توروخدا همه به این همه اشتباه اعتراض کنین.سوال یک شیمی اصلا تو منابع ما نبوده.سوال دو شیمی میشه گزینه سه که تازه خودمم اشتباه زدمش ولی خیلی تابلو.سوال 10شیمی میشه گزینه ج.اینم بچه راهنمایی هم بلده مثلاkcl2 سوال 11شیمی چون عددnhنداده و اشتباه تایپی داره باید حذف شه سوال 21هن میخاسته تو معادله بنویسهc6h5که اشتباه نوشتهc2h6و باید حذف بشه
من راه افتادم تو انجمن دنبال رفرنس
سلام بیوشیمیستا
مصرف مشروبات الکلی (اتانول)، به دلیل کاهش دادن کدام ترکیب زیر باعث کاهش گلوکونئوژنز و در نتیجه هایپوگلایسمی ناشتا می شود؟
جواب پاسخنامه اولیه می شه nad
ولی تا اگزالواستاتی نباشه nad معنی نداره
البته من این مورد رو از استدلال خودم می گم
شما هم این سوال رو داشتین عایا؟
اعتراضی ندارین؟
اگه دارین میشه مشخصات منبع رو به ما هم بگید بی زحمت؟:sarma:
من راه افتادم تو انجمن دنبال رفرنس
سلام بیوشیمیستا
مصرف مشروبات الکلی (اتانول)، به دلیل کاهش دادن کدام ترکیب زیر باعث کاهش گلوکونئوژنز و در نتیجه هایپوگلایسمی ناشتا می شود؟
جواب پاسخنامه اولیه می شه nad
ولی تا اگزالواستاتی نباشه nad معنی نداره
البته من این مورد رو از استدلال خودم می گم
شما هم این سوال رو داشتین عایا؟
اعتراضی ندارین؟
اگه دارین میشه مشخصات منبع رو به ما هم بگید بی زحمت؟:sarma:
میشه سوالشو کامل بگید؟ ما اینو نداشتیم.
سوالو بزارید کمکتون کنیم.
منم با اعتماد به نفس جواب دادم تازه)سلام
اووه چه سوالی دادن بهتون....
مصرف الکل باعث میشه nadh بالا بره در نتیجه تعادل دو آنزیم لاکتات دهیدروژناز و مالات دهیدروژناز به ترتیب به سمت تولید لاکتات و مالات میره تو این واکنشها nadh به nad اکسید میشه و پیرووات به لاکتات و اگزالواستات به مالات تبدیل شده و گلوکونئوژنز کاهش پیدا می کند.رفرنس دولین
مرسی
مصرف مشروبات الکلی (اتانول)، به دلیل کاهش دادن کدام ترکیب زیر باعث کاهش گلوکونئوژنز و در نتیجه هایپوگلایسمی ناشتا می شود؟
1. Nad
2. Nadp
3. اگزالواستات
4. آسپارتات
- - - Updated - - -
منم با اعتماد به نفس جواب دادم تازه)
خب الان گزینه صحیح به نظر شما کدومه؟
اگزالواستات درسته عین جمله ی دولینه که میگه پیروات و اگزالواستات که سوبسترای گلوکونئوژنز هستن کاهش پیدا می کنند
مرسی
مصرف مشروبات الکلی (اتانول)، به دلیل کاهش دادن کدام ترکیب زیر باعث کاهش گلوکونئوژنز و در نتیجه هایپوگلایسمی ناشتا می شود؟
1. Nad
2. Nadp
3. اگزالواستات
4. آسپارتات
- - - Updated - - -
منم با اعتماد به نفس جواب دادم تازه)
خب الان گزینه صحیح به نظر شما کدومه؟
این درست ولی اتفاقا در مصرف الکل استیل کوآ زیاد می شه چون استات زیاد میشهجواب همون nad هستش.
اگر nad کم باشه پیروات دهیدروژناز کارشو انجام نمیده مقدار استیل کوا کم میشه چرخه کربس مختل میشه مقدار مالات که یکی از حدواسط های چرخه کربس هستش کم میشه در نتیجه مقدار گلوکونئوژنز کم میشه و > هایپوگلایسمی.
ببخشیدا ولی میشه سال انتشار و صفحه و پاراگرافشم بگی؟:14:
نمی دونم اخه اینا رو می خوان چی کار
اگه هم نشد که باز هم یک دنیا ممنون
توی نت می گردم ببینم دولین هست برای دانلود یا نه
جواب همون nad هستش.
اگر nad کم باشه پیروات دهیدروژناز کارشو انجام نمیده مقدار استیل کوا کم میشه چرخه کربس مختل میشه مقدار مالات که یکی از حدواسط های چرخه کربس هستش کم میشه در نتیجه مقدار گلوکونئوژنز کم میشه و > هایپوگلایسمی.
این درست ولی اتفاقا در مصرف الکل استیل کوآ زیاد می شه چون استات زیاد میشه
و همین بالا بودن استیل کوآ هست که باعث کبد چرب میشه
والا اون مکانیسمی که من خوندم و یادمه یه کوچولو فرق داره با اینی که شما می گیندر مصرف الکل مقدار استالدئید زیاد میشه که الکل طی دو مرحله اول به فرمالدئید (سمیه) و بعد به استالدئید تبدیل میشه که واسه این فرآیند احتیاج به nad هستش یعنی چون طرف الکل مصرف کرده و متابولیت اون سمیه سلولها میان با تمام توان هر چی nad دارن صرف خنثی کردن فرمالدئدی میکنن در نتیجه سطح nad سلول پایین میاد و از طرفی هم چون واسه بیتا اکسیداسیون اسید چرب هم nad لازم هستش این باعث میشه که بتا اکسیداسیون اسید چرب هم متوقف بشه و چربی تجزیه نشه که میشه کبد چرب.
حالا چون nad کم شده منابع تولید استیل کوا که یکی پیروات دهیدروژناز هستش یکی بتا کسیداسیون اسید چربه، از کار میفتن و استیل کوا کم میشه.
ولی nad طی واکنشهای تعادلی لاکتات دهیدروژناز و مالات دهیدروژناز تولید میشه اگزالواستات و پیروات هستن که کاهش اونا باعث کاهش گلوکونئوژنز میشه
والا اون مکانیسمی که من خوندم و یادمه یه کوچولو فرق داره با اینی که شما می گین
احتمالش هم زیاده که من یادم رفته باشه چون این مبحث زیاد برام مهم نبود و اون فرمالدهید و استالدهید و انزیما و کوانزیمای مربوطه رو سرسری نگاه کردم
ولی خب من اعتراض کردم
مرسی از دو تاتون
ان شاالله بهترین رو قبول بشید