من با نمره212شدم نفر6شما چندم شدی؟؟؟؟
مرسی.ولی دوستان ی چیزی رو بدونید.من با رتبه های برتر پارسال حرف زدم.همشون میگن نه نمره کل تعیین کننده هستش نه میانگین درصدها.بلکه تنها چیزی که تعین کننده هستسش تو رتبه های برتر 4 درس شخصیت-رواندرمانی-آمار-زبان عمومی
رمرسی.ولی دوستان ی چیزی رو بدونید.من با رتبه های برتر پارسال حرف زدم.همشون میگن نه نمره کل تعیین کننده هستش نه میانگین درصدها.بلکه تنها چیزی که تعین کننده هستسش تو رتبه های برتر 4 درس شخصیت-رواندرمانی-آمار-زبان عمومی
من با نمره212شدم نفر6
دوستان الکلی پولتون رو ب تخمین رتبه ندین.همش الکیه.بهترین کار صبره.بنظرم این تخمین رتبه رو فقط ب خاطر کسب درآمد گذاشتن.تا بعضی هاشون ی پولی ب جیب بزنن.فریب نخورید.
ممنونم نگار جان و همچنین بهترین رتبه رو برات آرزو دارمخیلی خوبه امیدوارم ک کلا 6 بشی....
میشه به نظرت؟
من با نمره212شدم نفر6
ممد رضا جان من پارسال با نمره 192 شدم نفر88امسال نمرم212شده مشخص نیست چی بشهفعلا تا یه مدت چیزی مشخض نیست چون خیلیا تخمین رتبه فک کنم نیومدن و نخواهند امد نگاه به نمره خامت کن...ببین چند میشی نسبت به پارسال ..حالا امسال 7-8تا از رتبت کم کن...احتمالا میشه رتبه امسالت.
ممد رضا جان من پارسال با نمره 192 شدم نفر88امسال نمرم212شده مشخص نیست چی بشه
ممنونم ممد رضای عزیز منم برات آرزوی بهترین رتبه و بهترین دانشگاه رو دارموالا من که خداییش دلم روشنه امسال قبول میشی...ایشالا مزد زحماتت رو بگیری....
:smilies-azardl (113:auizz3ffy9vla57584x
بچه هایی که پارسال هم کنکور دادن بیان نمره خامشونو بگن ...
از روی رتبه خام رتبه میاد؟؟؟
راستی معدل تاثیرش چطوره؟؟ من زیاد خوب نشدم.18/07...چند درصد رتبه از معدله؟
امسال چند شده نمره و میانگینت مینا خانمنمره کل خام نمره کل به درصد
199.50 47.84 و رتبم هم 69 شد.
بچه هایی که پارسال هم کنکور دادن بیان نمره خامشونو بگن ...
از روی رتبه خام رتبه میاد؟؟؟
راستی معدل تاثیرش چطوره؟؟ من زیاد خوب نشدم.18/07...چند درصد رتبه از معدله؟