rawy
New member
راوی جوووونم؟؟؟
کجایییییییییییی؟؟؟
چرا نیستی؟؟؟؟
7977cujr38iyymsu8:
چی بگم سعیده جون, من تا همین جاش رو اومدم, از اینجا به بعدش رو بلد نیستم :25r30wi::smiliess (3)::28:
راوی جوووونم؟؟؟
کجایییییییییییی؟؟؟
چرا نیستی؟؟؟؟
7977cujr38iyymsu8:
راوی ؟؟؟؟؟؟
میای یا بیام در خونتون ؟؟؟؟
کجایییییییییییی آرزو جان...دلم برات تنگ شده40):
سلام به همه ی دوستان.
من خیلی اتفاقی پیجتون رو باز کردم و نظراتتون رو خوندم الان در پاسخ به اون دوست عزیزی که درباره ی زاهدان نظر گذاشته بود دارم عرض میکنم که دوست عزیز ممکنه رتبه ی علمیش خوب باشه اونم شااااید ولی فقط اینارو در نظر نگیرید. من 4سال از عمر گرانبهامو تو زاهدان گذروندم بهتره بگم هدر داد. من اونجا روانشناسی عمومی میخوندم. کلا میخام بگم اگه از جونتون سیر شدین برید زاهدان....آبو هواش که افتضاحه جای تفریحیم که نداره ....دریغ از یه پارک ...درباره ی امنیتشم که من هیچ حرفی واسه گفتن ندارم خودتون بهتر میدونین.بین الملل تهران میارزه به صد تای مفت زاهدان حداقل مدرکت از تهرانه و اینکه بهت خوش میگذره
این بود توصیه های ایمنی حالا خود دانید
قربوووووونت برم الهیییییی
هی من می خوام از این انجمن دل بکنم, هی شما منو شرمنده کنید و پاگیر :riz304:40):
قربوووووونت برم الهیییییی
هی من می خوام از این انجمن دل بکنم, هی شما منو شرمنده کنید و پاگیر :riz304:40):
ممنون .بله من وزارت علوم بودم.سطح علمیش خوبه ولی خب من بیشتر صحبتم روی خود زاهدانه. به هر حال این نظر کسی هس که مستقیما و به مدت طولانی با زاهدان در ارتباط بوده. من به شخصه دیگه حاضر نیستم برگردم زاهدان. شاید بقیه ی دوستان بتونن با شرایطش کنار بیان.
سلام. در پاسخ به شما میتونم بگم احتمالا شما جای دیگه ای بودین با زاهدان اشتباه گرفتین !!!!
چون این چیزایی که شما گفتین رو من که دارم توی زاهدان زندگی میکنم ندیدم ! امنیتش ؟؟؟ اگر زاهدان بودین چه سالی بودین ؟؟؟ من که امنیتم مشکلی نداره ! آب و هواشم از نظر من خوبه. تابستون گرمه که اونم شهر خودتون توی خونه هستید دیگه اون موقع. واقعا دعوت میکنم تشریف بیارین زاهدان رو ببینید !
مگه میذاریم دل بکنی... من با تو کلی خاطره دارم...دوست روزای سخت ... این انجمن و بچه هاش جزیی از ذهن ما شدن...خاطره ساختیم...حذف شدنی نیست... از کجا معلوم شاید سالها بعد بصورت اتفاقی همدیگرو ببینیم... دنیا خیلی کوچیکه... من نمیخام دوستیمو با بچه ها قط کنم... ما مسیر رشته روانشناسی در آینده رو تعیین میکنیم...
راوی جونم نذاری نری هاااا... من میام در خونتون میشینم:sarma:
با نظر ترانه جون موافقم ، مهرانا قصدش راهنمایی بود ، آقا مرتضی ی عزیز
همه جای ایران سرای من است:auizz3ffy9vla57584x
سعیده جون "دوست روزای سخت" رو خیلی قشنگ گفتی ، دقیقا وصف دوستیه ماهاست:heart::heart:
راستی یه مژگانم داشتیم ، اونم نیست!