سلام گلم.ان شاا... سال بعد میای پیش من.من 3 ماه بیشتر نخوندماگه همون 2 الی 3 ماهو خوب بخونی قبولی
م ماه پری23 New member 2015-09-06 #61 سلام گلم.ان شاا... سال بعد میای پیش من.من 3 ماه بیشتر نخوندماگه همون 2 الی 3 ماهو خوب بخونی قبولی
زینب63 New member 2015-09-06 #62 ماه پری23 گفت: سلام گلم.ان شاا... سال بعد میای پیش من.من 3 ماه بیشتر نخوندماگه همون 2 الی 3 ماهو خوب بخونی قبولی کلیک کنید تا باز شود... سلام مرسی عزیزم ان شاا...
ماه پری23 گفت: سلام گلم.ان شاا... سال بعد میای پیش من.من 3 ماه بیشتر نخوندماگه همون 2 الی 3 ماهو خوب بخونی قبولی کلیک کنید تا باز شود... سلام مرسی عزیزم ان شاا...
majid45 New member 2015-09-06 #63 ماه پری23 گفت: تبریک میگم آقا مجید.اطلاعی از شهریه ها ندارم کلیک کنید تا باز شود... ممنون******
N negarakbari New member 2016-04-27 #64 سلام دوستان من خداروشکر خوب ازمون دادم البته من انتظاربیشتری داشتم ولی بنا به دلایلی چن وقتی جاموندم ازخوندن ولی رتبم شد24و الان دانشجوی دانشگاه تهرانم سوالی بود درحد توانم درخدمتم.موفق باشید همگی
سلام دوستان من خداروشکر خوب ازمون دادم البته من انتظاربیشتری داشتم ولی بنا به دلایلی چن وقتی جاموندم ازخوندن ولی رتبم شد24و الان دانشجوی دانشگاه تهرانم سوالی بود درحد توانم درخدمتم.موفق باشید همگی