2 سال پیش یکی ازدوستای من بارتبه 15 تهرانوآورد به نظرم شماهم انشالابهشتی وتهرانومیارید..دوستم میگفت تهران به دانشجوهاش خیلی راحت میگیره حتی کرمانشاه هم سختر ازتهران میگیره یه دوست دیگم که کرمانشاهه خیلی بیشتر از اونی که تهران بودش درس میخوند کرمانشاه کاملا دانشجو محوره وباید خودت کارکنی...تو دفترچه دانشگاه هایی که خوابگاه نمیدن رو زده ، به ارشد خوابگله نمیدن ولی خب خوابگاه خود گردان پولی میشه پیدا کرد که نزدیک دانشگاه ممکنه نباشه
ممنون از توضیحت برای بهزیستی ، اره دانشجوهاش راضی هستن حالا دیگه امید ب خدا بچه ها امروز بیاید توی گروه باشیم من استرس دارم
والا من باهرکدوم که تماس گرفتم متاسفانه جواب نمیدن واقعا موندم که خوابگاه میدن یانه؟؟؟؟احتمالا یه مدت اذیتت کنن بعدش بامنت خوابگاه بدن!!!!!!!!!!بچه ها
تو رشته ما این دانشگاها زدن خوابگاه نمیدن ولی باز از دانشگاهش بپرسید مطمین شید ، همدان اهواز اصفهان یزد مارزندران علوم بهزیستی
والاچی بگم حتما دوس ندارن کارنامشونولوبدن!!!!!!!!!!!!!!شایدم هنوز مشکل انجمن واسشون درست نشده!!!!!یا کلاقصدندارن زیستی بخونن..........میگم چرا واقعا خودمون چندتاییم؟ من خیلی مشکوکم ، جریان چیه امسال؟ قبولیا اصلا اهل اینترنت نیستن؟
والاچی بگم حتما دوس ندارن کارنامشونولوبدن!!!!!!!!!!!!!!شایدم هنوز مشکل انجمن واسشون درست نشده!!!!!یا کلاقصدندارن زیستی بخونن..........میگم چرا واقعا خودمون چندتاییم؟ من خیلی مشکوکم ، جریان چیه امسال؟ قبولیا اصلا اهل اینترنت نیستن؟