سلام به همه ی دوستان.
من خیلی اتفاقی پیجتون رو باز کردم و نظراتتون رو خوندم الان در پاسخ به اون دوست عزیزی که درباره ی زاهدان نظر گذاشته بود دارم عرض میکنم که دوست عزیز ممکنه رتبه ی علمیش خوب باشه اونم شااااید ولی فقط اینارو در نظر نگیرید. من 4سال از عمر گرانبهامو تو زاهدان گذروندم بهتره بگم هدر داد. من اونجا روانشناسی عمومی میخوندم. کلا میخام بگم اگه از جونتون سیر شدین برید زاهدان....آبو هواش که افتضاحه جای تفریحیم که نداره ....دریغ از یه پارک ...درباره ی امنیتشم که من هیچ حرفی واسه گفتن ندارم خودتون بهتر میدونین.بین الملل تهران میارزه به صد تای مفت زاهدان حداقل مدرکت از تهرانه و اینکه بهت خوش میگذره
این بود توصیه های ایمنی حالا خود دانید
در اینکه رتبه علمی زاهدان بالاست هیپچ شکی نیست.
دوست من که انستیتو ایران درس میخونه. میگه برد علمی دانشگاه زاهدان بالاست. پروفسور بخشانی که یکی از بهترین هاست در این دانشگاهه.
حتی میگفت زاهدان و زنجان در یک حدن. فقط چون گرمه و شایعاتی درباره ی امنیتشه کمتر انتخاب میکنند.
وگرنه یکی دیگه از دوستام که پارسال قبول شد بعد از تهران زاهدان زد و الان این جا درس میخونه و بی نهایت راضیه. میگه بازم برگردم زاهدانو انتخاب میکنم. کاملااا امنه. و کسی به کسی کاری نداره.
ده سال پیش یکی از دوستام پزشکی روزانه زاهدان آورد و رفت. ما که نشنیدیم که بگه ناامنه !!! ناامنی مربوط به مرزه. که ما هم که مشهدیم. مرزمون ناامنه. ولی این دلیل نمیشه مشهد ناامن باشه!!!
دوست من روزانه درس میخونه، میگه خوابگاه فووول امکانات. لباسشویی، اتو، همه چیز مهیاست.
از پروفسور بخشانی خیلی تعریف میکنه. از اینکه چقدر مسئولیت پذیره و هوای دانشجوهاشو داره. و بعد از مصاحبه جزء به جزء ایرادات و نقاط قوت مصاحبه شونو میگه. ازشون هم کارمیکشه! همین پروفسور بخشانی بچه های روانشناسی دانشگاه آزاد رو حساب نمیکنه. و میگه چیزی بارشون نیست.
بین الملل تهران خوبه ولی برای کسی که پول داشته باشه!!!
من رتبه نمیارم وگرنه با وجودی که میتونم برای بین الملل هزینه کنم اگر زاهدان قبول بشم قطعا زاهدان میرم.