نظرات شركت كنندگان كنكور ارشد روانشناسي باليني خرداد 94

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

marzieh88

New member
:rose::rose::rose:
فک کنم زیادی کمال گرا شدم مرضیه جون . راستش آدم ناشکری نیستم،دوستم ندارم طمع کنم. بذار ببینیم چی میشه دیگه.مرسی حرفات خیلی منطقیه.ایشالا تو هم بهترین نتیجه رو بگیری

- - - Updated - - -

آخه شما گفتین شاغلین.من تنبلی کردمو نخوندم.ایشالا قبولین

ممنونم عزیز، این نظر من بود ، صلاح کار خویش خسروان دانند

mmdreza.psy

New member
بابا يكم صبورررررر باشيد ،دوهفته ديكه نتايحو ميزنن!تو اين مدت يكم به خودتون برسيد،مطالعه ،كردش سفررورررر........!

والا از بلاتکلیفی متنفرم...اگه بدونم قبولم یا قبول نیستم،میرم دنبال تفریحم...الان همش درگیر رفرش کردن انجمن..و تخمینم...
باقی وقتمم دنبال کارنامه رتبه30-40کلی گشتم ولی هیچ جایی از اینترنت نیست انگار....

mmdreza.psy

New member
بچه ها داریم با کله سقوط میکنیم. کله گنده ها وارد می شوند

دادا غمت نباشه...یه عده رتبه های تک رقمی میانگیناشون خییییلی بالاست ولی قبولیای شهرستانا این خبرا نیست....بعد از جون کندن زیاد رتبه37 رو پیدا کردم...یه خانمیه کرمانشگاه قبول شده.....گفت دوستم58بهداشت بود و زاهدان اورد ولی رفت وزارت علوم سمنان....البته گفت الان پشیمون شده....
حالا قراره نمره خامشو پیدا کنه بفرسته...فرستاد میفرستم

payammarabi

New member
دادا غمت نباشه...یه عده رتبه های تک رقمی میانگیناشون خییییلی بالاست ولی قبولیای شهرستانا این خبرا نیست....بعد از جون کندن زیاد رتبه37 رو پیدا کردم...یه خانمیه کرمانشگاه قبول شده.....گفت دوستم58بهداشت بود و زاهدان اورد ولی رفت وزارت علوم سمنان....البته گفت الان پشیمون شده....
حالا قراره نمره خامشو پیدا کنه بفرسته...فرستاد میفرستم
ممد رضا جانم خدا کنه اینطور باشه امیدوارم همکلاس بشیم[emoji4] [emoji4]

zhiar

New member
دوستان اگه ب نمره کل رتبه ی یک سال های قبل نگاه کنید میبینید که هر سال با سال دیگر متفاوته.رتبه ی 1 سال 91 نمره کل 239
رتبه ی 1 سال 93 نمره کل305
رتبه ی 22 سال 91 نمره کل 141
رتبه 3 سال 93 نمره کل حدودای 260

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا