه
شما رشتتون مامایی هست؟:shocked:
نه رشته ایمنی شرکت کردم با نام کاربری خواهرم که عضوه رشتش مامایی سوال پرسیدم
ساراجون همشم تقصیرکم لطفی بچه هانیست.مدیریت سایتم یکم اشکال داره.من خودم دوبار اس دادم و آخرشم دوباره کدم رو واردکردم بالاخره امروز درست شد.نمره325رودیدم یکم گرخیدم...خداکنه تعدادبچه های بالای300کم باشه...وظرفیتا افزایش پید3کنه!چیه خووو دعاکردم دیگه...آرزوبرجوانان عیب نیست...
ظرفیتا که قطعا قراره کم بشه 300 نفر روزانه کم میشه که بین همه ی رشته های علوم
پزشکی پخش میشه
حالا این که از هر رشته چقدر باید صبر کنیم شایدم هم یه وقت هم استراتژیشون عوض شه چون اینا هر بار یک تصمیم میگیرن:smiliess (6):
کی گفتش؟؟؟؟؟؟؟؟