من 263 شما 254 درسته 9 نمره اختلاف داریم و 9 نفر فاصله رتبه پس خوشبختانه رتبه های مشآبه خیلی کمه خیالت راحت رشت قبولی
خدا از دهنتون بشنوه
من 263 شما 254 درسته 9 نمره اختلاف داریم و 9 نفر فاصله رتبه پس خوشبختانه رتبه های مشآبه خیلی کمه خیالت راحت رشت قبولی
خدا از دهنتون بشنوه
من خودم راستش ناراحت بودم گفتم نکنه از هر رتبه چند نفر باشه الان این رو متوجه شدم خیلی خیالم راحت شد شما هم خیالت راحت بتون قول میدم 100 درصد رشت قبولی ولی شهرهای اطرافم بزن دو سال رفت وآمد ارزششو داره علل الخصوص که با این ظرفیتها دیگه همه کسی قبول نمیشه
خدایی شما اگه جای من بودین استرس داشتین یا استرس من خیلی زیاده؟
بچه ها بین گیلان و مشهد کدوم قویتره تو پرستاری؟
سلام بچه ها!!! شماها با این رتبه های خوب ناامیدین من چی بگم؟ با رتبه 180 پارسال گرگان قبول شده که 8 نفر میگرفتن!!اما امسال 4 نفر میگیرن!منم 147!!!که من کلا ناامیدم!! منم بجز زاهدان و گناباد همه جا رو زدم!!!هرجابشه میرم!
سلام من کارشناسی پرستاری دارم هنوز دوسال طرحم تموم نشده شنیدم که اگه بخوام ارشدپرستاری مراقبتهای ویژه شرکت کنم بایددوسال طرح روبگذرونم درسته؟یه سوال دیگه هم دارم اینکه دوستان شما میتونیدرشته ی بهتری واسه ارشدبهم معرفی کنید ؟آخه شنیدم مدیریت خدمات بهداشتی ودرمانی رشته ی خوبی هست به نظرشما کدوم یکیشونوانتخاب کنم ارشد مراقبتهای ویژه یامدیریت خدمات بهداشتی ودرمانی؟ممنون
ممنون منم به شما تبریک میگم مگع شاهرود شهر خودتون نیست؟علوم پزشکی شاهرود خیلی پایئنه!!! توی رتبه بندی ها 39-40 !!!خوش بحالت که ایران قبول شدی!!مبارکه!! ان شاالله دکترا!!!
ممنون منم به شما تبریک میگم مگع شاهرود شهر خودتون نیست؟
رتبتون چند بود شاهرود قبول شدیت؟