نظرات شركت كنندگان كنكور ارشد روانشناسي باليني خرداد 94

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

mmdreza.psy

New member
بچه ها من یه سوال دارم شما دقیقا تا روز کنکور درس خوندید؟؟ یعنی تا کی درس خوندید؟

من که از اواسط اذر استارت زدم و تا دو ساعت قبل کنکور هر روز خوندم....۶ماه فقط جمعه ها عصرا استراحت میکردم‌...
روز کنکور یه دور خلاصه اسیبمو و زشد و هیلگاردمو خوندم و خیلی کمکم کرد ..زدم۵۱/۱۱ جفتشونو !!

آخرین ویرایش:

javadoo

New member
سلام آقا جواد
راستش این اطلاعاتی که من دادم راجب خوابگاه خواهران بود که خودم از نزدیک دیدم
باید راجب خوابگاه برادرانش بپرسم واستون،یعنی باید ببینم اینی که گفتم قسمت برادران داره؟؟؟
دو تا خوابگاه خودگردان برادران تو همین منطقه ای که گفتم هست اما از داخلش خبر ندارم!!!
(خوابگاه پردیس و خوابگاه هما)
تحقیق میکنم....

خیلی خیلی ممنون. لطف کردید

psy2014

New member
باسلام نمیدانم این پست تبلیغ محسوب میشه یانه(پایبند به قوانین سایت).از بجه های ارشد روانشناسی بالینی بهداشت که تهران هستنددرزمبنه ی تهبه وتکمیل جزوات کنکور درخواست همکاری دارم.

taraane

New member
ترانه خانم میشه قیمت دقیق به ترم خوابگاه خودگردان زنجان رو سوال بگیرید؟
ممنون
آقا جواد پرسیدم،اون خوابگاه خودگردان خواهران که من تعریفشو کردم ترمی700تومن(قسمت پسرونش نیست)
خوابگاه پسرام باید همین حدودا باشه یخورده پایینتر ترمی500-600
به نظرم به خوابگاه دولتی فک نکنید اگه هزینش مشکل ساز نیست،چون هم جای شلوغیه...هم ساختموناش خیلی قدیمیه
خوابگاه هما و پردیس هم جای خوبیه هم تر تمیزه. از بقیه امکاناتش خبر ندارم که اندازه دخترا هست یا نه

mmdreza.psy

New member
سلام بچه ها
سنجش اطلاعیه زده کسانی که موفق به انتخاب رشته نشده اند از ۲۰-۲۲ میتونن .انجام بدن..
من یه سری اطلاعات بدست اوردم که میخوام انتخابامو ویرایش کنم....
به نظرتون توی اون تایم مهلت انتخاب واسه کسایی که انتخاب نکردن منم میتونم ویرایش کنم...؟؟
با یه دانشجو زاهدان صحبت کردم...
گفت ما هر وقتی دلمون بخواد میریم بیمارستان روانپزشکی و گرایش غالب cbt هست و وقتی اساتید ببین کسی علاقه داره براش کلی کیس میارن درمان کنه و جلسات بررسی کیس و... هم برگذار میشه و گروهمون خیلی قویه...
این دوستم میگفت که خوابگاه هم داخل دانشگاهه و تا دانشکده ۵ دقیقه است....
بیمارستان هم ۲۰ دقیقه ای راهه که همیشه سرویسا دانشگاه میبرن....
ایشون رتبش ۳۰-۳۲ شد پارسال
اول تهرانو زد بعد زاهدان بعد کاشان
حالا من با توجه به شرایط و...
میخوام زاهدان رو بعد کاشان بزنم....
راستی بقیه الله رو کیا زدن؟؟
نوشته بورسیه داوطلب ازاد!!! قضیش چیه!!؟؟

saeeeeeede

New member
بچه ها درصدها خیلی بهم نزدیکه و معلومه که تفاوت رتبه ها زباد میشه... از طرفی تخمین رتبه ک اصلا درست نبود چون با اطمینان کامل درصدهارو وارد نکردین و کافیه فقط چندصدم درصد اینور اونور بشه تا رتبه ده تا عوض شه...
مثلا من میانگینم 60،41 هست و میانگین جواد61،11 ...یعنی حدود نیم درصد و فک کنین 6نفر بین ما قرارگرفتن ک این نشون میده چقد درصدها نزدیک بودن...

payammarabi

New member
بچه ها درصدها خیلی بهم نزدیکه و معلومه که تفاوت رتبه ها زباد میشه... از طرفی تخمین رتبه ک اصلا درست نبود چون با اطمینان کامل درصدهارو وارد نکردین و کافیه فقط چندصدم درصد اینور اونور بشه تا رتبه ده تا عوض شه...
مثلا من میانگینم 60،41 هست و میانگین جواد61،11 ...یعنی حدود نیم درصد و فک کنین 6نفر بین ما قرارگرفتن ک این نشون میده چقد درصدها نزدیک بودن...
سعیده خانم شما نفر چندم شدید؟

mmdreza.psy

New member

اره...دقیقا
من با میانگین ۵۹/۹۴ شدم۳۷
بین ما۴تا فاصله است و فقط ۴۷صدم فاصله داریم
یعنی حدود۱۱صدم تفاوت در میانگین به ازای هر نفر
این یعنی رقابت فوووق میلیمتری
:smiliess (2):

javadoo

New member
آقا جواد پرسیدم،اون خوابگاه خودگردان خواهران که من تعریفشو کردم ترمی700تومن(قسمت پسرونش نیست)
خوابگاه پسرام باید همین حدودا باشه یخورده پایینتر ترمی500-600
به نظرم به خوابگاه دولتی فک نکنید اگه هزینش مشکل ساز نیست،چون هم جای شلوغیه...هم ساختموناش خیلی قدیمیه
خوابگاه هما و پردیس هم جای خوبیه هم تر تمیزه. از بقیه امکاناتش خبر ندارم که اندازه دخترا هست یا نه

ممنون ترانه :rose:

مهرانا

New member
سلام به همه ی دوستان.
من خیلی اتفاقی پیجتون رو باز کردم و نظراتتون رو خوندم الان در پاسخ به اون دوست عزیزی که درباره ی زاهدان نظر گذاشته بود دارم عرض میکنم که دوست عزیز ممکنه رتبه ی علمیش خوب باشه اونم شااااید ولی فقط اینارو در نظر نگیرید. من 4سال از عمر گرانبهامو تو زاهدان گذروندم بهتره بگم هدر داد. من اونجا روانشناسی عمومی میخوندم. کلا میخام بگم اگه از جونتون سیر شدین برید زاهدان....آبو هواش که افتضاحه جای تفریحیم که نداره ....دریغ از یه پارک ...درباره ی امنیتشم که من هیچ حرفی واسه گفتن ندارم خودتون بهتر میدونین.بین الملل تهران میارزه به صد تای مفت زاهدان حداقل مدرکت از تهرانه و اینکه بهت خوش میگذره
این بود توصیه های ایمنی حالا خود دانید

saeeeeeede

New member
راوی ؟؟؟؟؟؟
میای یا بیام در خونتون ؟؟؟؟
کجایییییییییییی آرزو جان...دلم برات تنگ شده:(40):

greenbook

New member
سلام به همه ی دوستان.
من خیلی اتفاقی پیجتون رو باز کردم و نظراتتون رو خوندم الان در پاسخ به اون دوست عزیزی که درباره ی زاهدان نظر گذاشته بود دارم عرض میکنم که دوست عزیز ممکنه رتبه ی علمیش خوب باشه اونم شااااید ولی فقط اینارو در نظر نگیرید. من 4سال از عمر گرانبهامو تو زاهدان گذروندم بهتره بگم هدر داد. من اونجا روانشناسی عمومی میخوندم. کلا میخام بگم اگه از جونتون سیر شدین برید زاهدان....آبو هواش که افتضاحه جای تفریحیم که نداره ....دریغ از یه پارک ...درباره ی امنیتشم که من هیچ حرفی واسه گفتن ندارم خودتون بهتر میدونین.بین الملل تهران میارزه به صد تای مفت زاهدان حداقل مدرکت از تهرانه و اینکه بهت خوش میگذره
این بود توصیه های ایمنی حالا خود دانید

در اینکه رتبه علمی زاهدان بالاست هیپچ شکی نیست.

دوست من که انستیتو ایران درس میخونه. میگه برد علمی دانشگاه زاهدان بالاست. پروفسور بخشانی که یکی از بهترین هاست در این دانشگاهه.
حتی میگفت زاهدان و زنجان در یک حدن. فقط چون گرمه و شایعاتی درباره ی امنیتشه کمتر انتخاب میکنند.

وگرنه یکی دیگه از دوستام که پارسال قبول شد بعد از تهران زاهدان زد و الان این جا درس میخونه و بی نهایت راضیه. میگه بازم برگردم زاهدانو انتخاب میکنم. کاملااا امنه. و کسی به کسی کاری نداره.
ده سال پیش یکی از دوستام پزشکی روزانه زاهدان آورد و رفت. ما که نشنیدیم که بگه ناامنه !!! ناامنی مربوط به مرزه. که ما هم که مشهدیم. مرزمون ناامنه. ولی این دلیل نمیشه مشهد ناامن باشه!!!

دوست من روزانه درس میخونه، میگه خوابگاه فووول امکانات. لباسشویی، اتو، همه چیز مهیاست.
از پروفسور بخشانی خیلی تعریف میکنه. از اینکه چقدر مسئولیت پذیره و هوای دانشجوهاشو داره. و بعد از مصاحبه جزء به جزء ایرادات و نقاط قوت مصاحبه شونو میگه. ازشون هم کارمیکشه! همین پروفسور بخشانی بچه های روانشناسی دانشگاه آزاد رو حساب نمیکنه. و میگه چیزی بارشون نیست.
بین الملل تهران خوبه ولی برای کسی که پول داشته باشه!!!
من رتبه نمیارم وگرنه با وجودی که میتونم برای بین الملل هزینه کنم اگر زاهدان قبول بشم قطعا زاهدان میرم.

آخرین ویرایش:

mmdreza.psy

New member
سلام
درسته من گفتم دوستم رتبش ۳۰شد و رفت زاهدان در حالی که احتمال کاشان رو داشت و حتی قطعا زنجان قبول میشد.
کسی هم شبهه داره بره سرچ کنه اسمشو
پریسا رحمانیان
میگفت ما هر روزی هر ساعتی دلمون بخواد میریم بیمارستان روانپزشکی مصاحبه میگیریم..سره جلسه ویزییت اساتید و روانپزشکا و روانشناسا حاضر میشیم...
ایشون گفت که از نظر سطح علمی اونقدر بالا هست که به راه و مسیرش بیارزه...و تا الانم از نظر امنیت توی شهر مشکلی نبوده
حتی یکی از اقوام من چند سال اونجا توی یه شرکتی مهندس عمران بود ...ازش پرسیدم گفت زاهدان هیییچ خبری نیست اونقدر نیرو انتظامی و ارتش و سپاه نیرو داره توی شهر و اطرافش که هیچکس جرات نداره کسی رو تهدید کنع
البته شهرهای مرزی و دور افتاده هم خطرات رو داره و گفت که اون سمتا نرید چون واسه ی غیر بلوچ ها خطرناکه....
حالا من خبر ندارم بیمارستان کاشان هم ایا اجازه حضور زیاد به دانشجوها میده یا نه

ولی با توجه به دوری خوابگاه های زنجان ترجیح میدم بعد از کاشان زاهدان رو بزنم...
البته کاشانم چون توی استان خودمه میزنم نه بخاطر تفاوت زیاد سطح علمی و...
در مورد اب و هوای زاهدان هم بگم که من ۴سال(((((اهواز))))) بودم ..
اب و هواش ادمو داغون میکنه ولی خب زاهدان در مقابل اهواز بهشته...و فطعا قابل تحمل...
حالا بازم هرکسی دید خودش رو خب داره...

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا