نظرات شرکت کنندگان آزمون کارشناسی ارشد آمارزیستی اردیبهشت 94

prinses

New member
من راضی ام خیلی هم کارشون توووووپ بوده حال دادن بهمون دمشون گرمممممم.من اعتراض نمیکنم

prinses

New member
فاطمه گفت نمیخواد بره ارشد ،پیامش از طرف جوجو گفته شد توی صفحه های قبل هست.
رتبشم نرفته نگاه کنه ولی رو حساب نمرش که گفته بود از من خییییلی بهتر بود
من تربیت مدرس اخر همه زدم اخه وزارت علومه اگه میخواستم برم وزارت علوم که از اون کنکور میرفتم

prinses

New member
بچه ها خبر خبر از صفحه های دیگه دریافتم که تراز باعث میشه رتبه مشترک از بین بره ، الان همه اونجایی هستیم که واقعیه و دقیقا رتبه ما یعنی مثلا من 20 ام ، 19 نفر فقط قبل من هستن و ایشالا من انتخاب سومم قبولم ، یوووووهووووو

noghre12333

New member
سلام به همه ی کاربران.من یک سوال دارم
ما برای خاله ام انتخاب رشته کردیم ولی باید از کجا بدانیم که انتخاب رشته اش ثبت شده است؟
آخه هنوز هم امکان ویرایش داره و هیچ کدی به ما نداده که نشان بده که انتخاب رشته مون ثبت شده!!!

شماها چطور انتخاب رشته کردید؟ برای شما هم همینجوریه؟

توروخدا جواب بدید

آخرین ویرایش:

prinses

New member
سلام به همه ی کاربران.من یک سوال دارم
ما برای خاله ام انتخاب رشته کردیم ولی باید از کجا بدانیم که انتخاب رشته اش ثبت شده است؟
آخه هنوز هم امکان ویرایش داره و هیچ کدی به ما نداده که نشان بده که انتخاب رشته مون ثبت شده!!!

شماها چطور انتخاب رشته کردید؟ برای شما هم همینجوریه؟

توروخدا جواب بدید

سلام
همونجایی که انتخاب رشته میکنید یه گزینه ی چاپ بدون ویرایش هم داره هرچی که ثبت شده رو چاپ میکنه . منم وسواس دارم هر روز میرم گزینه چاپ رو میزنم چک میکنم درست باشه

jojo.ph

New member
من هنوزم تردید دارم که همدانوجلوایران وبهزیستی انتخاب کردم....:(50):کاش یکی میومد ومیگفت کارم درسته یانه؟؟؟؟؟؟خیلی خیلی درگیرم.....:21::21:

prinses

New member
اشتباه نکن عزیزم ایشون رشتشون امار زیستی نیست ، امسال به هیچ وجه رتبه مشترک نداریم

- - - Updated - - -

من مدرس رو اخر همه زدم ، مدرس وزارت علومه و من نمیخوام برم ،ارزش نداره

jojo.ph

New member
اشتباه نکن عزیزم ایشون رشتشون امار زیستی نیست ، امسال به هیچ وجه رتبه مشترک نداریم

- - - Updated - - -

من مدرس رو اخر همه زدم ، مدرس وزارت علومه و من نمیخوام برم ،ارزش نداره
جدااااااااا!!!!!!!!!!!
وای نمیدونستم من!!!!!!!!!!!!!!:ph34r-smiley::sarma:
آره میگن جوشم زیادجالب نیست!!!!شماکه تهران زندگی میکنید....چیزی درمورد ایران وبهزیستی میدونید که بتونه به منم کمک کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

gognussss

New member
دوستان بنظرم اینجوری انتخاب کنین:تهران....بهشتی.....ایران....مدرس....بعد ایناجاهایی رو بزنین که دکتری رشته شمارو داره هرچند که دور باشه

بالا