نظرات شرکت کنندگان آزمون کارشناسی ارشد آمارزیستی اردیبهشت 94

jojo.ph

New member
من طبق قبولیا پارسال گفتم که ممکنه تهران شبانه بیارن
راستی شما که میخاید سال بعد کنکور بدید از همین الان یه برنامه منسجم واسه زبان بریزید حتما حتما بخونیدش اشتباه منونکنید زبانومیشه مقطعی ازش فرارکنید ولی دائم نمیشه!!!!!توصیم اینه لزگی روحتما بخونید..
واسه بقیه دروسم بزارید انشالا بقیه دوستان هم بیان میگن چی بخونید وچطوری ..چون من طبق اصول خودم خوندم وشاید واسه دیگران زیاد کارآمدنباشه..

jojo.ph

New member
لطفا بیو استا ی عزیز لینک کارنامه های امسالو بزنید بقیه هم بیان بگن ، من درصدامو زدم ولی فرستاده نشد ، ریاضی 70 احتمال 60 کاربردی 65 رتبه 20 شهر خودم میارم تهران فقط نمیدونم چه دانشگاهی تفاوت دانشگاهای تهران و اولویتشونو میشه یگی بگه تو رو خدا
نه امسال اصلا شبانه نداره هیچ دانشگاهی
تبریک میگم عالی شدید...
تهرانو که حتما میارید..آره حق باشماس کاش لینک کارنامه هارو بزنند..وبقه دوستانم همکاری کنن..

prinses

New member
زبان وقت سر جلسه رو میگیره هر قدرم سریع باشید زمانشو اگه بدید به اختصاصی ها بهتره من زبان سفید زدم ، من 6 تا از سوالایی که فکر میکردم غلط زدم درست بود حتی تو دفترچه که دستم بود زده بودم ولی بعد یادم اومد که 15 دقیقه اخر تغییرشون دادم و درستشو زده بودم ، این شد که کلی سوپرایز شدم با اومدن درصدا.... البته اون درصدام خورده هم داشت ولی یک و دو بود رندش کردم

- - - Updated - - -

فاطمه ایمیلی گفت که سایت مشکل پیدا کرده نمیتونه وارد بشه نمیدونم چرا برای یه گروه مشکل پیش اومده ...

jojo.ph

New member
درسته زبان وقتگیره ولی اگه بتونی یه برنامه دقیقو واسش تاآزمون اجراکنی میتونه جواب بده ورو رتبه تاثیر بزاره چون اگه خوب یادش بگیری میتونی سوالای آسونشوپیداکنی وزیادم وقتتونمیگیره البته به موازاتش به درسای دیگه عالی برسی وبراشون وقت بزاری میتونی رتبه تک بیاری..
آره منم 2 روزه که تونستم وارد شم کلی اعصابم خراب شده بود..دوست دارم بدونم اون چکارکرده نگفت به شما؟

Mahsabani

New member
مرسی از راهنماییتون. این حرفی که شما میزنید درسته که زبان وقتگیره و باید زمانشو به اختصاصیا داد اما واسه کسی که پایه خوبی داره من پایم به نظرم ضعیفه مخصوصا رگرسیون. واقعا نمیدونم رگرسیونو چجوری بخونم

jojo.ph

New member
مرسی از راهنماییتون. این حرفی که شما میزنید درسته که زبان وقتگیره و باید زمانشو به اختصاصیا داد اما واسه کسی که پایه خوبی داره من پایم به نظرم ضعیفه مخصوصا رگرسیون. واقعا نمیدونم رگرسیونو چجوری بخونم
رگرسیون هم شیرنه هم سخت باید خوب بپزیش!!!!!!من که واسش مونتگمری خوندم البته بازرگانم بخون این دوتا واسش عالیه وحتما نکته برداری کن... البته بزاربقیه دوستانم نظرشونوبگن..

- - - Updated - - -

رگرسیون هم شیرنه هم سخت باید خوب بپزیش!!!!!!من که واسش مونتگمری خوندم البته بازرگانم بخون این دوتا واسش عالیه وحتما نکته برداری کن... البته بزاربقیه دوستانم نظرشونوبگن..

Mahsabani

New member
من فقط بازرگانو دارم مونتگمری لاتینه؟ راستی واسه ناپارامتری فقط بهبودیانو خوندید آخه بعضی از تستارو که سوال کنکور میدن توی بهبودیان نگفته

jojo.ph

New member
نه لاتین نیست ترجمش پیدامیشه فعلابازرگانوبخون تاوقتی مونتگمری گیرت اومد..ناپارامتری هم بهبودیان تقریبا مسائلوپوشش میده ولی درکنارش خودتون درمورد آزمونهای آماری میتونید ازسایتای مختلف مطلب جمع کنید که به دردتون میخوره..

Mahsabani

New member
مرسی ممنون شما از کی شروع کردید خوندن؟ تابستون چی بخونم بهتره؟

jojo.ph

New member
میگم من چون اصولی نخوندم نمیتونم زیادکمکتون کنم..من از مهر تابهمن واسه ارشد علوم خوندم بعد دیگه نخوندم تا یه هفته قبل از کنکور زیستی واون یه هفته رو فقط نکات وخلاصه هایی که از طرح وناپارامتری داشتم خوندم میگم که برنامه من اصلاجالب نبود وبه کسی هم توصیش نمیکنم..
شما باتوجه به اینکه پایتون درچه حدیه یه برنامه بریزید وسعی کنید بینش وقفه نیافته

prinses

New member
من از بعد کنکور علوم خوندم همه ی کنکورای سالای قبلم زدم ، ولی ازمون ندارم جایی ، منابع هم فقط منابع علوم پزشکی معرفی کرده رو خوندم ، زبانم نخوندم ، زبانم در حد صفره ولش کردم ، خلاصه نویسی هم کردم قبل کنکور یه دو هسفته برگشتم رو درسا خلاصه هامو خوندم

jojo.ph

New member
دوستان کسی درموردتربیت مدرس خبرنداره تودفترچه زده شرایط خاص....منظورش چه شرایطیه به سایت مدرس هم سرزدم چیزی پیدانکردم!!!!!!!!کسی میتونه راهنماییم کنه ممنون میشم...

behzad28

New member
اونایی که به درصدهایه اعلام شده اعتراض دارن لطفا به هر طریقی شده اعتراض کنن هم شماره تلفن هم از طریق ایمیل .اینا می خوان با گذاشتن پاسخنامه وقتو تلف کنن تا کم کم از یادتون بره.حتی اگه شده به خبرگزاری ها هم خبر بدین که اونا هم پیگیر باشن.

jojo.ph

New member
اونایی که به درصدهایه اعلام شده اعتراض دارن لطفا به هر طریقی شده اعتراض کنن هم شماره تلفن هم از طریق ایمیل .اینا می خوان با گذاشتن پاسخنامه وقتو تلف کنن تا کم کم از یادتون بره.حتی اگه شده به خبرگزاری ها هم خبر بدین که اونا هم پیگیر باشن.
سلام..
حالانیست گوشم میدن مگه براکلیدای اشتباهی که اعلام کردن کاری انجام دادن که حالاواسه درصدبخان بکنن!!!!!!!!!!!!!!!

jojo.ph

New member
شماآزمون دادید؟؟؟اگه آره که لطف کنید کارنامه تونوبزارید تابچه های دیگه هم استفاده کنن..ممنون..

jojo.ph

New member
دوستان گلم میخوام صحبتای دوست خوبمون فاطمه خانم رواینجاواستون بزارم..خودشون نتونستن واز من خاستن این کاروبکنم....
خواستم بگم از طرف من به همه بچه های انجمن سلام برسونید و بهشون بگید:

دوستان گلم! اونهایی که قبول شدین، بهتون تبریک میگم و اونهایی که قبول نشدین، انشاءالله سال بعد... البته دانشگاه آخرین راه نیست!

دوستان! ما چند وقتی رو تو انجمن باهم بودیم. حرفهایی زیادی باهم گفتیم... هیچوقت دوست نداشتم تو انجمن کسی رو با حرفهام ناراحت کنم ولی خب شاید کسی از من ناراحت شده باشه که همینجا ازش عذرخواهی میکنم. به بزرگی خودتون ببخشید...

ازم خوبی بدی دیدید حلال کنید
موفق باشید.....:riz304::riz304:
ایشون برنهمشون تغییر کرده ودیگه نمیتونن ماروهمراهی کنن..ماهم برای ایشون آرزویی توفیق وسربلندی میکنیم...

m.g.h

New member
باسلام.منم خواستم بگم برنامم عوض شده جوجواطلاع داره یه مشکلی برام پیش اومده اصلا حس وحال اومدن به انجمن ندارم وشاید دیگه نتونم بیام.اگه منم باعث ناراحتی کسی شدم معذرت میخوام.ایشالا همتون موفق باشین

Mahsabani

New member
ایشالا مشکلتتون هرچه زودتر رفع شه شما هم رتبتونو نگاه نکردید؟؟

بالا