miss.marya
New member
نوروزتان پیروز ! به این امید که امسال دوستیها خوشرنگتر و زلالتر ، دلها به هم نزدیکتر و بدبینی و حسادت کمتر!
با آرزوی تندرستی و سربلندی...
خاک پا
امیرحسین
با آرزوی تندرستی و سربلندی...
خاک پا
امیرحسین
با اینکه من دختر نیستم ولی شما دختر ها خلیی زود با ورین .کدوم اعتماد این حرفا چیه خانم .ساده نباشین گول ما رو نخورین
هیچ وقت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ آره ولی بالاخره یه روزی باید ناچارا به همین جماعت اعتماد کرد گرچه بسی سخت است اعتماد ب این قومب نظرم ب مرد جماعت هيچوقت نبايد اعتماد كرد!!!
شرمنده.
هیچ وقت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ آره ولی بالاخره یه روزی باید ناچارا به همین جماعت اعتماد کرد گرچه بسی سخت است اعتماد ب این قومب نظرم ب مرد جماعت هيچوقت نبايد اعتماد كرد!!!
شرمنده.
هر چیزی که دست نیافتنی خودشو نشون بده واسه رسیدن به اون تلاش بیشتر میشه (ینی همون شکست دادن اون دختر) ازدواج نکرده سادس چون حس درونی نسبت به اون نداشته.البته با کسیم که الان ازدواج کرده حسی بهش نداره
هر چیزی که دست نیافتنی خودشو نشون بده واسه رسیدن به اون تلاش بیشتر میشه (ینی همون شکست دادن اون دختر) ازدواج نکرده سادس چون حس درونی نسبت به اون نداشته.البته با کسیم که الان ازدواج کرده حسی بهش نداره
این حرفه خیییلی درد داره واسه ما دخترا
خیییلی:dadad4::1dco2x0p1lilzhfpg1t
خداحافظ دنیای مجازی تو این مدت خیلی چیزها از شما یاد گرفتم... اما دیگه کافیه باید برم. اگه خوبی بدی دیدید ببخشید دیگه... خداحافظ همگی... یه شام بخورم میام زودی:
هیچ وقت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ آره ولی بالاخره یه روزی باید ناچارا به همین جماعت اعتماد کرد گرچه بسی سخت است اعتماد ب این قوم
[/quote]
sسیمون مگه یارو بیکاره زندگی اصیلشو برا رسیدن با دختره نابود کنه؟
اخرش نفهمیدیم این که به هیچکی حس نداره چرا رفته ازدواج کرده چرا میخاددختره رو شکست بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پس چرا حاضره با دختره همدردی کنه و مشکلاتشو به دختره بگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من کم کم رفع زحمت میکنم دوستا
بحث امشب رو خیلی دوست داشتم چون خیلی مفید بود واسه خودم
ممنون آقای سیمون که صادقانه صحبت میکنید، به عنوان تنها پسر حاضر در این انجمن امشب خیلی کارتون سخت بود:smiliess (9):