نظرات شرکت کنندگان در مورد آزمون ارشد خون شناسی(هماتولوژی) 1 تیر 91

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

mj4all

New member
سوال 142 زبان پنجشنبه صبح رو یه نگاه بندازید:
142- The writer is excessively concerned about ...... in academic settings.
1- lack of sufficient research
2- easygoing attitudes adopted
3- tough "RTA" discipline implemented
4- high efficiency which might be achieved

گزینه 3 در صورتی که این غلط را نداشت گزینه صحیح بود ولی در گزینه 3 بجای (RAE) مخفف Research Assessment Exercise اشتباها(سهون یا عمدن) RTA نوشته شده است.
لطفا اونایی که می خاهند عدالت برقرار باشه لطفا این سوال را اعتراض کنند تا هر کسی به حق واقعی خودش برسد مرسی

tayebe

New member
بچه ها جوابای 122،123،124،125،127،129،130،131،133،135،136،137
من فقط زبان اینارو زدم :(
اینقد زبانش سخت بود ک نفهمیدم کی زمان گذشت ب چندتا متن نرسیدم.هی ازنمره منفیش میترسیدم نمیزدم.امیدم به همین چنتاس.بقیه درسارو خوب زدم.

sadegh70

New member
ok!!!

فاکتور جان يه سري از دوستان يه کارايي ميکنن که ادم خندش ميگيره
ما ميگيم چرا مياين با مدرک زيست تو آزمايشگاه کار ميکنين ميگه نفر اول هماتو يه زيست شناس بوده من نفهميدم اين جواب چه ربطي به سوال داره
در ثاني طبق کدوم مدرک ميگي نفر اول يه زيست شناس بوده خوب منم ميتونم ادعا کنم يه علوم آزمايشگاهي بوده حالا بيا ثابت کن نبوده
ثالثا يه سري از دوستان فکر ميکنن تا ارشد يا دکترا گرفتن بهشون ميگن بفرمايين اين کليد طلايي يه آزمايشگاه برين افتتاح کنين شروع به کار و خلاصه اشتغال زايي و ....خبر ندارن که واسه زدن يه ازمايشگاه طبق قانون جديد بايد 1- ده سال از مدرکت گذشته باشه 2- دوره هايي رو بگذروني(باليني) 3- بايد سه تا پي اچ دي تک رشته باهم باشن اونم فقط آزمايشاتي که در تخصص خودشون هست قبول کنن و پاتولوزي هم نميتونن انجام بدن يعني اگه تو اين سه نفر هماتولوزيست نباشه نميتونن cBC قبول کنن همه ما هم ميدونيم نسخه اي که بدون اين ازمايش باشه نداريم در صورتي که يه پزشک تک نفره تموم اين مزاياي شاملشه

آقا همه علوما خوب!!!
شما مطلبو درست بخون!
من گفتم نفر اول هماتو سال بعد یه زیستیه.
بابا کی گفته هماتو مختص علوماست؟
اگرم باشه شما نباید با درس خوندن بزاری ما بیایم جاتو بگیریم پس اگه کسی تونسته با تعداد واحد هماتو کم (2 واحد!) بیاد هماتو قبول بشه که تونستندو میتونیم
زرنگ تره و برتر
کسی هم که زرنگ و برتر باشه همیشه براش کار هست شما نگران نباش
کی گفته آزمایشگاه مخصوص علوماست؟
کسی که علوم خونده میخواد بره آزمایشکاه میکروب با چند واحد میکروب عمومی؟ یا ژنتیک؟ یا. . . . .
تعریفت از آزمایشگاه چیه؟
آزمایشگاه فقط اونی که شما دیدی نیست!
آدم ازین خندش میگیره ه بعضیا اینجوری فک میکنن.

elahe 68

New member
سلام
آره مهم نیست چی میخونی مهم اینه که بهترین باشی ولی شما اگر بهترین بودی سراسری نمیگم علوم ولی باید یکی از رشته های حداقل علو پزشکی را قبول میشدی
زیست که بی بی من هم آزمون بده قبوله
نکنه یک هماتو سال دیگه شما هستین!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
همون ربات های آزمایشگاه هم از بهترین شما بهتر هست
اصلآ چرا شما می یایید توی رشته ما کار میکنین؟؟؟
مگه رشته خودتون کار نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام من همین امروز فقط برای اینکه یه کامنت به شما بدم عضو شدم می خواست بگم این دعوا های بچه گانه از یه دانشجو بعیده
بعدشم اینکه من یه علوم پزشکی سراسریم اصلا موقع انتخاب رشته چه تو سراسری چه آزاد به علوم آزمایشگاهی فکر نمی کردم
هر چند که الان به نظرم رشته ی بدی نمیاد ولی قطعا زیست مخصوصا میکروبیولوِژی از علوم آزمایشگاهی تخصصی تره .بعدشم اینکه
به نظرم اینکه کی چی قبول میشه اول بسته به خدا داره بعدم به نحوه ی درس خوندن تو دو سه ماه آخر ممنون که باعث شدید تو این جا
عضو بشم

jo-boy

New member
بچه ها کم رشته هارو مقابل هم بزارید توروخدا بسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسه
تا کی میخواین بگین که فلان رشته تخصصی تره..این تصمیم که زیستیا تو هماتو بیانو مسئولا گرفتن ولی دعواشو داریم ما میکنیم.اما اینم بگم:
آقایون و خانومایی که میگین ما زیست خوندیم و پایمون قویه چرا به کسایی که سختترین درسارو با فشردگی میخونن تا بعدا به عنوان
کمترین حق بتونن تو آزمایشگاه کار کنن ایراد میگیرین تو رو خدا این انصافه یک زیست جانوری تو آزمایشگاه بره و یه کارشناس آزمایشگاه بیکار بگرده..منصف باشید
اگه واقعا رشتتون کار نداره پس برید سراغ مسئولا نیاید سراغ یه هم سن خودتون و جای اونو بگیرید.
در مورد ارشدم بگم مهم نیست یه زیستی اول هماتو بشه یا نه مهم اینه هر کس در هر جایی خودشو ثابت کنه...
دوستان این تاپیک مخصوص بحث درباره آزمون امساله میترسم اگه بیشتر ادامه بدیم ادمین وارد بشه!!

mehdighazanfari

New member
122 د123 الف124 الف125 د 127 الف 129 ب 130 ب 131 ج 133 د 135 د 136 ب 137 د.این جوابا را از سایت دکتر خلیلی گرفتم احتمالا درست باشن.میشه درصداتونو بذارید ببینیم اوضامون چطوره؟

jo-boy

New member
با این کلیدای عجیبی که هست من که اصلا به درصدام اطمینان ندارم باید وایسم تا کلید اولیه..
بچه ها به نظرتون هماتو حدود چند درصد خوبه؟

mehdighazanfari

New member
برادرم که پارسال شرکت کرد و هماتو 70 زد و زبان 18 درصد که متاسفانه قبول نشد میگه هماتو امسال کمی راحتتر بوده ولی به علت عدم تمرکز سر جلسه هماتو 55 زده و خیلی ناراحته،ولی فکر کنم اگر حدود 70 زده باشید خیلی عالیه،امیدوارم موفق باشید

factorVIII

Member
سلام من همین امروز فقط برای اینکه یه کامنت به شما بدم عضو شدم می خواست بگم این دعوا های بچه گانه از یه دانشجو بعیده
بعدشم اینکه من یه علوم پزشکی سراسریم اصلا موقع انتخاب رشته چه تو سراسری چه آزاد به علوم آزمایشگاهی فکر نمی کردم
هر چند که الان به نظرم رشته ی بدی نمیاد ولی قطعا زیست مخصوصا میکروبیولوِژی از علوم آزمایشگاهی تخصصی تره .بعدشم اینکه
به نظرم اینکه کی چی قبول میشه اول بسته به خدا داره بعدم به نحوه ی درس خوندن تو دو سه ماه آخر ممنون که باعث شدید تو این جا
عضو بشم
الهه خانم شما خیلی با کلاس هستید که به علوم آزمایشگاهی فکر نکردید؛ از نظر تئوری و عملی علوم آزمایشگاهی ها خیلی قویتر از رشته های دیگه هستن (مباحث پزشکی، بیوشیمی، میکروب، ویروس، هماتو و زیست شناسی سلولی مولکولی...) و همه اینها رو در مدت زمان کوتاهی آموزش میبینه بقیه رشته های علوم پزشکی از جمله پرستاری و مامایی بیشتر شامل مباحث بالینی و از نظر تئوری ضعیفن، من 6 ساله تو یونی تهران درس خوندم همه دانشکده ها رورفتم و خیلی ها رو هم میشناسم و کلی کار عملی و علمی دیدم، از رتبه 1 پرستاری و...همه رو میشناسم، خواهشا نگید که علوم آز فلانن....جهت اطلاع عرض کنم که رشته میکروب یک رشته عمومی هست و شامل همه میکروبهای بیماری زا و غیر بیماری زا و صنعتی و غذایی میشه اما علوم آز مربوط به پزشکی میخونن و تخصصی تره!! و به کارشون هم میاد در نتیجه دقیقا برعکس گفتید! و زیست شناسی که من برای زیست شناسی همانند میکروب ارزش قائلم رشته زیست رشته تولید علم و... اما خوب در ایران متاسفانه جایگاه پایینی داره خودم به شخصه کاری به این دعوا ها نداشتم فقط جهت اطلاع شما گفتم

آخرین ویرایش:

Ar@m

New member
اصلاآزمایشگاه ارزونی علوم آزمایشگاهیا؛بریدببینیم چ گلی ب سر..میزنید؛راستی اصلاکواستخدامی؟‏!‏

tayebe

New member
من هماتو 67 به بالا زدم.درصدقطعی همه درسارو اجازه بدین کلیداعلام بشه

saiedb55

New member
آقا همه علوما خوب!!!
شما مطلبو درست بخون!
من گفتم نفر اول هماتو سال بعد یه زیستیه.
بابا کی گفته هماتو مختص علوماست؟
اگرم باشه شما نباید با درس خوندن بزاری ما بیایم جاتو بگیریم پس اگه کسی تونسته با تعداد واحد هماتو کم (2 واحد!) بیاد هماتو قبول بشه که تونستندو میتونیم
زرنگ تره و برتر
کسی هم که زرنگ و برتر باشه همیشه براش کار هست شما نگران نباش
کی گفته آزمایشگاه مخصوص علوماست؟
کسی که علوم خونده میخواد بره آزمایشکاه میکروب با چند واحد میکروب عمومی؟ یا ژنتیک؟ یا. . . . .
تعریفت از آزمایشگاه چیه؟
آزمایشگاه فقط اونی که شما دیدی نیست!
آدم ازین خندش میگیره ه بعضیا اینجوری فک میکنن.
قابل توجهت عزيز
من 5 ساله شاغلم اونم در سه جا
دانشکده پزشکي - بيمارستان - اداره امور ازمايشگاه هاي استان
تموم اين قوانيني که برات گفتم عين متن بخشنامه وزارت بهداشت بود
در ثاني همين الان هم بچه هايي به غير از زيست نميتونن توي استخدامي وزارت بهداشت براي آزمايشگاه شرکتت کنن اون کسايي که کار ميکنن توي بخش خصوصي مشغولند نه دولتي

saiedb55

New member
به نظرتون با اين درصدا قبول ميشم
هماتو 77
بيوشيمي 75
زيست 45
ايمني 86
زبان هنوز حساب نکردم ولي 40 تا 50 ميشه

miracle

New member
مرسی بابت جوابی که به این خانوم دادید.ایشون خبر ندارن که تا چن ساله دیگه پزشکی زیرشاخه ی آزمایشگاه میشه!!!!!!!!حالا چه برسه به زیست!اعتماد به نفس داشتن خوبه اما نه تا این حد آخه!!!!!!!کوتاه بیاین توروخدا

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا