سلام، بچه ها بارسال نمره آخرین نفربذیرفته شده چندبوده ؟
بچه هاي بيوشيمي باليني اصلا همكاري نمي كنند منم چند بار پرسيدم اونايي كه شيمي بالا زدند چه كتابايي خونده اند ولي كسي جواب نداد !!!!اونایی که شیمی رو 50 - 60 زدید آخه از کجا میدونستید چطور سوال میدن امسال؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!! تورو خدا به ما هم بگید این راه حلاتونو :New (6)::smilies-azardl (181:33::65d6a5d6s:
کبچه هاي بيوشيمي باليني اصلا همكاري نمي كنند منم چند بار پرسيدم اونايي كه شيمي بالا زدند چه كتابايي خونده اند ولي كسي جواب نداد !!!!
رشته هاي ديگه بچه هاي كه درصداي بالا زدند كتابايي كه مطالعه كردند رو به هم رشته هاشون معرفي مي كنند ولي رشته ما....
ممنون دوست عزيز اميدوارم يه دانشگاه خوب قبول بشيک
سلام
دوست عزیز من شیمیمو فک میکنم نزدیک 60% درصد زدم ولی من رشته خودم شیمی بوده منم همون منبع شیمی آلی که وزارت بهداشت اعلام کرده بود خوندم ولی خب جواب سوال ها رو براساس دانش شیمی خودم زدم . ولی فک میکنم اگر شیمی عمومی مورتیمر و بخونید خوب باشه.
منظورت رتبه های بالاتر از 210 دیگه نه؟
این تخمین رتبه هم بایستی تعداد سوالات شیمی رو بزنه 23 تا اما متاسفانه همون 24 تا اعمال می کنه.استرس کم داریم اینم داره با اعصاب ما بازی می کنه!!!راستی طریقه میانگین گرفتن درصدها چه جوری؟یعنی ضریب درسا و......؟؟؟بچه ها شمادرانتخاب محل تحصیل همه انتخابارو زدید یافقط چندتاشو؟؟راستی کسی میدونه پارسال آخرین رتبه قبول شده در اون محدوده119 نفر چه رتبه ای بوده؟؟؟ ممنون میشم اگه کسی ..............:smilies:
خکلید نهایی
87 حذف
56 الف
57 ب
118 الف و ج
155 ج