payammarabi
New member
آفرین نگار عالیهسلام. من نمره خامم شد 223 رتبه هم شده 4..
آفرین نگار عالیهسلام. من نمره خامم شد 223 رتبه هم شده 4..
آفرین نگار عالیه
بچه ها این نفر اول 225کیه
والا نمیدونم چی بگم من پارسال تخمین رتبه شدم 23جواب اومد شدم88[emoji27] [emoji31]کارنامه های پارسال اینارو ک نگاه میکنی میبینی ک میانگین نفر اول 75 بوده. ینی امسالم همینجوریه؟؟؟
کاش همه تخمین شرکت میکردن...
رتبه ی تخمین رتبه رو چند برابر کنیم رتبه واقعیمون میشهوالا نمیدونم چی بگم من پارسال تخمین رتبه شدم 23جواب اومد شدم88[emoji27] [emoji31]
والا نمیدونم چی بگم من پارسال تخمین رتبه شدم 23جواب اومد شدم88[emoji27] [emoji31]
خیلی سخته قضاوت اصلا نمیشه از روی کنکور پارسال حدس زد که امسال چی میشه. امسال سختتر بودرتبه ی تخمین رتبه رو چند برابر کنیم رتبه واقعیمون میشه
خیلی سخته قضاوت اصلا نمیشه از روی کنکور پارسال حدس زد که امسال چی میشه. امسال سختتر بود
مینا خانم مگه چندمین کنکورتهمن تو کنکور دادن ید طولانی دارم:smiliess (3): امسال از سالهای قبل خیلی سخت تر بود.
خیلی سخته قضاوت اصلا نمیشه از روی کنکور پارسال حدس زد که امسال چی میشه. امسال سختتر بود
من تو کنکور دادن ید طولانی دارم:smiliess (3): امسال از سالهای قبل خیلی سخت تر بود.
مینا خانم مگه چندمین کنکورته
درود بر ارادت مینا منم مثل تو شاغل هستم و دومین بارم بودبا عرض شرمندگی سومین سالمه امسال. البته من چون سرکار میرم زیاد وقت خوندن ندارم
درود بر ارادت مینا منم مثل تو شاغل هستم و دومین بارم بود
مجاز شدم و پردیس هم قبول شدم نرفتماره منم پارسال 40 و اندی بودم ولی بعدش:smiliess (3)::smiliess (3)::smiliess (3): با 88 مجاز نشدی؟/؟؟
حتی توی تکمیل ظرفیت و این چیزا؟؟
مجاز شدم و پردیس هم قبول شدم نرفتم
نه منظورم همون بین الملل بهداشته والا میگفتن هزینش خیلی زیاده و محرومیت هم ندارهپردیس منظورتون برا وزارت علومه یا همین بین الملل بهداشت ؟؟؟ شهریه بین الملل بهداشت میدونید چقدره ؟ قبول شیم و نریم محرومیت نداره؟؟؟؟؟؟؟؟
بچه ها این نفر اول که الان اومد239شد کیه خیلی دمش گرمه ها