نظرات شركت كنندگان كنكور ارشد روانشناسي باليني خرداد 94

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

zhiar

New member
مرسی.ولی دوستان ی چیزی رو بدونید.من با رتبه های برتر پارسال حرف زدم.همشون میگن نه نمره کل تعیین کننده هستش نه میانگین درصدها.بلکه تنها چیزی که تعین کننده هستسش تو رتبه های برتر 4 درس شخصیت-رواندرمانی-آمار-زبان عمومی

negar shekarchi

New member
مرسی.ولی دوستان ی چیزی رو بدونید.من با رتبه های برتر پارسال حرف زدم.همشون میگن نه نمره کل تعیین کننده هستش نه میانگین درصدها.بلکه تنها چیزی که تعین کننده هستسش تو رتبه های برتر 4 درس شخصیت-رواندرمانی-آمار-زبان عمومی

خب من ک اینارو خوب زدم البته بجز آمار...

sepideeee

New member
ر
رتبه بر اساس نمره ی کله .. درسای ضریب بالا واسه این ارزششون بیشتره که سوالای بیشتری دارن .. وگرنه توی همه ی درسا به جز زبان هر سوالی سه نمره داره
وقتی نمره یکی باشه رتبه بندی بر اساس معدل میشه

zhiar

New member
دوستان الکلی پولتون رو ب تخمین رتبه ندین.همش الکیه.بهترین کار صبره.بنظرم این تخمین رتبه رو فقط ب خاطر کسب درآمد گذاشتن.تا بعضی هاشون ی پولی ب جیب بزنن.فریب نخورید.

negar shekarchi

New member
دوستان الکلی پولتون رو ب تخمین رتبه ندین.همش الکیه.بهترین کار صبره.بنظرم این تخمین رتبه رو فقط ب خاطر کسب درآمد گذاشتن.تا بعضی هاشون ی پولی ب جیب بزنن.فریب نخورید.

آره فقط تخمین دوسال پیش خوب بود. پارسال هم ک...

henri

New member
از الان قول بدید کارنامه هاوتونو بذاریداااااا ایشالا انجمن ترکونده امسال اونم ببا رتبه های تک رقمی ... ی وقت نکنه برید و 95 ایها رو تنها بذارید

henri

New member
سپیده جووووووونم ممنون ک هستی ... شما دلگرمی مایی دیگه :28::riz304::riz304:

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: sepideeee

mmdreza.psy

New member
میشه به نظرت؟

,والا امسال کنکور سخت تر بوده درکل ، اینو فک کنم بیشتر کسایی که سر جلسه بودن تایید کنن..پس احتمالا امسال با نمره ی خام کمتری نسبت به پارسال بشه رتبه بهتری اورد......
والا من در به در دنبال کسی ام که رتبش بین 30-40 شده ببینم نمره خامش چنده!!!!!!!!!!!1
توهم اگه پیدا کردی بهم بگو تا خودمون رتبمونو تخمین بزنیم...........:

mmdreza.psy

New member
من با نمره212شدم نفر6

فعلا تا یه مدت چیزی مشخض نیست چون خیلیا تخمین رتبه فک کنم نیومدن و نخواهند امد نگاه به نمره خامت کن...ببین چند میشی نسبت به پارسال ..حالا امسال 7-8تا از رتبت کم کن...احتمالا میشه رتبه امسالت.

payammarabi

New member
فعلا تا یه مدت چیزی مشخض نیست چون خیلیا تخمین رتبه فک کنم نیومدن و نخواهند امد نگاه به نمره خامت کن...ببین چند میشی نسبت به پارسال ..حالا امسال 7-8تا از رتبت کم کن...احتمالا میشه رتبه امسالت.
ممد رضا جان من پارسال با نمره 192 شدم نفر88امسال نمرم212شده مشخص نیست چی بشه

mmdreza.psy

New member
بچه هایی که پارسال هم کنکور دادن بیان نمره خامشونو بگن ...
از روی رتبه خام رتبه میاد؟؟؟
راستی معدل تاثیرش چطوره؟؟ من زیاد خوب نشدم.18/07...چند درصد رتبه از معدله؟

mina khanoom

New member

نمره کل خام نمره کل به درصد
199.50 47.84 و رتبم هم 69 شد.

mina khanoom

New member

نمره کل خام نمره کل به درصد
199.50 47.84 و رتبم هم 69 شد.

نمره خامم رو حساب نکردم. وقتی درصدامو حساب کردم انقدر عصبی شدم که دیگه گذاشتم کنار و حساب نکردم چیزی رو

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا