arezou.mehrabi
New member
رتبه 24 آناتومی تربیت مدرس هورااااااااااااااااااااااااااا
فقط اون رتبه هفته بیاد بگه کجا قبول شده به جان خودم جز, فانتیزیامه:-!
به شخصه خیلی بهت تبریک میگم وامیدوارم راهی رو که شروع کردی خوب ادامه بدی.یادمه خیلی استرس داشتی تهران قبول نشی وبهشتی شی!باید خیلی خوشحال باشی وبدون که ارزش اون همه استرسو داشتش:bunnyearsmiley:سلام دانشگاه تهران قبول شدم
به شخصه خیلی بهت تبریک میگم وامیدوارم راهی رو که شروع کردی خوب ادامه بدی.یادمه خیلی استرس داشتی تهران قبول نشی وبهشتی شی!باید خیلی خوشحال باشی وبدون که ارزش اون همه استرسو داشتش:bunnyearsmiley:
تبریک میگم عزیزم واقعا خوشحال شدم موفق باشی .سلام دانشگاه تهران قبول شدم
تبریک میگم عزیزم واقعا خوشحال شدم موفق باشی .
رتبه 8 دونستی کجا قبول شد ؟
تبریک میگم عزیزم واقعا خوشحال شدم موفق باشی .
رتبه 8 دونستی کجا قبول شد ؟
سلام به همه
خانم robogirl بهتون تبریک میگم
فری جان من تهران قبول نشدم.اونایی دیگه ای هم که هزار بار پرسیدن بدونن.لابد قسمت این بوده که با اختلاف 1 نفر قبول نشم
حالم واسه اینجا اومدن زیاد خوب نیست
دیگه دلیل خاصی هم واسه اینجا اومدن ندارم
روزای خوبی رو کنار هم بودیم و با هم زیاد بحث کردیم.خصوصا خانم roboGirl و feri70 , XFX.از همه خداحافظی می کنم.
ایشالا هر جا که هستید موفق باشید
سلام به همه
فری جان من تهران قبول نشدم.اونایی دیگه ای هم که هزار بار پرسیدن بدونن.لابد قسمت این بوده که با اختلاف 1 نفر قبول نشم
روزای خوبی رو کنار هم بودیم و با هم زیاد بحث کردیم.خصوصا خانم roboGirl و feri70 , XFX.از همه خداحافظی می کنم.
سلام به همه
سلام دانشگاه تهران قبول شدم
تبریک می گم بهتون ، همکلاسی شدییییم
سلام داوود
دیگه نمیدونستم کجا بهت اینو بگم، صندوقتم پر بود. خواستم وظیفه خودمو انجام داده باشم. رتبه 7 تهران قبول شده ظاهرا
ببین رتبه یک از دوستای منه و رفته شریف. تکمیل ظرفیتو حتما پر کن به احتمال 99 درصد تهرانو میاری چون دوستم که ثبت نام نکنه یدونه جا میمونه.
گفتم بهت بگم بیخیالش نشی. و امیدوارم که این پیامو بخونی. منم فرصت انچنانی ندارم مدام بیام اینجا. اگه کسی ایمیل یا تلفونشو داره این پیامو بهش بگه.
مخلصتم. امیدوارم همیشه موفق باشی.
سلام داوود
دیگه نمیدونستم کجا بهت اینو بگم، صندوقتم پر بود. خواستم وظیفه خودمو انجام داده باشم. رتبه 7 تهران قبول شده ظاهرا
ببین رتبه یک از دوستای منه و رفته شریف. تکمیل ظرفیتو حتما پر کن به احتمال 99 درصد تهرانو میاری چون دوستم که ثبت نام نکنه یدونه جا میمونه.
گفتم بهت بگم بیخیالش نشی. و امیدوارم که این پیامو بخونی. منم فرصت انچنانی ندارم مدام بیام اینجا. اگه کسی ایمیل یا تلفونشو داره این پیامو بهش بگه.
مخلصتم. امیدوارم همیشه موفق باشی.
واستون آرزوی موفقیت دارم
ولی چرا اینقدر نا امید ؟ مهم عملکرد شماست نه اسم دانشگاه
چرااا؟؟؟؟!!!! بهشتی هم خیلی خوبه..به قول فری جون چرا اینقدر نا امید؟!
به شخصه خیلی بهت تبریک میگم وامیدوارم راهی رو که شروع کردی خوب ادامه بدی.یادمه خیلی استرس داشتی تهران قبول نشی وبهشتی شی!باید خیلی خوشحال باشی وبدون که ارزش اون همه استرسو داشتش:bunnyearsmiley:
سلام عزیزم تبریک میگم همکلاسی شدیم
اگر از بچه ها کسی متوجه شد که کی ثبت نام تهران شروع میشه به منم بگین![]()