حالا آمارزیستی ایقد هم آش دهن سوزی نیستاااااااااااا ارزش ناراحتی نداره!!!!!!!
عجب پستی گذاشتی پسر اصلا" انتظار خوندن چنین پستی رو نداشتم
لطفا آشی که برای یک اماری جهت ادامه تحصیل میتونه دهن سوزه باشه رو نام ببرید خیلی دوست دارم بدونم , با دلیل . متشکرم
اول فرق بین آمارریاضی و آمارزیستی رو برام تشریح کن تا بهت ثابت کنم!(از لحاظ آینده و بازار کار)
آقا این یه چیز واضحه که آینده و بازار کار آمار ریاضی بهتره از آمار زیستیه.
من خودم تو آمار ریاضی رتبه دو رقمی آوردم ولی این کنکور هم دادم که فرصت تصمیم گیری داشته باشم.این کنور هم خوب زدم.
ولی احتمالا همون آمار ریاضی رو برم چون آمار زیستی کار نداره تو ایران!
بابا بیخیال اون عینکو درارید از چشتون.
نمی خوام نا امیدت کنم دوست عزیز اما چه کشکی چه دوغی کدوم بهتری برا اطمینان یه نگاه به تعداد شرکت کنندگاه آمار برا ا همچنین اعلام نیاز هیئت علمی ها بنداز حتی اسم آمارم به چشت نمی خوره. اما حداقلش آمار زیستی کمترین تعداد شرکت کننده دربین کلیه رشته های وزارت علوم و علوم پزشکی و داره.
و اما راجبه رتبت شما که 2 رقمی آوردی خوشبینانه ترین حالتش شهید بهشتی قبول شی الان یکی هسن با 2تا مقاله isi و معدل 18/68 فارغ التحصیلی 2سال پشت در است الانم پیگیره رفتن از ایرانه. حالا تو الان می خوای تازه بری ارشد بشنی کاربر محترم و تا تهش بخون.
و کلام آخر غرورم حدی داره ......................
انگار اون پستی گذاشتم به بعضیا خیلی برخورد!
خیالتون راحت فرق آنچنانی بین آمارریاضی و آمارزیستی وجود نداره(استخدام آمارریاضی بیشتره!)!حتی تو شهر ما استادای ما میرن آمارزیستیارو درس میدن!
فقط امار زیستی میتونی به ادامه تحصیل در خارج از کشور امیدی داشته باشی چیزی به که به خاطر ظرفیتای بالای امار ریاضی چنین امکانی رو به سختی خواهی داشت!
من سال گذشته آماررياضي روزانه دانشگاه يزد قبول شدم اما نرفتم . آمارزيستي اينقدر برام ارزش داشت و داره كه از اماررياضي بگذرم و يك سال از هم دوره اي هام عقب بيفتم.
سوال 39 گزینه ج زدم!
راستش براش منطقی نداشتم فقط تو پروژ هایی که انجام دادم وقتی به تحلیل واریانس میرسیم اول فرض برابری واریانس ها رو با آزمون بارتلت و نرمال بودن گروه ها رو چک میکنیم اگه هرکدومشون برقرار نبود جایگزینش از آزمون کروسکال والیس استفاده میشه.قطعا گزینه ب و د نخواهد بود و گزینه یک هم باید نمونه هامون تو گروه ها تعدادشون برابر باشن که کلا یه آزمون دیگس
دوستان برای تخمین رتیه ای که همین سایت چند روز دیگه خواهد گذاشت ( بعد از کلید اولیه ) بایستی بگویم که وقتی تعداد شرکت کنندگان سیستم تخمین رتبه برای رشته ی امار زیستی دقیقا" 100 نفر که شد ( نه بیشتر و نه کمتر ) میتوان به تخمین رتبه ای که می دهد اطمینان کرد
البته به نظرم به اون صورت که اون موقع تقریبا" با دوبرابر کردن رتبه ی که بهتان می دهد می توان رتبه ی واقعی تان را تخمینی خوب بزنید .
ضمنا" به نظرم این چنین باشد که ( با توجه به سال قبل ) دو بار بیشتر حق ویرایش اطلاعاتتان را در سیستم تخمین رتبه نخواهید داشت
موقع کلید اولیه و موقع کلید نهایی پس بعد از محاسبه دقیق صحیح زده - نزده- غلط زده -در هر درس اطلاعات را در سیستم وارد کنید .
اینم حل سوال 14)ظاهرا بعضی دوستان گله کرده بودند جواب صحیح بین گزینه ها نبوده است
مشاهده فایلپیوست 1204
سلام دوستان
بالاخره به این نتیجه رسیدم که سوال 67 100% گزینه الف درسته.
چون در کتاب ناپارامتری دکتر بهبودیان (انتشارات دانشگاه شیراز) دقیقا ذکر شده.
البته متاسفانه من خودم اشتباه زدم .
اما نکته خیلی خوبی بود به نظرم در آینده بیشتر کاربرد داشته باشه.![]()
حق با شما بود ویرایش شد دوست عزیزدوست عزیز انتگرال داخلی خط چهارم جواب ندارد و بی نهایت می شود.
این انتگرال در صورتی جواب داره که شما در توان از منفی t فاکتور بگیری و حل کنی در اونصورت چون توان منفیه میاد مخرج کسر و تابع اولیه انتگرال به ازای بی نهایت صفر می شود.
در اینصورت جواب درست یک منهای تی به توان منفی یک است.که این گزینه سوال وجود ندارد.
حق با شما بود ویرایش شد دوست عزیز
همه در مورد اکثر سوالا حرف زدن چرا کسی در مورد سوال 13 نظری نداده؟
من سر جلسه اولین باری بود با چنین نوع سوالی اونم در (آمارزیستی) روبرو شدم!!!کسی حلش کرده؟