نظرات شرکت کنندگان در مورد آزمون ارشد خون شناسی(هماتولوژی) 1 تیر 91

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

mehdighazanfari

New member
سلام به نظر من فقط کسایی میتونن از قبولی مطمئن باشن که خیلی خیلی بالا زده باشن..اما بقیه درصدای دوستان بستگی به رقیبای دیگه داره .. خود منم الان همین مشکلو دارم که قبول میشم یا نه..اما امیدوارم قبول بشه

متشکرم،موفق باشید ان شاءالله

saiedb55

New member
يکي به منم بگه قبولي نا اميد شدم استرسم دارم
هماتو 77
ايمني 86
بيوشيمي 74
زيست 40
زبان 45

drme

New member
هماتو 77
ايمني 86
بيوشيمي 74
زيست 40
زبان 45[/QUO

نه تنها قبولي بلکه به نظر من رتبت تک رقمي ميشه ببين کدوم شهر هارو به ترتيب زدي بنويس بهت ميگم کجا قبول ميشي موفق باشي.

drme

New member
پارسال 50 شدم
تهران شهيد بهشتي انتقال خون تربيت مدرس مشهد تبريز اهواز[/QUOT

پارسال بدشانس بودي ولي حتما خيريتي در اون بوده امسال دانشگاه تهران قبولي شايد قسمت شد همديگرو از نزديک ديديم موفق باشي.

z-damirchi

New member
سوال

سوالای هماتو و بانک خونش خیلی ساده بود.من زبانم خوبه واسه آزمون 504 و اسنشیال تافل رو هم خونده بودم اما خیلی سخت بود........ :(
ایمنی عالییییییییییی بود.زیست و بیوشیمی هم ساده بود
خداکنه زودتر کلید پاسخهارو بزنن

سلام
ممکنه بفرمایید شما هماتو رو از رو چی خوندید که میگید خیلی ساده بود؟و همین طور ایمونو رو؟
خیلی ممنون

mehdighazanfari

New member
با سلام خدمت دوستان تحصیلکرده و نجیب ،کلید سوالات اومده تو سایت .در صدهاتونو حساب کنید بزنین تو سایت ببینیم اوضامون چطوره.درصدهای برادرم اینه هماتو 52 ایمنی 80 بیوشیمی 55 زیست 45 زبان 37 به نظرتون قبول میشه؟

mehdighazanfari

New member
هماتو 77
ايمني 86
بيوشيمي 74
زيست 40
زبان 45[/QUO

نه تنها قبولي بلکه به نظر من رتبت تک رقمي ميشه ببين کدوم شهر هارو به ترتيب زدي بنويس بهت ميگم کجا قبول ميشي موفق باشي.

پیشاپیش بتون تبریک میگم قطعا قبولی،میشه ازتون بپرسم که هماتوی امسال راحتتر بوده یا پارسال؟میشه بگید پارسال هماتو چند زدی؟

s.ezzati

New member
19.jpg

من موندم اون بنده خدایی که سوالای 105 تا 110 رو که داشته درست میزده چه استرسی کشیده!!!!!!

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا