سایت سنجش پاسخانمه هارم نذاشت اصلا امکان نداشت بزاره برا اینکه گندش درمی اومد
حالا هر کار میخان بکنن انتخاب شهر رو ببندن من استرس دارم الان فهمیدم ک نباید با کد رهگیری میرفتم تو سایت تخمین...الان نگرانم:sad:
مشکلی نیس.. امشب آخرین مهلته.. شما فقط تا قبل خواب یه چک بکن.. احتمالا صبح بردارن.. ولی ادمین سایت بچه خوبیه50):
مگه تا 22 مهلت نداره ؟؟میشه فردا شب...ادمین این سایت با اون سایت یکی هستن؟؟
الان با کد رهگیری من هر کاری میتونن بکنن:sadsmiley:
مگه تا 22 مهلت نداره ؟؟میشه فردا شب...ادمین این سایت با اون سایت یکی هستن؟؟
الان با کد رهگیری من هر کاری میتونن بکنن:sadsmiley:
سلام بچه ها خوبید؟ به همه تون تبریک میگم رتبه های خوبی اوردین.ان شاالله همیشه موفق باشید. بچه ها یه سوال دارم پارسال ظرفیت روزانه ۱۴۰ نفر بود. یا بیشترش کردن. ممنون میشم پاسخ بدید
حدود همین 140 نفر بود.. منتها بعدش یه چندتایی زیاد شد.. دو سه نفر توو اردبیل و جای دیگه.. کلا تغییر شدیدی نداشت .
سلام زهرا جان بهت تبریک مبگم رتبه برتر شدی ان شاالله دکتری و هیئت علمی شدنت. من ۱۶۸ شدم اصلا نمیدونم امیدی هست جایی قبول شم یا نه. واقعا افسوس میخورم.
ممنون رز عزیز:28:... خوب الان 174 نفر روزانه میگیرن..یه عده هم واسه تهران میمونن واسه سال بعد..اگه همه جا رو بزنی مخصوصن مناطقی ک بومی اونجا ها هستی با احتمال بالا قبولی..
ممنون اقایدترابی.من رتبه م ۱۶۸ شد درصد درس تصفیه اب تو کارنامه ام ۱۱ درصد کمتر از اونی شده که چک کردم طبق کلید نهایی به نظرتون امیدی هست که روزانه جایی رو بیارم . یکی از دوستام پارسال ۱۶۷ شد روزانه کرمان قبول شد . حالا مثلا امسال ظرفیتا از پارسال بیشتر شده. دوتا رشتهدجدید که اضافه شدن تا چه رتبه هایی مجاز شدن. بعد رتبه تو این دو رشته با رتبه ای که تو بهداشت محیطهذتو کارنامه اونایی که مجاز شدن یکیه؟اقای ترابی شما مال کدوم شهری؟
ممنون اقایدترابی.من رتبه م ۱۶۸ شد درصد درس تصفیه اب تو کارنامه ام ۱۱ درصد کمتر از اونی شده که چک کردم طبق کلید نهایی به نظرتون امیدی هست که روزانه جایی رو بیارم . یکی از دوستام پارسال ۱۶۷ شد روزانه کرمان قبول شد . حالا مثلا امسال ظرفیتا از پارسال بیشتر شده. دوتا رشتهدجدید که اضافه شدن تا چه رتبه هایی مجاز شدن. بعد رتبه تو این دو رشته با رتبه ای که تو بهداشت محیطهذتو کارنامه اونایی که مجاز شدن یکیه؟اقای ترابی شما مال کدوم شهری؟