نظرات شرکت کنندگان آزمون کارشناسی ارشد بهداشت محیط اردیبهشت 94

behzad28

New member
سایت سنجش پاسخانمه هارم نذاشت اصلا امکان نداشت بزاره برا اینکه گندش درمی اومد

hosseintorabi

New member
سایت سنجش پاسخانمه هارم نذاشت اصلا امکان نداشت بزاره برا اینکه گندش درمی اومد

آره جالبه گفته بودن هفته پیش میاد... ولی یه چیزی هم هست.. من خودم تا حالا ندیدم که سازمان سنجش نتیجه ای رو بعد از اعلام نتایج عوض کنه! چون انتخاب دانشگاه انجام شده دیگه همه چیز به هم میریزه.. اینا همون که جوابِ سوالا رو عوض میکنن طبق اعتراضا و کلا اعتراض های کلیدو میخونن خودش کلیه!.. واقعا زحمت میکشن من خودم واقعا ازشون ممنونم :smilies-azardl (113

gognussss

New member
امکان نداره پاسخنامه رو بذارن!چون هیچ وقت نتایج رو عوض نمیکنن

hosseintorabi

New member
ولی انصافا هم شدتی تیس تغییر توو نتیجه ی آزمونااا.. نمیگم به حق هست یا به حق نیستااا... شدنی نیس ولی

12500

Member
حالا هر کار میخان بکنن انتخاب شهر رو ببندن من استرس دارم الان فهمیدم ک نباید با کد رهگیری میرفتم تو سایت تخمین...الان نگرانم:sad:

hosseintorabi

New member
حالا هر کار میخان بکنن انتخاب شهر رو ببندن من استرس دارم الان فهمیدم ک نباید با کد رهگیری میرفتم تو سایت تخمین...الان نگرانم:sad:

مشکلی نیس.. امشب آخرین مهلته.. شما فقط تا قبل خواب یه چک بکن.. احتمالا صبح بردارن.. ولی ادمین سایت بچه خوبیه:(50):

12500

Member
مشکلی نیس.. امشب آخرین مهلته.. شما فقط تا قبل خواب یه چک بکن.. احتمالا صبح بردارن.. ولی ادمین سایت بچه خوبیه:(50):

مگه تا 22 مهلت نداره ؟؟میشه فردا شب...ادمین این سایت با اون سایت یکی هستن؟؟
الان با کد رهگیری من هر کاری میتونن بکنن:sadsmiley:

hosseintorabi

New member
مگه تا 22 مهلت نداره ؟؟میشه فردا شب...ادمین این سایت با اون سایت یکی هستن؟؟
الان با کد رهگیری من هر کاری میتونن بکنن:sadsmiley:

عه آره من تاریخو از روو گوشی دیدم حواسم نبود ساعت از دوازده گذشته..
نگران نباشین مشکلی پیش نمیاد.. جهت اطمینان فردا دم ساعت 6 و آخر شب سر بزنین

rosa68

New member
سلام بچه ها خوبید؟ به همه تون تبریک میگم رتبه های خوبی اوردین.ان شاالله همیشه موفق باشید. بچه ها یه سوال دارم پارسال ظرفیت روزانه ۱۴۰ نفر بود. یا بیشترش کردن. ممنون میشم پاسخ بدید

hosseintorabi

New member
سلام بچه ها خوبید؟ به همه تون تبریک میگم رتبه های خوبی اوردین.ان شاالله همیشه موفق باشید. بچه ها یه سوال دارم پارسال ظرفیت روزانه ۱۴۰ نفر بود. یا بیشترش کردن. ممنون میشم پاسخ بدید

حدود همین 140 نفر بود.. منتها بعدش یه چندتایی زیاد شد.. دو سه نفر توو اردبیل و جای دیگه.. کلا تغییر شدیدی نداشت .

rosa68

New member
حدود همین 140 نفر بود.. منتها بعدش یه چندتایی زیاد شد.. دو سه نفر توو اردبیل و جای دیگه.. کلا تغییر شدیدی نداشت .

ممنون اقایدترابی.من رتبه م ۱۶۸ شد درصد درس تصفیه اب تو کارنامه ام ۱۱ درصد کمتر از اونی شده که چک کردم طبق کلید نهایی به نظرتون امیدی هست که روزانه جایی رو بیارم . یکی از دوستام پارسال ۱۶۷ شد روزانه کرمان قبول شد . حالا مثلا امسال ظرفیتا از پارسال بیشتر شده. دوتا رشتهدجدید که اضافه شدن تا چه رتبه هایی مجاز شدن. بعد رتبه تو این دو رشته با رتبه ای که تو بهداشت محیطهذتو کارنامه اونایی که مجاز شدن یکیه؟اقای ترابی شما مال کدوم شهری؟

rosa68

New member
سلام زهرا جان بهت تبریک مبگم رتبه برتر شدی ان شاالله دکتری و هیئت علمی شدنت. من ۱۶۸ شدم اصلا نمیدونم امیدی هست جایی قبول شم یا نه. واقعا افسوس میخورم.

noghre12333

New member
سلام
من میخوام یه نفرو گزارش بدم . این آقا : ali1366

برین چت باکس رو بخونین ببینین چه آدم بی تربیتی هستش! من به شما خانمها توصیه میکنم با این آقا هم صحبت نشوید! خیلی بی تر بیته!

12500

Member
سلام زهرا جان بهت تبریک مبگم رتبه برتر شدی ان شاالله دکتری و هیئت علمی شدنت. من ۱۶۸ شدم اصلا نمیدونم امیدی هست جایی قبول شم یا نه. واقعا افسوس میخورم.

ممنون رز عزیز:28:... خوب الان 174 نفر روزانه میگیرن..یه عده هم واسه تهران میمونن واسه سال بعد..اگه همه جا رو بزنی مخصوصن مناطقی ک بومی اونجا ها هستی با احتمال بالا قبولی..

rosa68

New member
ممنون رز عزیز:28:... خوب الان 174 نفر روزانه میگیرن..یه عده هم واسه تهران میمونن واسه سال بعد..اگه همه جا رو بزنی مخصوصن مناطقی ک بومی اونجا ها هستی با احتمال بالا قبولی..

فدای تو زهرا جونم . خدا کنه برام دعا کن.:heart::riz304::heart:

hosseintorabi

New member
ممنون اقایدترابی.من رتبه م ۱۶۸ شد درصد درس تصفیه اب تو کارنامه ام ۱۱ درصد کمتر از اونی شده که چک کردم طبق کلید نهایی به نظرتون امیدی هست که روزانه جایی رو بیارم . یکی از دوستام پارسال ۱۶۷ شد روزانه کرمان قبول شد . حالا مثلا امسال ظرفیتا از پارسال بیشتر شده. دوتا رشتهدجدید که اضافه شدن تا چه رتبه هایی مجاز شدن. بعد رتبه تو این دو رشته با رتبه ای که تو بهداشت محیطهذتو کارنامه اونایی که مجاز شدن یکیه؟اقای ترابی شما مال کدوم شهری؟

اگه همه جاهارو بزنید خب مطمئنا قبول میشین خیالتون راحت.. نمیدونم ساکن کجایید ولی به ترتیب اولویتی که میخواین خیالتون راحت باشه که جای خیلی بدی هم قبول نمیشید.. جای خوبی قبول میشین اطراف محل زندگیتون... خیلی توو تهران روزانه ی تهران و کرج قبول نشن یا میمونن سال بعد یا میرن بین الملل.. خیلیا هم کارمندن توو شهر خودشون میمونن با هر رتبه ای که باشن.. دو سال پیش که 240 نفر روزانه گرفته بودن رتبه ی 330 هم قبول شده بود..
من مازندرانم

:':':

New member

میگن هر سال ۴۰-۵۰نفر ریزش داره,حتما جای خوب قبول میشید

بالا