دوست عزیز به دوست عزیزت تبریک بگو شک نکنه قبول میشه (اگه درصداش همین باشه!)خیلی هم رتبه ش خوب میشه. تخمین رتبه کیانوش میگه رتبه ش میشه 23حالا این پست رو یادت باشه اگه شد 23 باااااااید بهم شیرینی بدی
باشه؟
بچه ها تخمین فعال شده
ایشالا که قبول میشی امیدوار باش نمره ت خوبهنمرم شد 230 فک نکنم قبول بشم خوب شد پارسال رفتم سربازی خودمو الاف نکردم!!!
درودددددددددددددددددددد سپاس کوکااااااااااااااااا خوووم سیت طبق طبق شیرینی میارووم دمت گرم
بچه ها تخمین فعال شده
بچه ها تو رو خدا بگردید تو لودیش یا لنینجر سوال 98 اعتراض کنیم من 90 درصد مطمئنم که جواب 2 است اخه مرحله اولیه سنتز کلسترول یعنی تولید hmg-coaکه توسط انزیم
اچ ام جی کوا ردوکتاز انجام میشه که انزیم خاص شبکه اندوپلاسمیک.
بچه ها تخمین فعال شده
سلام بچها تخمین رتبه درست شدااا برید انجام بدییییییییید.....منم انجامش دادم!
دوستان کد رهگیری من هنوز مورد تائید مدیر سایت قرار نگرفته
باید هزینه هم پرداخت کنم؟
تا چه مدتی باید منتظر باشم؟
تایید شده...روی 7000 کلیک کن وارد تخمین میشه
ممنونم....
اما فقط 10 نفر تا الان شرکت کردند، پس تخمین صحیحی نیست.
تا قبل از 25 تیرماه امکانش هست به یه تخمین نزدیک به واقعیت برسیم؟
اره اگه قبول بشی ترخیص میشی من پارسال ابان رفتم.. چون لیسانس داری عصرا ازادی صبحم حداقل 2 ساعت میتونی بخونی چون حالا فکرشو بکن من متاهلم شاغلم هستم سربازم هستم!!!! ولی باز خیلی سوالارو میتونستم به راحتی جواب بدم گیج بازی دراوردم!!ایشالا که قبول میشی امیدوار باش نمره ت خوبه
راستی من برم خدمت میتونم سال دیگه بخونم کنکور بدم یا باید بمونم سربازیم تموم شه؟
اره اگه قبول بشی ترخیص میشی من پارسال ابان رفتم.. چون لیسانس داری عصرا ازادی صبحم حداقل 2 ساعت میتونی بخونی چون حالا فکرشو بکن من متاهلم شاغلم هستم سربازم هستم!!!! ولی باز خیلی سوالارو میتونستم به راحتی جواب بدم گیج بازی دراوردم!!
اینجا خیلی برو بچ ایمنی داشتیما اما همه غیبشون زد واسته تخمین:New (6):
بچه ها من صد دفه سر زدم اما بازم میگه پاسخی دریافت نشده.