mina khanoom
New member
ولی همش 3نفر اومدن فعلا
تو درصدات هم خیلی خوب شده بود تو بهداشت روان. امید داشته باش امسال دانشجو میشی حتما
ولی همش 3نفر اومدن فعلا
بهت قول میدم دانشجو بشم اولین شیرینی رو به تو بدم مینا چون واقعا انرژی مثبت میدیتو درصدات هم خیلی خوب شده بود تو بهداشت روان. امید داشته باش امسال دانشجو میشی حتما
بهت قول میدم دانشجو بشم اولین شیرینی رو به تو بدم مینا چون واقعا انرژی مثبت میدی
قول دادم و رو قولم میمونم چشمپیام قول دادیا. من از الان منتظر شیرینی هستم.:thanks:
ولی مینا باور کن دیگه به روانشناسی بالینی امیدی ندارم چون الان در تخمینش 11هم شدم[emoji27]قول دادم و رو قولم میمونم چشم
خوش به حالت من دیگه نا امید شدم الان 11هم هستم. دیگه بهش امیدی ندارم
ولی مینا باور کن دیگه به روانشناسی بالینی امیدی ندارم چون الان در تخمینش 11هم شدم[emoji27]
ممد رضا جان نگران نباش من یه کلبه درویشی دارم قبول شدیم اونجا با هم هستیمالبته به این تخمینه نبست...فک کن مثلا اینجا من یا تو بشیم15....بازم امید هست...
احتمالا جفتمون کرمانشاهو.بیاریم راحت
بازم خوبه تو کردستانی،راحت میتونی بیای کرمانشاه ...من اصفهانم 600-700کیلومتر فاصله داریم.....
ممد رضا جان نگران نباش من یه کلبه درویشی دارم قبول شدیم اونجا با هم هستیم
منم توی بهداشت روان نفر سومی هستمسلام مینا من در تخمین بهداشت روان با نمره 195اولم
آفرین پشت کنکوری93منم توی بهداشت روان نفر سومی هستم
البته بین 3 نفر ... خدا میدونه در واقع نفر چندمم
اون نمره خام 143 منم :sad:
آفرین پشت کنکوری93
ممنون از انرژی مضاعفت وهمچنینممنون ...
البته این نمره فک کنم خوب نیست
راستی تبریک میگم شما بهداشت روان رو حتما میاری... خیلی نمرت خوب شده ...
رتبه 11 روان هم خیلی عالیه ... احتمال زیاد هر دو رو میاری به امید خدا
بهت قول میدم دانشجو بشم اولین شیرینی رو به تو بدم مینا چون واقعا انرژی مثبت میدی
سلام سپیده خوبی؟ تو هم به چشم به نظرت قبول میشم؟پس من چی [emoji14]7977cujr38iyymsu8::New (6)::sdasdasd:
سلام سپیده خوبی؟ تو هم به چشم به نظرت قبول میشم؟
قابل لود یا دیدن نیستاینم تخمین رتبه ی سالای پیش