نظرات شرکت کنندگان آزمون جامع علوم پایه پزشکی اسفند 91

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

rozbanoo

New member
همه دخترا این حس رو دارن.. باهاش در میون بذار
همیشه هم سعی کم خودت رو از دخترایی که ایشون باهاش صمیمی میشه برتر بدونی و مطمئن باشی که تار موتو با هیچ کدوم از اونا عوض نمیکنه

بچه ها امشب خیلی کم خندیدیم :|

دوستان لطفن با شماره 3 همه قهقهه بزنید!
1
2
3
(((((((((:)25r30wi:))))))))))))

shilaa

New member
همه دخترا این حس رو دارن.. باهاش در میون بذار
همیشه هم سعی کم خودت رو از دخترایی که ایشون باهاش صمیمی میشه برتر بدونی و مطمئن باشی که تار موتو با هیچ کدوم از اونا عوض نمیکنه

بچه ها امشب خیلی کم خندیدیم :|
میس جونم ببخشید زیاد حرف زدم .....خیلی ممنون از راهنمایی هات ....واقعا بهتر از یه دوستی برام....منم سعی میکنم باهاش اینا رو در میون بذارم. باشد که به نتایجی بسی عالی دست بیابم

mig mig

New member
عاشقي درمون نداره صحبت از درمون نكن زندگي را پيش چشمم گوشه ي زندون نكن!!!!!!!!!!!!!

medical

New member
​؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مهم نیست.انگار از یه کوه میخوای بلا بری هماده و مجهز شدی یه دفه رو دامنه کوه گیر میکنی واست مهمه که هر جور شده این مشکلو از بین ببری . بور کن دوست من در حال حاضر واسه اون مرد شکستن اون دختر مهمتره از ....

چرا شکستن؟
راستی چرا باهاش با همین دختره ازذواج نکرده؟[/quote]

simon

New member
اون به من اعتماد داره ولی من نه!!!!!!من هنوز نتونستم تو این مدت بهش اعتماد کامل کنم. نمیدونم شاید من زیادی بدبینم

با اینکه من دختر نیستم ولی شما دختر ها خلیی زود با ورین .کدوم اعتماد این حرفا چیه خانم .ساده نباشین گول ما رو نخورین

dr ari

New member
میس بیا بخندیم من هستم عزیزم!یه چیزی بگو!عمو قم جاش خیلی خالیه.....:65d6a5d6s:

simon

New member
​؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

چرا شکستن؟
راستی چرا باهاش با همین دختره ازذواج نکرده؟
[/quote]

هر چیزی که دست نیافتنی خودشو نشون بده واسه رسیدن به اون تلاش بیشتر میشه (ینی همون شکست دادن اون دختر) ازدواج نکرده سادس چون حس درونی نسبت به اون نداشته.البته با کسیم که الان ازدواج کرده حسی بهش نداره

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا