نظرات شركت كنندگان كنكور ارشد روانشناسي باليني خرداد 94

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

crazy 4 u

New member
سلام دوستان میدونید زمان مصاحبه بورسیه ازاد دانشگاه بقیه الله کی هست؟؟؟ من خسته شدم از بس نتونستم اطلاعات کسب کنممم...دوستان اگه میدونید منم شریک کنید

موفق باشید همگیتون:riz304:

mmdreza.psy

New member
سلام دوستان میدونید زمان مصاحبه بورسیه ازاد دانشگاه بقیه الله کی هست؟؟؟ من خسته شدم از بس نتونستم اطلاعات کسب کنممم...دوستان اگه میدونید منم شریک کنید

موفق باشید همگیتون:riz304:

سلام...نمیدانیم :auizz3ffy9vla57584x

ansar1991

New member
من که خدایی چند وقتیه دو به شک شدم که بهداشت روان انستیتو رو قبل تر از روانشناسی کرمانشاه زدم.چون با رتبم احتمال کرمانشاه رو داشتم.هیچ ایده ای ندارم واقعا چی میشه.آخرشم به نتیجه نرسیدم کدومش بهتره

payammarabi

New member
من که خدایی چند وقتیه دو به شک شدم که بهداشت روان انستیتو رو قبل تر از روانشناسی کرمانشاه زدم.چون با رتبم احتمال کرمانشاه رو داشتم.هیچ ایده ای ندارم واقعا چی میشه.آخرشم به نتیجه نرسیدم کدومش بهتره
دوست عزیز به نظر من که بهداشت روان انستیتو از بالینی کرمانشاه بهتره و اشتباه نکردی

saeeeeeede

New member

رتبتون چند بود که احتمال کرمانشاه رو میدین؟؟

- - - Updated - - -

دوست عزیز به نظر من که بهداشت روان انستیتو از بالینی کرمانشاه بهتره و اشتباه نکردی

میشه بپرسم بر چه اساسی میگین بهداشت از بالینی کرمانشاه بهتره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

mahsa0

New member
سلام دوستان ببخشید سوالمو اینجا مطرح میکنم.این 25% رو که از ظرفیت کل کم میکنن چجوری و از چه دانشگاههایی کم میکنن؟مثلا واسه اقتصاد بهداشت که ظرفیت کلش 42 نفر روزانه ست و 75 درصدش میشه 32 نفر اون 10 نفرو از تمام دانشگاهها کم میکنن یا .... و دیگه اینکه واقعا فقط 32 نفر پذیرش میشن؟ممنون میشم جواب بدید.

ansar1991

New member
رتبتون چند بود که احتمال کرمانشاه رو میدین؟؟

- - - Updated - - -

رتبه بالینی پنجاه و چهار

میشه بپرسم بر چه اساسی میگین بهداشت از بالینی کرمانشاه بهتره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شما میگید کدومش بهتر بود؟

marzieh88

New member
parsal ta 49 kermanshah ghabool shodan , emsal ke zarfiat ha bishtar shode ehtemale ghaboolie 54 too kermanshah hast ,
ravanshenasi az behdasht ravan behtar hast vali az tarafi daneshgah iran ham ba daneshgah kermanshah ghabele ghias nist ,
baiad eteraf konam entekhabe sakhtie!

mmdreza.psy

New member
سلام
بچه هایی که پارسال کنکور دادین ٬ یادتون هست که اعلام نتایج چند روز تاخیر داشت؟

greenbook

New member
اگر کسی که بهداشت روان خونده بتونه تو کلینیک ها کار کنه و بعدها مجوز بگیره. انستیتو قطعااز کرمانشاه بهتره! وگرنه این دو رشته بیش تر اسما با هم متفاوتن.
بعید میدونم دروس تفادت محسوسی باهم داشته باشه.

دوستان کسی میدونه نتایج کی اعلام میشه؟؟

لطفا هروقت اعلام شد.بیاید اینجا عنوان کنید. پیشاپیش به دوستان تبریک میگم.:riz304:

یادتون باشه من اولین کسی بودم که تبریک گفتم:ad54ad::(40):

fsma

New member
سلام دوستان
به نظر شما بین روانشناسی دانشگاه تهران وزارت علوم و دانشگاه ایران کدوم رو انتخاب کنیم بهتره؟ ایران بهتره نه؟

negar shekarchi

New member
سلام. دوستان ی سوال :
مازاد همون پردیس هست؟؟
و اعتبارش از شبانه پایین تره؟؟
کسی اطلاعی داره ازین موضوع؟؟

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا