نظرات شرکت کنندگان آزمون جامع علوم پایه پزشکی اسفند 91

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

miss.marya

New member
نوروزتان پیروز ! به این امید که امسال دوستیها خوشرنگتر و زلالتر ، دلها به هم نزدیکتر و بدبینی و حسادت کمتر!
با آرزوی تندرستی و سربلندی...

خاک پا
امیرحسین

rozbanoo

New member
با اینکه من دختر نیستم ولی شما دختر ها خلیی زود با ورین .کدوم اعتماد این حرفا چیه خانم .ساده نباشین گول ما رو نخورین

این حرفه خیییلی درد داره واسه ما دخترا
خیییلی:dadad4::1dco2x0p1lilzhfpg1t

medical

New member

هر چیزی که دست نیافتنی خودشو نشون بده واسه رسیدن به اون تلاش بیشتر میشه (ینی همون شکست دادن اون دختر) ازدواج نکرده سادس چون حس درونی نسبت به اون نداشته.البته با کسیم که الان ازدواج کرده حسی بهش نداره[/quote]

پس چرا حاضره با دختره همدردی کنه و مشکلاتشو به دختره بگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

rozbanoo

New member
هر چیزی که دست نیافتنی خودشو نشون بده واسه رسیدن به اون تلاش بیشتر میشه (ینی همون شکست دادن اون دختر) ازدواج نکرده سادس چون حس درونی نسبت به اون نداشته.البته با کسیم که الان ازدواج کرده حسی بهش نداره

پس چرا حاضره با دختره همدردی کنه و مشکلاتشو به دختره بگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟[/quote]

یه گوش شنوا کم گیر میاد

miss.marya

New member
ﻓﻘﻂ ﺗﻮ ﺍﯾﺮﺍﻧﻪ ﮐﻪ ﻣﺮﺩﻣﺶ ﺑﺎ ﺷﻌﺮ ﺑﺴﯿﺎﺭ ﻏﻤﮕﯿﻦ
"ﺑﺎﺯ ﻣﻨﻮ ﮐﺎﺷﺘﯽ ﺭﻓﺘﯽ/ ﺗﻨﻬﺎ ﮔﺬﺍﺷﺘﯽ ﺭﻓﺘﯽ
ﺩﺭﻭﻍ ﻧﮕﻢ ﺑﻪ ﺟﺰ ﻣﻦ/ ﯾﮑﯽ ﺩﯾﮕﻪ ﺩﺍﺷﺘﯽ ﺭﻓﺘﯽ"
ﺑﻨﺪﺭﯼ ﻣﯽ ﺭﻗﺼﻦ!!

simon

New member
هر چیزی که دست نیافتنی خودشو نشون بده واسه رسیدن به اون تلاش بیشتر میشه (ینی همون شکست دادن اون دختر) ازدواج نکرده سادس چون حس درونی نسبت به اون نداشته.البته با کسیم که الان ازدواج کرده حسی بهش نداره

پس چرا حاضره با دختره همدردی کنه و مشکلاتشو به دختره بگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟[/quote]

اینا همش فیلمه بخدا من خودم کارگردانی کردم این فیلمها رو)))))شوخی بود
عزیز من پسر شروع میکنه با نالیدن و بدبختیهاش که شایدم اصن همچین مشکلیم نداره واسه اینکه از نقطه ضعف دختر که همون قلبشه استفاده کنه

miss.marya

New member
خداحافظ دنیای مجازی تو این مدت خیلی‌ چیز‌ها از شما یاد گرفتم... اما دیگه کافیه باید برم. اگه خوبی‌ بدی دیدید ببخشید دیگه... خداحافظ همگی‌... یه شام بخورم میام زودی:

dr ari

New member
این حرفه خیییلی درد داره واسه ما دخترا
خیییلی:dadad4::1dco2x0p1lilzhfpg1t

آره عزیزم اما هستن کسایی ک حرف وعملشون یکیه واون همونیه ک میشه شوهرت عشقت!نگران نباش بسری ک دروغ میگه آخرشومیبینه فک کرده زرنگهههه:smilies-azardl (113

medical

New member

sسیمون مگه یارو بیکاره زندگی اصیلشو برا رسیدن با دختره نابود کنه؟
اخرش نفهمیدیم این که به هیچکی حس نداره چرا رفته ازدواج کرده چرا میخاددختره رو شکست بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟

هر چیزی که دست نیافتنی خودشو نشون بده واسه رسیدن به اون تلاش بیشتر میشه (ینی همون شکست دادن اون دختر) ازدواج نکرده سادس چون حس درونی نسبت به اون نداشته.البته با کسیم که الان ازدواج کرده حسی بهش نداره[/QUOTE]

mig mig

New member
هیچ وقت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ آره ولی بالاخره یه روزی باید ناچارا به همین جماعت اعتماد کرد گرچه بسی سخت است اعتماد ب این قوم

اونوقتم بايد خيلي حواستو جمع كني چون همچننان ب مردا اعتمادي نيست!!!!

simon

New member

sسیمون مگه یارو بیکاره زندگی اصیلشو برا رسیدن با دختره نابود کنه؟
اخرش نفهمیدیم این که به هیچکی حس نداره چرا رفته ازدواج کرده چرا میخاددختره رو شکست بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟

[/quote]

بیکار نیست مریضه.تازشم اون مشکلات بیشترش یه مشت دروغه

rozbanoo

New member
من کم کم رفع زحمت میکنم دوستا
بحث امشب رو خیلی دوست داشتم چون خیلی مفید بود واسه خودم
ممنون آقای سیمون که صادقانه صحبت میکنید، به عنوان تنها پسر حاضر در این انجمن امشب خیلی کارتون سخت بود:smiliess (9):

medical

New member
پس چرا حاضره با دختره همدردی کنه و مشکلاتشو به دختره بگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اینا همش فیلمه بخدا من خودم کارگردانی کردم این فیلمها رو)))))شوخی بود
عزیز من پسر شروع میکنه با نالیدن و بدبختیهاش که شایدم اصن همچین مشکلیم نداره واسه اینکه از نقطه ضعف دختر که همون قلبشه استفاده کنه[/quote]

اتفاقا همدردیش ذر راستای بدست اوردن دل دختره بوده... یعنی سعی میکرده دل دختره رو داشته باشه

نه اینکه خودش غصه هاشو بگه.... مثلا تا میفهمیده دختره کشیکش سخته ... زودی میامده میگفته شزرایظ منم سخته............ بدون اینکه دختره بهش بگه...........
مثلا وقتی میشنیده دختره دچار یک بیماری شده زودی تموم رمز و راز زندگیشو میگفته به دختره...مثلا میگفته خاهر منم همینو داره

shilaa

New member
اصن من از بحثای امشب ب این نتجه رسیدم که جا داره همین الان از خداوند گرامی که قربونش برم به خاطر آفریدن موجود عجیب و غریبی ب نام پسر جدا انتقاد نمایم آخه خدا جون تو ک اینهمه قدرت داری بابا بهتر از اینم میشد خلق کنی ب غرعان!!!!!!!!

miss.marya

New member
ﺩﯾﺮﻭﺯ ﺗﻮ ﺧﯿﺎﺑﻮﻥ ﯾﻪ دوست دخدر ﭘﯿﺪﺍ ﮐﺮﺩﻡ، ﮔﻔﺘﻢ خوووب ﻻﺑﺪ ﺻﺎﺣﺒﺶ ﺩﺍﺭﻩ ﺩﻧﺒﺎﻟﺶ ﻣﯽ ﮔﺮﺩﻩ، ﺍﺯ ﺭﻭ ﺯﻣﯿﻦ ﺑﺮﺵ ﺩﺍﺷﺘﻢ، ﺗﻤﯿﺰﺵ ﮐﺮﺩﻡ، ﺑﺮﺩﻡ ﺑﻪ ﻣﺴﺠﺪ ﻣﺤﻞ ﺗﺤﻮﯾﻠﺶ ﺩﺍﺩم. ﺑﻌﻠﻪ ﯾﻪ ﻫﻤﭽﯿﻦ ﺷﺨﺼﯿﺘﯽ ﺩﺍﺭﻡ ﻣﻦ ^_^

simon

New member
به هیچ انسانی جز پدر و مادر نمیشه اعتماد کرد.به این من اعتقاد دارم
خدایا تو این سال ارزوی سلامتی واسه همه پدر و مارامون میکنیم.و ما رو ببخش اگه گاهی با بی حوصلگی جوابشونو دادیم

dr ari

New member
من کم کم رفع زحمت میکنم دوستا
بحث امشب رو خیلی دوست داشتم چون خیلی مفید بود واسه خودم
ممنون آقای سیمون که صادقانه صحبت میکنید، به عنوان تنها پسر حاضر در این انجمن امشب خیلی کارتون سخت بود:smiliess (9):

رزی جون بس مدیکال کیه؟:riz513:

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا