نظرات شرکت کنندگان کنکور ارشد آمار زیستی خرداد 92

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

biosta

Well-known member
حالا آمارزیستی ایقد هم آش دهن سوزی نیستاااااااااااا ارزش ناراحتی نداره!!!!!!!

عجب پستی گذاشتی پسر اصلا" انتظار خوندن چنین پستی رو نداشتم
لطفا آشی که برای یک اماری جهت ادامه تحصیل میتونه دهن سوزه باشه رو نام ببرید خیلی دوست دارم بدونم , با دلیل . متشکرم

اول فرق بین آمارریاضی و آمارزیستی رو برام تشریح کن تا بهت ثابت کنم!(از لحاظ آینده و بازار کار)

آقا این یه چیز واضحه که آینده و بازار کار آمار ریاضی بهتره از آمار زیستیه.
من خودم تو آمار ریاضی رتبه دو رقمی آوردم ولی این کنکور هم دادم که فرصت تصمیم گیری داشته باشم.این کنور هم خوب زدم.
ولی احتمالا همون آمار ریاضی رو برم چون آمار زیستی کار نداره تو ایران!

بابا بیخیال اون عینکو درارید از چشتون.
نمی خوام نا امیدت کنم دوست عزیز اما چه کشکی چه دوغی کدوم بهتری برا اطمینان یه نگاه به تعداد شرکت کنندگاه آمار برا ا همچنین اعلام نیاز هیئت علمی ها بنداز حتی اسم آمارم به چشت نمی خوره. اما حداقلش آمار زیستی کمترین تعداد شرکت کننده دربین کلیه رشته های وزارت علوم و علوم پزشکی و داره.
و اما راجبه رتبت شما که 2 رقمی آوردی خوشبینانه ترین حالتش شهید بهشتی قبول شی الان یکی هسن با 2تا مقاله isi و معدل 18/68 فارغ التحصیلی 2سال پشت در است الانم پیگیره رفتن از ایرانه. حالا تو الان می خوای تازه بری ارشد بشنی کاربر محترم و تا تهش بخون.
و کلام آخر غرورم حدی داره ......................

انگار اون پستی گذاشتم به بعضیا خیلی برخورد!
خیالتون راحت فرق آنچنانی بین آمارریاضی و آمارزیستی وجود نداره(استخدام آمارریاضی بیشتره!)!حتی تو شهر ما استادای ما میرن آمارزیستیارو درس میدن!
فقط امار زیستی میتونی به ادامه تحصیل در خارج از کشور امیدی داشته باشی چیزی به که به خاطر ظرفیتای بالای امار ریاضی چنین امکانی رو به سختی خواهی داشت!‍

من سال گذشته آماررياضي روزانه دانشگاه يزد قبول شدم اما نرفتم . آمارزيستي اينقدر برام ارزش داشت و داره كه از اماررياضي بگذرم و يك سال از هم دوره اي هام عقب بيفتم.

قرار نیست کسی رو این جا قانع کنم کسی که نخواهد قانع شود همه دنیا هم جمع شوند نمی توانند متقاعدش کنند
قراره حرفی که می دانم درسته و واقعیت داره رو بگم
واقعیت اینه که برایم جالب بود بدانم چه دلایلی باعث می شود کسی آمار ریاضی رو بر امار زیستی ترجیح می دهد
چون این گونه افراد که با آگاهی درباره ی تفاوت های واقعی که بین این دو گرایش وجود دارد آمار ریاضی را برای تحصیل بر آمار زیستی ترجیح دهند کم هستند .
صد ها خط راهنمایی رو طی ده ها و ده ها پست کردم و جواب این که گرایش های آمار چه تفاوتی باهم دارند نیز همچنین قبلا" گفته ام
و دوستان می دانند که من سعی می کنم برای سوال های های تکراری ارجاعشان دهم به نوشته های قبلی در تاپیک های دیگر انجمن امار زیستی همین سایت یا بگویم در اینترنت جستجو کنید.
همیشه گفتم خوبی و بدی در هیچ رشته و گرایشی وجود ندارد بلکه تفاوت وجود دارد تفاوت در نوع مباحث مطرح شده - کاربردی بودن مطلب یا تنها به تخته سیاه ختم شدن مطلب -تفاوت در بازار کار و جذبی که در این مورد وجود دارد
. مهارت هایی که فرد بعد از فراغت از تحصیل بدست میاورد و...
خواهشا" به خاطر خودتان نه به خاطر قانع کردن کسی
نه به خاطر اثبات کردن مطلبی به کسی
به خاطر خودتان و آینده تان
با قاطعیت در مورد گرایشتان تصمیم بگیرید چون زمان به عقب بر نمی گردد اگر که بعدا" دیدید که گرایشتان ارزش وقت و انرژی که گذاشتین را نداشت.
می دانم ده هاو ده ها خط مطلب درباره تفاوتی که بین گرایش های آمار وجود دارد انچه که شما دوستان هیچکدامتان کم وبیش نمی دانید
با اطمینان گرایشتان رو انتخاب کنید نه دوسال دیگه حتی یک سال دیگه پشیمانی بهای سنگینی رو داره
اگر به آمار زیستی (امار ریاضی) علاقه دارید آگاهی خود را به طور واقع بینانه نه آن طور که دوست دارید ببینید به این گرایش بیشتر کنید چه بسا این تلاشی که برای کسب تفاوت واقعی بین گرایش های امار می کنید شما را به آمار زیستی (امار ریاضی) علاقه مندتر کند .
متاسفانه باید بگویم ای داد از دست خودمان که بزرگترین ظلم هایی که بهمان شده را خودمان به خودمان کردیم با نادانیمان, با عمل نکردن به انچه که درست می دانستیم .

biosta

Well-known member
دوستان برای تخمین رتیه ای که همین سایت چند روز دیگه خواهد گذاشت ( بعد از کلید اولیه ) بایستی بگویم که وقتی تعداد شرکت کنندگان سیستم تخمین رتبه برای رشته ی امار زیستی دقیقا" 100 نفر که شد ( نه بیشتر و نه کمتر ) میتوان به تخمین رتبه ای که می دهد اطمینان کرد
البته به نظرم به اون صورت که اون موقع تقریبا" با دوبرابر کردن رتبه ی که بهتان می دهد می توان رتبه ی واقعی تان را تخمینی خوب بزنید .
ضمنا" به نظرم این چنین باشد که ( با توجه به سال قبل ) دو بار بیشتر حق ویرایش اطلاعاتتان را در سیستم تخمین رتبه نخواهید داشت
موقع کلید اولیه و موقع کلید نهایی پس بعد از محاسبه دقیق صحیح زده - نزده- غلط زده -در هر درس اطلاعات را در سیستم وارد کنید .

masoudjani

New member
سوال 39 گزینه ج زدم!
راستش براش منطقی نداشتم فقط تو پروژ هایی که انجام دادم وقتی به تحلیل واریانس میرسیم اول فرض برابری واریانس ها رو با آزمون بارتلت و نرمال بودن گروه ها رو چک میکنیم اگه هرکدومشون برقرار نبود جایگزینش از آزمون کروسکال والیس استفاده میشه.قطعا گزینه ب و د نخواهد بود و گزینه یک هم باید نمونه هامون تو گروه ها تعدادشون برابر باشن که کلا یه آزمون دیگس

آخرین ویرایش:

babak.stat1

New member
سوال 39 گزینه ج زدم!
راستش براش منطقی نداشتم فقط تو پروژ هایی که انجام دادم وقتی به تحلیل واریانس میرسیم اول فرض برابری واریانس ها رو با آزمون بارتلت و نرمال بودن گروه ها رو چک میکنیم اگه هرکدومشون برقرار نبود جایگزینش از آزمون کروسکال والیس استفاده میشه.قطعا گزینه ب و د نخواهد بود و گزینه یک هم باید نمونه هامون تو گروه ها تعدادشون برابر باشن که کلا یه آزمون دیگس

دوست عزیز سوال 47 منم مثل شما حل کردم می خواستم مطمئن شم.
راجبه سوال 39 دلیل و استدلالت خوب و با حال بود امیدوارم همین گزینه گزینه درست باشه.
و نظرت راجبه سوالات 53 و 60 چیه؟؟؟؟؟

masoudjani

New member
سوال 53 رو گزینه ج زدم
با این استدلال که!
در آمار ناپارامتری هرچی آزمون خونده بودیم در سطح آفلا تحلیل میشد فقط در طرح آزمایش ها بود که بعد از رد فرض صفر برای آزمون برابری میانگین دوتایی آزمون هایی مثل دانت و دانکن و... در سطح هایی مشابه گزینه الف تحلیل میشد.حتی در آزمون کروسکال والیس بعد رد فرض کل نمونه ها باید فقط اون نمونه های دو گروه رو باهم ترکیب کنیم و باز هم تحلیل نتایج در سطح آلفا خواهد بود!
اینو به جوابم اطمینان ندارم

آخرین ویرایش:

masoudjani

New member
اینم حل سوال 14)آره درسته به قول همون دوستان جواب صحیح بین گزینه ها نبوده است!حلش ویرایش شد
soal 14 bijavab.jpg

آخرین ویرایش:

biosta

Well-known member
هرچندبه نظرمیرسه مطلب به عنوان تاپیک نمیخورد اما مطلب مفید و مهمی ست وگرنه نمی گذشتمش

...
من می خوام از همین الان برای ارشد آمار زیستی سال بعد زبان رو شروع کنم
ولی اصلا نمی دونم ا زکجا شروع کنم می شه راهنمایی کنید از چی شروع کنم وچی جوری بخونم؟
خودم خیلی گیج می شم اصلا نمی دونم چی جوری بخونم.ممنون

سلام
با شروع کردن به خواندن دروس برای کنکور سال بعد از الان که یک سال وقت هست موافق نیستم ( در انجمن قبلا" علتش را گفته بودم ) اما مطالعه درس زبان انگلیسی را از الان کاملا" موافقم .
من برای کنکور زبان را نزدم پس راهنمای خوبی برای این درس نخواهم بود منتها از صحبت های دوستان شنیدم که کتاب "لزگی " بایستی مناسب باشه چه به صورت فلش کارت یا خود کتابش .
بهرحال بایستی دامنه لغاتتان را به صورت هدف دار که متناسب با نوع سوالات کنکور باشه و نیز درک مطلبتان را در طی زمان تقویت دهید .
اصلا" به این دید نگاه نکنید که می خواهید زبان انگلیسی تان را برای کنکور قوی کنید
دیدتان این باشه که می خواهم برگ برنده ی من در زندگی زبان باشه
به این دید به زبان نگاه کنید که انگار با خواندن زبان انگلیسی من دارم دروس مقطع ارشد را می خوانم .
می خواهم وقتی که دانشجوی آمار زیستی شدم دیگر برای یادگیری دروس مشقت ترجمه را نداشته باشم
( چون آن موقع کتاب های تدریس شده به انگلیسی خواهد بود که اغلب معادل فارسی ندارد )
( دانشجوی آمار زیستی با یک سطح متوسط در دروس و زبان انگلیسی قوی به راحتی دکتری امار زیستی قبول می شود
اما با ضعف در زبان انگلیسی نمی توان به سطح بالایی برای قبولی در کنکور دکتری آمار زیستی رسید
بهرحال به حاشیه نمیروم بعد از قبولی به خوبی متوجه منظورم خواهید شد که یاد داشتن زبان بیشتر به صورت ترجمه و درک مطلب باعث می شود خود با خود رزومه تان را قوی و زیاد کنید )
چرا این مطالب رو میگم چون یاد گیری زبان یک فرایند چند ساله هست و از الان افقی که می تواند در مقابلتان باشد را ببینید تا که بهتر تصمیم گیری برای آینده تان ( به خصوص برای زبان ) داشته باشید .
اغلب داوطلبان کنکور در هر مقطعی در زبان ضعیف هستند الان که ملموس تر متوجه اهمیت زبان شدید و می خواهید نقطه ضعفتان را به نقطه قوتتان تبدیل کنید خیلی عالیست چرا که بعد از قبولی از این که برای تقویت زبان وقت نگذاشتید قطعا" پشیمان خواهید بود بهرحال واقعیت این هست که هر چقدر الان برای زبان انگلیسی کم کاری کنید در مقطع ارشد آمار زیستی جور کم کارتان را خواهید کشید .
گفته بودی از کجا شروع کنی از لینک زبان در آزمون کارشناسی ارشد و از کسب آگاهی در باره ی نحوه ی مطالعه - برنامه ریزی شروع کن تا که گام اولت را محکم برداری خیلی خیلی مهم هست که بدانی انرژی و وقتت را برای چی و چرا و چگونه می خواهی بگذاری .

آخرین ویرایش:

biosta

Well-known member
در لینک زیر نوشته ها بخصوص ادمین سایت رو بخونید

دوستان برای تخمین رتیه ای که همین سایت چند روز دیگه خواهد گذاشت ( بعد از کلید اولیه ) بایستی بگویم که وقتی تعداد شرکت کنندگان سیستم تخمین رتبه برای رشته ی امار زیستی دقیقا" 100 نفر که شد ( نه بیشتر و نه کمتر ) میتوان به تخمین رتبه ای که می دهد اطمینان کرد
البته به نظرم به اون صورت که اون موقع تقریبا" با دوبرابر کردن رتبه ی که بهتان می دهد می توان رتبه ی واقعی تان را تخمینی خوب بزنید .
ضمنا" به نظرم این چنین باشد که ( با توجه به سال قبل ) دو بار بیشتر حق ویرایش اطلاعاتتان را در سیستم تخمین رتبه نخواهید داشت
موقع کلید اولیه و موقع کلید نهایی پس بعد از محاسبه دقیق صحیح زده - نزده- غلط زده -در هر درس اطلاعات را در سیستم وارد کنید .

babak.stat1

New member
اینم حل سوال 14)ظاهرا بعضی دوستان گله کرده بودند جواب صحیح بین گزینه ها نبوده است
مشاهده فایل‌پیوست 1204

دوست عزیز انتگرال داخلی خط چهارم جواب ندارد و بی نهایت می شود.
این انتگرال در صورتی جواب داره که شما در توان از منفی t فاکتور بگیری و حل کنی در اونصورت چون توان منفیه میاد مخرج کسر و تابع اولیه انتگرال به ازای بی نهایت صفر می شود.
در اینصورت جواب درست یک منهای تی به توان منفی یک است.که این گزینه سوال وجود ندارد.

biosta

Well-known member
اگر سوالی را اشتباه جواب داده اید سعی خود را برای این که توسط سازمان سنجش پزشکی به عنوان سوال حذفی معرفی گردد انجام دهید
چرا که در این صورت تاثیر مثبتی در نمره و رتبه تان خواهد داشت در این صورت 4 تا به نمره ی داوطلبی که پاسخ غلط داده اضافه خواهد شد .

casio

New member
سلام دوستان
بالاخره به این نتیجه رسیدم که سوال 67 100% گزینه الف درسته.
چون در کتاب ناپارامتری دکتر بهبودیان (انتشارات دانشگاه شیراز) دقیقا ذکر شده.
البته متاسفانه من خودم اشتباه زدم . :(
اما نکته خیلی خوبی بود به نظرم در آینده بیشتر کاربرد داشته باشه. :)

babak.stat1

New member
سلام دوستان
بالاخره به این نتیجه رسیدم که سوال 67 100% گزینه الف درسته.
چون در کتاب ناپارامتری دکتر بهبودیان (انتشارات دانشگاه شیراز) دقیقا ذکر شده.
البته متاسفانه من خودم اشتباه زدم . :(
اما نکته خیلی خوبی بود به نظرم در آینده بیشتر کاربرد داشته باشه. :)

سلام دوست عزیز اکی بابت سوال 67 خیالمون راحت شد.
راجبه سوالاته 39 و 53 که کاربر masudjani در پست های 187و189 صفحه قبل گذاشته نظرت چیه؟؟؟؟

masoudjani

New member
دوست عزیز انتگرال داخلی خط چهارم جواب ندارد و بی نهایت می شود.
این انتگرال در صورتی جواب داره که شما در توان از منفی t فاکتور بگیری و حل کنی در اونصورت چون توان منفیه میاد مخرج کسر و تابع اولیه انتگرال به ازای بی نهایت صفر می شود.
در اینصورت جواب درست یک منهای تی به توان منفی یک است.که این گزینه سوال وجود ندارد.
حق با شما بود ویرایش شد دوست عزیز

babak.stat1

New member
حق با شما بود ویرایش شد دوست عزیز

متشکر
دوست عزیز شما به چند سوال جواب دادید؟؟؟ و چند سوال اشتباه زدید یا شک دارید؟؟؟؟
لطف می کنی گزینه هایی که زدیو میگی درسته 2 روزه دیگه کلید میا اما واقعا دیگه تحملش سخته؟

masoudjani

New member
همه در مورد اکثر سوالا حرف زدن چرا کسی در مورد سوال 13 نظری نداده؟
من سر جلسه اولین باری بود با چنین نوع سوالی اونم در (آمارزیستی) روبرو شدم!!!کسی حلش کرده؟

babak.stat1

New member
همه در مورد اکثر سوالا حرف زدن چرا کسی در مورد سوال 13 نظری نداده؟
من سر جلسه اولین باری بود با چنین نوع سوالی اونم در (آمارزیستی) روبرو شدم!!!کسی حلش کرده؟

آره واقعا سواله خیلی با حالی بود. من که حل نکردم دوستان اگه کسی حل کرده راه حلشو بگه تا ما هم یاد بگریم.

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا