نظرات شركت كنندگان كنكور ارشد روانشناسي باليني خرداد 94

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

greenbook

New member
دوستان زبان امسال ب نظرتون آسون بوده یا کلا سطح زبان بچه ها نسبت ب سالای پیش بالاتر رفته ؟ آخه فک میکنم هرسال رتبه های تک رقمی نهایتا 60 تا 65 بود درصداشون اما امسال بالای 60 زیاد داشتیم ...
به نظر من زبان اسون تر از سال های گذشته بود.
به جز این بسیاری از داوطلبا بیشتر از قبل متوجه اهمیت زبان شدند و بیش تر تلاش کردند.
اگر در نظرسنجی سایت شرکت کرده باشید میبینید که اکثر بچه ها اول از زبان شروع میکنند، پس بالارفتن درصد زبان نسبتا طبیعیه

greenbook

New member
یه موضوعی هست که بدجوری فکرمو مشغول کرده.
اگر کسی اطلاعات موثقی درباره این مساله داره ممنون میشم در اختیارم بذاره.
کسی میدونه که ایا به دخترای ازدواج کرده خوابگاه متاهلی تعلق میگیره یا نه؟
شرایطش چطوره؟

یعنی کسی اطلاعاتی در این باره نداره؟!:65d6a5d6s:

fada19990

New member
منم دقیقا همین اشتباه رو مرتکب شدم... پیش خودم گفتم احتمالا طراح میخاد مارو فریب بده وگرنه دوتا سوال عین هم با جواب مشترک پشت سرهم قرار نمیده... همزیست رو زدم اما اشتباه بود

منم رو اين سوال شك كردم ولي جون تستايي سال بيش رو كار كرده بودم،از اين جور دسته سوال هاي مثل هم حتي بيشتر از دوتا بشت سر هم داده بودن!

fada19990

New member
دوستان.
بنظرتون این دو سوال رشد اشکال نداره؟؟
سوال اول مربوط ب استرنبرگ بود کلید زده 4 ))تجربه((.درحالی که 3 درسته.
سوال دوم هم مربوط ب طرحواره ها هستش.که کلید بازهم زده 4درحالی که 1 درسته(( فقط اطلاعات همخوان با طرحواره ها به یاد می مانند.))

ميشه تو رفرنس مربوطه نكاه كتيد،اكه كه كليد اشتباه زده روش اعتراض بزنيم!?

henri

New member
منظورتون از بالای شصت درس زبانه یا میانگین کل دروس رو میگین؟
یعنی امسال میانگین درصدها بالا رفته؟؟ یافقط درس زبانو میگی؟

بله فقط درس زبان منظورمه .میانگین ب نظرم امسال پایینتر بیاد

henri

New member
با عرض پوزش ... میشه بگید اون تاپیکی ک مربوط ب معرفی فیلم و سریالای روانشنلسی بود کدومه ؟ یا لینکش رو بذارید من هرچی گشتم پیدا نکردم ... بدجوری دلم میخاد فیلمای روانشناسی ببینم با اینکه میدونم کنکور قبول نمیشم و خیالم راحت نیس اما فعلا نمیتونم برم سر درس :shocked:

greenbook

New member
منم دوست دارم این فیلما رو ببینم. میشه لینکشو بذارید. یا چندتا فیلم خوب معرفی کنید؟

zahramirmohamad

New member
با عرض پوزش ... میشه بگید اون تاپیکی ک مربوط ب معرفی فیلم و سریالای روانشنلسی بود کدومه ؟ یا لینکش رو بذارید من هرچی گشتم پیدا نکردم ... بدجوری دلم میخاد فیلمای روانشناسی ببینم با اینکه میدونم کنکور قبول نمیشم و خیالم راحت نیس اما فعلا نمیتونم برم سر درس :shocked:

http://olumpezeshki.ir/thread7135.html
:motat:

mmdreza.psy

New member
سلام بچه ها
تخمین رتبه علوم پزشکی فعال شد
نمره خامم شد 219...
رتبه برحسب پارسال نمیده....فقط برحسب امسالو میده......میگه چند نفر شرکت کردن...تو چندمی!؟
حالا 219
الف)خوبه.میشه قبول شد
ب)متوسطه...50-50% احتماله
ج)خراب..و بدون شانس قبولی
ضمنا نامبرده هرجایی ارشد قبول بشه خرامان مراجعت خواهد نمودن

henri

New member
من ک کلا ب سنا اعتمادی ندارم نه کلیدش نه تخمین رتبش نه ک.ل.ا.س و آزمونش .... توکلتون بخدا ایشالا قبولید:a2d3:

fada19990

New member
سلام بچه ها
تخمین رتبه علوم پزشکی فعال شد
نمره خامم شد 219...
رتبه برحسب پارسال نمیده....فقط برحسب امسالو میده......میگه چند نفر شرکت کردن...تو چندمی!؟
حالا 219
الف)خوبه.میشه قبول شد
ب)متوسطه...50-50% احتماله
ج)خراب..و بدون شانس قبولی
ضمنا نامبرده هرجایی ارشد قبول بشه خرامان مراجعت خواهد نمودن

يعني جي متوجه منظورت نشدم!?

mmdreza.psy

New member
من ک کلا ب سنا اعتمادی ندارم نه کلیدش نه تخمین رتبش نه ک.ل.ا.س و آزمونش .... توکلتون بخدا ایشالا قبولید:a2d3:

منم به تخمین رتبش زیاد اعتماد ندارم....آزموناشم که اصلا....اما خواستم از بچه ها ،مخصوصا اونایی که سال دومین ببینم ا 219 چطوره؟؟؟؟
قبلا درصدامو گفتم ولی نمره خام مطمین تره....

zohreh-radinfar

New member
فک کنم باید صبر کرد و دید چند نفر توش شرکت میکنن.بعد معلوم میشه قابل اعتماده یا نه . من الان پنجمیم اما تا چند روز دیگه احتمالن از آخر اول بشم :)))

zohreh-radinfar

New member
آره خب . بعد خیلی بده که زدن رایگان اما خیلی شیک و مجلسی میگن تا هفت تومن نریزی جوابتو نمیدیم!

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا