نظرات شرکت کنندگان آزمون کارشناسی ارشد آمارزیستی اردیبهشت 94

Hassan.e

New member
ممنون از توضیحاتتون
شما درست میگید خیلی وقت کم میاد
اما من احساس میکنم اگه توی زبان مهارت بالایی داشته باشیم
هر سوال زبان رو چندین برابر سریع تر از بقیه سوالات میشه زد
و این یک مزیته زبان هستش

prinses

New member
همش بستگی داره مدیریت زمانت خوب باشه ، اون 5 تایی که شک داری وقت گذاشتی و حل کردی و ممکنه وقت برای زبان کم بیاد باید از الان زمانتو مدیریت کنی 5 تا زبان برای من که 30 درصد زبانو تو کنکور بهمن زدم توی زیستی 0 زدن بهتر بود تا وقتمو بدم به اختصاصی ،اگر دیدی وقت نمیکنی بزنی بخون ولی نه برای کنکور ، تو زبانو برای یادگیری خودت بخون ، البته من از سطح زبانت خبر ندارم ولی 504 و کلمه تافل خیلی خیلی برای کنکور مفید تر از لزگی هست ، هرچی زبان بخونی خوبه ولی مدیریت زمان کن ببین کنکور چقدر وقت برای زبان میمونه ، من پارسال زبان باعث شد کنکورو خراب کنم من 40 دقیقه به پایان اختصاصی ها رو تموم کردم رفتم تو یه پسیج گیر کردم گفتم ولش کنم زبانم 2 تا رو زدم برگشتم رو سوالای نزده ی اختصاصی به خودم جنبیدم وقت تموم شد کلا قاطی کردم ... من اصلا خوب اماده نبودم کنکور از خودم نگرفته بودم و دانشجو بودم و تو امتحانای ترمم بود

prinses

New member
اره زبان هرقدرم بخونی همیشه مفیده نمیگم نخونید ولی برای کنکور خودتونو بشناسید که چقدر وقتتون رو میگیره و از قبل براش برنامه داشته باشید فقط میخوام روشنتون کنم که زبان خوندن جای رگرسون خوندنو نمیگیره دروس اختصاصی رو برای 100 درصد بخونید که 70 بزنید دو دور سه دور بخونید تا مشکلاتتون باهاش حل بشه قید یک صفحه از خود کتاب منابع رو نزنید از همون منابع سوال در میارن به کتابای کمکی خیلی گیر ندید که چی بخونم کجا جزو ه گیر بیارم

Mahsabani

New member
آره ولی همه اینا بستگی به شرایط داره یهو میبینی اینقدر سوالای اختصاصی مفهومیه که نتونی اونجوری که خوندی جواب بدی اینجاست که زبان شاید کمکت کنه یا شایدم برعکس زبان اینقدر سخت بدن که ارزش نداشته باشه تو کنکور واسش وقت بذاری

prinses

New member
درسته افرین پس باید بخونی و مطالبی که داری رو فول باشی و بقیش دست طراح سواله ببین اگه سخت باشه برای همه سخته امسال من فکر کروم قبولم نمیشم ولی رتبم خوب شد چرا چون همه درصداشون کم بوده کنکور نسبیه کاملا به طراح و رقیبات ربط داره اول خوندن خودت ولی نتیجه نسبیه .
من زبانو گذاشتم کنار و اختصاصی اون چیرایی که همه میخونن رو خوب خوندم گفتم اختصاصیا رو خوب جواب بدم تا جبران زبان بشه اختصاصی ها سخت بود ولی به نسبت من زیاد ضرر نکردم .

- - - Updated - - -

خواهش میکنم ، سوالی داشتید من گاهی میام چک میکنم هم پی وی هم عمومی

prinses

New member
من فکر میکردم بیش از 15 تا غلط دارم بعد که جوابا اومد دیدم در حد 6 7 تا درصدام زیاد تره رفتم چک کردم دیدم همون 6 تا رو اشتباه فکر کردم غلط زدم ، اخر کار برگشتم روش و جوابو تغییر دادم، خیلی خوشحال شدم من 15 دقیقه وقت زیاد اوردم و 6 تا رو درست کردم ولی خب بازم غلط زیاد داشتم ، عیب نداره تجربه شد دقت کنم.

prinses

New member
http://forum.oloompezeshki.com/thread16683.html
به درصد ها دقت کن ، سالهای قبلم بررسی کن دستت میاد چه درسی اهمیت داره و رقابت توشه اگه اختصاصی هاتو مث بقیه بزنی زبان رتبتو واقعا میتونه به تک رقمی برسونه ولی برعکسش نه

prinses

New member
اره همین که نمیخوام وسیله کوله کنم برم جای دور خوبه ، عالیه ، من واقعا خدا رو شاکرم چیزی رو بهم داد که واقعا میخواستم ولی انتظارشو نداشتم

Mahsabani

New member
آره از همه مهمتر کاربردیا هست ولی شما هم درصداتون خوب بالا هست

Mahsabani

New member
واسه ریاضی چی خوندید؟ مثلا بعضیا واسه آمار احتمال اصلا آمار ریاضی و نمیخونن شما چی؟

prinses

New member
من تو کنکور هایی که از خودم گرفتم این اواخر قبل کنکور 90 و 95 هم داشتم برای همین هرچی جواب اخرشو دست اوردم زدم و بعضیاش با بی دقتی جواب غلط بود و در گزینه ها موجود ، ببین من چقدر غلط داشتم که این شده ...

Hassan.e

New member
شما میگی فقط منابع؛ الان منبعی که برای ریاضی مشخص کردن که خیلی افتضاحه؛ شاید از نصفش توی کنکور فقط داره سوال میاد؛ بقیه اش مربوط به ریاضی ۲ هستش که تو کنکورای چند سال اخیر من سوال ندیدم

prinses

New member
من ریاضی عمومی 1 کرایه چیان رو خوب خوندم
امار ریاضی فقط همون اوایل کتاب پارسیان هست تابع چکگالی ها و رووابط بینشون رو خوندم
برای احتمال اصلا احتمال رو نخوندم امار مقدماتی بهبودیان رو خوب خوندم
برای رگرسیون بازرگان رو فقط خوندم
برای نمونه عمیدی رو خوندم
برای طرح فقط کتاب طرح 1 پیام نور
برای ناپارا بازم پیام نور
ببین من این کتابا کتاب درسی لیسانسم بود و خونده بودم و همینارم خوندم
چرا میگم فقط چون ببین من مقایسه کردم هیچ کتابی بیشتر از دیگری مطلب نداره بیانشون فرق داره همش سرفصل و همه چیزاش یکیه گیر نده به دوتا کتاب خوندن و گیج کردن خودت
ولی یه چیزی بگم من خلاصه های خوبی داشتم که اونایی که بلد نبودم رو نوشتم توش خلاصه نرو این کپی هایی که مال فلان استاده رو بخر حلاصه دست رنج خودت باشه برات مفیده فقط و فقط
و اینکه مجموعه امار هم خیلی خوبه درسته برای وزارت علوم نوشته شده ولی خلاصه های خودتو بهش اضافه کنی خیلی مجموعه ی جامع خوبیه ، امار ریاضی شو نخوندم ولی بقیه درس ها رو مجموعه امار توش دست بردم و خودم خلاصه اضافه کردم ، تست هاش مال کنکور سالای قبل وزارت علومه ولی درس نامش خوبه

prinses

New member
اره ریاضی رو قبول دارم با امار ریاضی توی منابع اونایی که گفتن فایده نداره ، من کامل نوشتم فقط این کتابا رو خوندم امار ریاضی هم هیچی از سرفصل هاشو نخنحخوندم گفتم سه تا سوال بیاد فوقش من مخ امار ریاضی خوندن نداشتم اصلا استعدادی در اون درس ندارمو عقلانیه اخه 2 الی هیچچچچ سوالی گاهی ازش میاد امار ریاضی واقعا مباحثش جزو کنکور نیست

prinses

New member
مجموعه امار این کتابو میگم
انتشار دانش پژوهان برین ،نگارش طالخونچه وخادم القرانی
نگاه ریاضی برو فقط حد پیوستگی ، مشتق و انتگرال رو عالی بلد باش 90 رو میزنی
از هر کتابی میخوای بخون
تابع ارزش نداره تابع در حد تست های سالهای فبل بخون
همین مجموعه امار هم درس نامه ریاضی یک خیلی خوبه ، احتمالشم عالیه ولی باید کلی مطلب از کتاب منابع بهش اضافه کنی تا بشه یه ماه قشنگ همه درسا رو باهاش مرور کنی ارزش داره شما از الان کامل 1 سال وقت دارین من 2 3 ماه خوندم اونم پراکنده عید خورد بهش ...

آخرین ویرایش:
بالا