نظرات شرکت کنندگان آزمون کارشناسی ارشد آمارزیستی اردیبهشت 94

biosta

Well-known member
به نظر من امسال رتبه ی 60 هم احتمال خیلی زیادی دارد در دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی که در شهر تهران (مقابل دانشگاه علوم بهشتی) است قبول شود
هر چند علوم بهزیستی در تهران است و دانشگاه متوسطی است اما به این زودی ها ظرفیت اش پر نمی شود.

prinses

New member
یعنی ارزش ندارد بهزیستی برویم؟ اروز روز اخر ثبت شهر هاست اقای کیانی میشه امروز در انجمن باشید؟

Mahsabani

New member
طبق نظرات قبل آقای کیانی و دانشجوهای علوم بهزیستی که قبلا خوندم گفتن با اینکه میگن دانشگاه متوسطی هست اما دانشجوهاش راضی هستن از استادا. فکر کنم ایشونم منظورشون این بود که اگه قصد تحصیل در شهر تهرانو دارید اما فکر میکنید دانشگاه بهشتی و... قبول نمیشید علوم بهزیستی گزینه خوبیه

faAl

New member
سلام
دوستان من همدان زندگی میکنم
اگه کسی سوال داره در خدمتم که براش پیگیری کنم!!!!

jojo.ph

New member
من هنوزم متوجه شرایط خاص مدرس نشدم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:21::21:
کسی درمورد دانشگاه ایران اطلاعات نداره؟؟؟
من تحصیل درتهرانودوس دارم وازطرفی سطح دانشگاه هم واسم مهمه چون اینجوری واسه دکتراکمتربه مشکل برمیخوری....ازطرفی بهزیستی دکترانداره ولی همدان داره..واقعاسردرگم شدم که بهزیستی روجلوی همدان بزنم یانه؟؟؟؟باتوجه به اینکه طبق صحبتای آقای کیانی احتمال بهزیستی روبیارم هستش...لطفاراهنماییم کنید.....امروز فرصت آخره ها............مرسی..

prinses

New member
تو دفترچه دانشگاه هایی که خوابگاه نمیدن رو زده ، به ارشد خوابگله نمیدن ولی خب خوابگاه خود گردان پولی میشه پیدا کرد که نزدیک دانشگاه ممکنه نباشه
ممنون از توضیحت برای بهزیستی ، اره دانشجوهاش راضی هستن حالا دیگه امید ب خدا بچه ها امروز بیاید توی گروه باشیم من استرس دارم

prinses

New member
با 20 بهشتی و تهران میارم؟؟؟ اونای دیگه رو دوست ندارم ولی ناشکری نمیکنم هرکدومو بیارم شهر خودمه دیگه ایشالا:smiliess (11):

prinses

New member
بچه ها
تو رشته ما این دانشگاها زدن خوابگاه نمیدن ولی باز از دانشگاهش بپرسید مطمین شید ، همدان اهواز اصفهان یزد مارزندران علوم بهزیستی

jojo.ph

New member
تو دفترچه دانشگاه هایی که خوابگاه نمیدن رو زده ، به ارشد خوابگله نمیدن ولی خب خوابگاه خود گردان پولی میشه پیدا کرد که نزدیک دانشگاه ممکنه نباشه
ممنون از توضیحت برای بهزیستی ، اره دانشجوهاش راضی هستن حالا دیگه امید ب خدا بچه ها امروز بیاید توی گروه باشیم من استرس دارم
2 سال پیش یکی ازدوستای من بارتبه 15 تهرانوآورد به نظرم شماهم انشالابهشتی وتهرانومیارید..دوستم میگفت تهران به دانشجوهاش خیلی راحت میگیره حتی کرمانشاه هم سختر ازتهران میگیره یه دوست دیگم که کرمانشاهه خیلی بیشتر از اونی که تهران بودش درس میخوند کرمانشاه کاملا دانشجو محوره وباید خودت کارکنی...

jojo.ph

New member
بچه ها
تو رشته ما این دانشگاها زدن خوابگاه نمیدن ولی باز از دانشگاهش بپرسید مطمین شید ، همدان اهواز اصفهان یزد مارزندران علوم بهزیستی
والا من باهرکدوم که تماس گرفتم متاسفانه جواب نمیدن واقعا موندم که خوابگاه میدن یانه؟؟؟؟احتمالا یه مدت اذیتت کنن بعدش بامنت خوابگاه بدن!!!!!!!!!!

jojo.ph

New member
درمورد اراک وشهرکرد اطلاعی دارید سطحشون درچه حدیه؟
من همین الان با آموزش مدرس تماس گرفتم وتاحدودی از شرایط خاص باخبرشدم......
این شرایط خاص شامل هیچ آزمون اضافی یا مصاحبه نمیشه صرفا چون مدرکی که مدرس بهتون میده وزارت علومیه یعنی مهر علوم میخوره ولی موردتایید بهداشتم هستش واسه همین شرایط خاص زدن..همچنین بااین مدرک میتونید وارد مقطع دکترابشید..

prinses

New member
میگم چرا واقعا خودمون چندتاییم؟ من خیلی مشکوکم ، جریان چیه امسال؟ قبولیا اصلا اهل اینترنت نیستن؟

jojo.ph

New member
میگم چرا واقعا خودمون چندتاییم؟ من خیلی مشکوکم ، جریان چیه امسال؟ قبولیا اصلا اهل اینترنت نیستن؟
والاچی بگم حتما دوس ندارن کارنامشونولوبدن!!!!!!!!!!!!!!شایدم هنوز مشکل انجمن واسشون درست نشده!!!!!یا کلاقصدندارن زیستی بخونن..........

prinses

New member
الهی هیشکی نیاد امسال خلوت باشه گروه ها :motat:برای خودمون خوش باشیم هه هه هه

jojo.ph

New member
والاچی بگم حتما دوس ندارن کارنامشونولوبدن!!!!!!!!!!!!!!شایدم هنوز مشکل انجمن واسشون درست نشده!!!!!یا کلاقصدندارن زیستی بخونن..........
نظر شمادرموردمدرس چیه؟البته درپستای قبلی گفتید ولی خوب متوجه نشدم من..اینکه مدرکش علومیه تاثیر نداره و...

jojo.ph

New member
باتوانبخشی هم درموردخوابگاه صحبت کردم خیلی خشن گفتش خوابگاه نداریم درضمن مهر تماس بگیر.....

prinses

New member
اخی سختتون میشه اگه شهرستانی باشید ، من دیگه الان میرم مینویسم تو سایت

jojo.ph

New member
پرنس جان ظاهرابجز من وشماکسی به اینجاسرنمیزنه!!!!!!!!!!!!!!
منم انتخاب شهرموانجام دادم..بازمنتظرمیشنم وایمان دارم که خداجونم یه دانشگاه خوب واسم درنظرگرفته ...و براهمه دوستام دعامیکنم که هرجایی که به خیر وصلاحشونو ودوس دارن قبول شن...:a2d3::thumbsupsmileyanim:

بالا