نظرات شرکت کنندگان کنکور ارشد ایمنی شناسی خرداد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

Kianoosh.m

New member
حالا اینقد حرص نخور:
منم اشتباهات الکی کردم که بیشترش مال حوزه مزخرف و گندمون شهید بهشتی بود افتاب تو مغز سرمون بود رو پا بودیم تا 2:50 بعدشم جایی که بودم کولر نداشس یه وضعی مسکن خوردم سر جلسه

نه دیگه حرص خوردن فایده نداره... فقط حسرت میخورم
خانوم سارا شهر ما حوزه نبود من از جایی که زندگی میکنم تا حوزه 2 ساعت و نیم فاصله س تا خود شهرش، بعدش تا دانشگاه باز نیم ساعت بود، صب 9:30 راه افتادم که برسم یه یکی دوساعتی هم زیر درخت نشسته بودم!
ولی با اینا فقط خودمو گول میزنم، اگه دقت میکردم این نمیشد

reza 88

New member
بچه ها من دادم نمره کلم رو حساب کردن شده89 به نظرتون بین الملل قبول میشم با این نمره:dadad4:؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟حالا گیریم که قبول شدم عایا ارشد ایمنی ارزش داره برم 30 تومن هزینه کنم.
البته اینو بگم که این 30 تومن رو باید کار کنم بدم به دانشگاه:sad::sad::sad:

Kianoosh.m

New member
بچه ها من دادم نمره کلم رو حساب کردن شده89 به نظرتون بین الملل قبول میشم با این نمره:dadad4:؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟حالا گیریم که قبول شدم عایا ارشد ایمنی ارزش داره برم 30 تومن هزینه کنم.
البته اینو بگم که این 30 تومن رو باید کار کنم بدم به دانشگاه:sad::sad::sad:

دوست عزیز من در حدی نیستم که ناامیدت کنم یا بگم آره یا نه، ولی واسه بین الملل طبق درفترچه وزارت بهداشت باید حداقل 65 درصد نمره آخرین نفر قبولی رو داشته باشی (تا تازه بعد اون ببینن اگه از تو بالاتر نبود بگیرن) اگه فرض کنیم طبق روال هرساله باشه حدودا آخرین نفر 230 میشه نمرش که 65 درصدش میشه حدود 150 . اگه شدی 89 فکر نکنم... من شدم 209 اگه قبول شم و بتونم از پس هزینه بر بیام که بعیده، میرم

راجع به ارزش هم بگم اگه بخای به نسبت بگیری این پول رو بدی دانشگاه آزاد ارشد بگیری صد در صد می ارزه، اگه وقت داری یه سال بخونی بشین بخونی بهتره اما اگه مشکل خدمت داری فکر کنم بری بهتره. من که برم خدمت بیام دیگه آزاد علوم پایه هم قبول نمیشم.
بازم بذار راجع به احتمال قبولیت بقیه بجه هام نظر بدن، این نظر من بود

Immunity

Well-known member
سلام بچها تا الان کسی سوالیو اعتراض زده؟؟؟؟؟اگه اره بگید ماهم بریم اقدام کنیم؟؟

PMN

New member
سلام

سوال 30 رو من اینجوری متوجه شده بودم. 3گزینه اول بازارایی vj دارن میشه یه بازارایی. زنجیره بتا vdj میشه دو بازارایی و جواب درسته.

سوال 45 ناحیه fv کجای انتی بادی هستش؟

55 اینوزیتول درسته

PMN

New member
راستی 118 gfap چی هستش دیگه! تو مهدوی لامین رو تونوفیلامان زده کسی این سوالو اشکال نداره؟

PMN

New member
سوال 1 رو هم اعتراض دارم اما نمیدونم چجوری :smilies:

PMN

New member
سوال 29 گفته نقص نقص یعنی کمبود! نقص ایمنی یعنی ایمنیش کم داره نه اینکه پرکاره! هرچند درست نفهمیدم منظورتون از پرکار چیه :smilies: اما اگه هم پرکار باشه میشه خودایمنی نه نقص ایمنی

sa@@ra

New member
سلام بچها تا الان کسی سوالیو اعتراض زده؟؟؟؟؟اگه اره بگید ماهم بریم اقدام کنیم؟؟

من اعتراضامو زدم رفت:dadad4:
تو صقحات قبلی گفتم
کلی گشتم تو رفرنسا زدم
اعتراضی که بر اساس رفرنس نباشه بررسی نمیشه دوستان:dadad4:

sa@@ra

New member
سلام

سوال 30 رو من اینجوری متوجه شده بودم. 3گزینه اول بازارایی vj دارن میشه یه بازارایی. زنجیره بتا vdj میشه دو بازارایی و جواب درسته.

سوال 45 ناحیه fv کجای انتی بادی هستش؟

55 اینوزیتول درسته

اره 30 درسته من خنگ بازی دراوردم

sa@@ra

New member
بچه ها تو رو خدا سوال 98و 51 و 55 بیاداعتراض بزنید.

الی جان من سوال 51/55 رو زدم
خودم 98 رو جواب ندادم ولی تو لودیش هرچی گشتم چیزی نبود و اینکه بدون رفرنس نمیشه اعتراض زد ولی واسه اون 2 سوال تو صفجات پیش رفرنس دادم رفرنسش تکس اصلی هست:dadad4:

PMN

New member
بچه ها این اعتراضارو که میزنین ادرس رفرنسو بدین مام بزنیم

- - - Updated - - -

سوال 105 هر سه گزینه 1و2و3 درست نیس مگه؟

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا