سلام تبریک می گم انشالله که موفق باشید :riz304: میشه لطفا منابعی رو که خوندین اعلام کنید تا سال دیگه ما که قبول نشدیم بتونیم استفاده کنیم باز هم متشکرم
:riz304:
کجا قبول شدی؟بنده بیوشیمی رو خیلی خوب خوندم. لنینجر و استرایر و دولین رو خوندم. از کتابهای خلاصه هم خلاصه ی بیوشیمی خسروی و بیوشیمی پوران پژوهش و 2 تا جزوه ی تر و تمیز و کامل رو خوندم. زبان هم 504 و تافل و کلی کلمه ی دیگه از منابع مختلف خوندم. ولی لزگی رو نخوندم. چون رشته ام زیست بود، زیست شناسی اصلاٌ نخوندم و شیمی هم هیچی نخوندم. در کل امسال درس خوندم که آماده بشم برای سال بعد ولی خوب دیگه زد و قبول شدم. درصدام هم : بیوشیمی 72 زیست 70 زبان 51 شیمی 0
عزیزم اشکالی نداره. حالا که میخوای بشینی بخونی درست بخون تا حتما یه جای خوب قبول شی.سلا بچه ها.به قبول شده ها(BIOCHEM ,VIZVIZ ,LETHEو...)تبریک میگم.انشااله همیشه موفق باشن.بچه ها منم تبریز بین الملل قبول شدم.خیلی ناراحتم.فک نمیکردم اینجوری بشه.یکی به من دلداری بده:tsimuzpzwoap1t9y3o7خیلی گناه دارم.خیلی سخته یه سال دیگه بشینی ودرس تکراری بخونی!!
عزیزم اشکالی نداره. حالا که میخوای بشینی بخونی درست بخون تا حتما یه جای خوب قبول شی.
سلام تبریییییییییییییییییک خواهشا کاملا راهنمایی کن بگو چی خوندی؟از کی شروع کردی؟چند ساعت خوندی؟درصدات چه جوریبود؟منم که تهران قبول شدم
خوشحال میشم کمک کنم
من اگه جات بودم همون بین الملل به کله میرفتم چون حوصله یه بار دیگه خوندن نداشتم!سلا بچه ها.به قبول شده ها(BIOCHEM ,VIZVIZ ,LETHEو...)تبریک میگم.انشااله همیشه موفق باشن.بچه ها منم تبریز بین الملل قبول شدم.خیلی ناراحتم.فک نمیکردم اینجوری بشه.یکی به من دلداری بده:tsimuzpzwoap1t9y3o7خیلی گناه دارم.خیلی سخته یه سال دیگه بشینی ودرس تکراری بخونی!!
کجا قبول شدی؟
خودم دیدم. تبریک میگم
تبریک به همه قبولیها
منم کرمان قبول شدم
بچه ها چرابس من این طوری قبول شدم ، دارم دیوونه میشم ، به نظرتون بیا این درصدا من باید تبریزبین الملل قبول بشم؟
بیوشیمی 62
زیست60
شیمی40زبانو نمی دونم اما دیکه از 25 -30 کمترنزدم
ای بابا هم هزینه اش بالاس هم تو خود تبریز نیست.میگن آواره بین جلفا وتبریز میشی!!!من اگه جات بودم همون بین الملل به کله میرفتم چون حوصله یه بار دیگه خوندن نداشتم!
کرمان گروه بیوشیمی خوبی داره. من که عاشق استاد مشتاقیم. دیدیش سلاممو بهش برشون بگو دختر بابا تهران قبول شده.آخه بهش قول داده بودم برگردم کرمان پیششتبریک به همه قبولیها
منم کرمان قبول شدم