نظرات شركت كنندگان كنكور ارشد روانشناسي باليني خرداد 94

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

marzieh88

New member
دوستان عزیز بدینوسیله ناامیدی مطلق خود را از کنکور وزارت بهداشت امسال اعلام میدارم و آمادگی خود را برای همراهی دوستان کنکوری سال بعد به سمع مبارکتان میرسانم :) با این 66 یه جا قبول میشم که محروم نشم میشینم برا سال بعدم میخونم . چیزی که از دست نمیدم
زهره جوووووووون ، چرا میخوای اینکارو بکنی ؟!!! مگه درصدات چطورشده ؟!
عزیز رتبه 66 وزارت علوم عالیه، روزانه بالینی شهرستانا رو قبول میشی ، اونقدرا تفاوت علوم و بهداشت نیست ، حیفه اینقدر زحمت کشیدی!!!
:shocked:

fada19990

New member
ممنون از زحمتت سعیده جون ،کنکور بهداشت روانم چنتا غلط داره ولی متاسفانه کتابای من قدیمیه و نمیتونم جواب رو طبق صفحه بگم ، اگه کسی بتونه صفحه ها رو پیدا کنه ممنون میشم :
سوال92:این بیماری با حالت بی رمقی به دلیل رژیم غذایی فاقد مواد ضروری، معمولا در سال اول زندگی ظاهر میشود و زندگی کودک را تهدید می کند؟
الف)کواشیورکور ب)مارسموس ج)فنیل کتونوریا د)فیبروز کیستی
کلید گزینه 1 رو انتخاب کرده در حالیکه طبق فصل 4 گزینه 2 درسته

سوال23:کدامیک از کژکاریهای جنسی زیر با مراحل چرخه پاسخ جنسی همبستگی ندارند؟
الف)واژینیسم ب)مقاربت دردناک ج)فقدان لذت ارگاسمی د)انزال زودرس
اینیکی هم کلید گزینه 4 رو انتخاب کرده ولی فکر میکنم سوال اشکال داره و گزینه درست نداره ، درسته؟
مرضيه جووون اين ها سوالايي بهداشت روانه !مال روانشناسي نيس!

fada19990

New member
آمار پارسال هست.

سارا شريفي پور 11 روانشناسي باليني دانشگاه شهید بهشتی تهران
مجيد حيدري 14 روانشناسي باليني دانشگاه شهید بهشتی تهران
مريم صديق پور 5 روانشناسي باليني دانشگاه علوم پزشکی ایران
محبوبه فلاح 60 روانشناسي باليني دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
عباس همت 36 روانشناسي باليني دانشگاه علوم پزشکی زنجان
فرزانه روحاني 21 روانشناسي باليني دانشگاه علوم پزشکی کاشان
يگانه كريمي 23 روانشناسي باليني دانشگاه علوم پزشکی كاشان
نیوشا احمدیان 39 روانشناسي باليني دانشگاه علوم پزشكي زنجان روزانه

جواد داداش از ميانكين ها شون خبر نداري!?

marzieh88

New member
بچه ها من اعتراض زدم و متنم ارسال شد ولی وقتی دکمه خروجو میزنم اتفاقی نمیفته ! واسه همه اینجوریه ؟!!!

negar shekarchi

New member
سلام. بچه ها من درصدام اینه. یکی بهم بگه چ کنم. خیلی استرس دارم. دیگه دارم دیوونه میشم.
آسیب 33
شخصیت 70
مشاوره 56/66
رشد 60
بالینی 60
آزمون 53/33
فیزیولوژی 46/66
آمار 11/11
زبان 63/33

zhiar

New member
دوستان.
بنظرتون این دو سوال رشد اشکال نداره؟؟
سوال اول مربوط ب استرنبرگ بود کلید زده 4 ))تجربه((.درحالی که 3 درسته.
سوال دوم هم مربوط ب طرحواره ها هستش.که کلید بازهم زده 4درحالی که 1 درسته(( فقط اطلاعات همخوان با طرحواره ها به یاد می مانند.))

saeeeeeede

New member
ممنون از زحمتت سعیده جون ،کنکور بهداشت روانم چنتا غلط داره ولی متاسفانه کتابای من قدیمیه و نمیتونم جواب رو طبق صفحه بگم ، اگه کسی بتونه صفحه ها رو پیدا کنه ممنون میشم :
سوال92:این بیماری با حالت بی رمقی به دلیل رژیم غذایی فاقد مواد ضروری، معمولا در سال اول زندگی ظاهر میشود و زندگی کودک را تهدید می کند؟
الف)کواشیورکور ب)مارسموس ج)فنیل کتونوریا د)فیبروز کیستی
کلید گزینه 1 رو انتخاب کرده در حالیکه طبق فصل 4 گزینه 2 درسته

سوال23:کدامیک از کژکاریهای جنسی زیر با مراحل چرخه پاسخ جنسی همبستگی ندارند؟
الف)واژینیسم ب)مقاربت دردناک ج)فقدان لذت ارگاسمی د)انزال زودرس
اینیکی هم کلید گزینه 4 رو انتخاب کرده ولی فکر میکنم سوال اشکال داره و گزینه درست نداره ، درسته؟

خواهش میکنم مرضیه جووون....
من بهداشت روان شرکت نکردم اطلاع ندارم گلم:rose:

saeeeeeede

New member
دوستان در رواندرمانی سوال مربوط ب ماهلر هم یکم شک برانگیز هستش.کلید گزینه ی اوتیسم بهنجار رو زده ولی احتمال میره که همزیستی هم درست باشه.

منم دقیقا همین اشتباه رو مرتکب شدم... پیش خودم گفتم احتمالا طراح میخاد مارو فریب بده وگرنه دوتا سوال عین هم با جواب مشترک پشت سرهم قرار نمیده... همزیست رو زدم اما اشتباه بود

saeeeeeede

New member
دوستان.
بنظرتون این دو سوال رشد اشکال نداره؟؟
سوال اول مربوط ب استرنبرگ بود کلید زده 4 ))تجربه((.درحالی که 3 درسته.
سوال دوم هم مربوط ب طرحواره ها هستش.که کلید بازهم زده 4درحالی که 1 درسته(( فقط اطلاعات همخوان با طرحواره ها به یاد می مانند.))

جواب طرحواره ها درسته... همیشه اطلاعات همخوان و ناهمخوان با طرح واره ب یاد میمونه...(یعنی قطب ها ب یاد میمونن)

درمورد استرنبرگ منم گزینه3رو زدم... تو کتاب نتونستم پیداش کنم اگه کسی از بچه ها مطمئنه ممنون میشم صفحه کتاب یا حداقل توضیح خودشو بگه...

saeeeeeede

New member
سلام بچه ها
تعدادی از سوالات غلط هستن. اگه همه باهم اعتراض بزنیم احتمالا سوال رو حذف میکنن.پس خودتون اعتراض بزنید و دوستاتون رو باخبر کنید ک اعتراض بزنن.

1- سوال4دفترچه الف
رنی دچار خودبیمارانگاری است و گرایش به این باور دارد که ممکن است یک لکه قرمز رنگ نشانه سرطان پوست باشد ، این ویژگی برکدام مورد انطباق ندارد؟؟
اسنادمنفی- نگرش خانواده- نقش ناهشيار- تجارب قبلی علایم پزشکی

جواب( طبق صفحه 219 کاپلان جلد دوم جوابی ک اعلام شده یعنی ناهشیار اشتباهه چون دراین صفحه مستقیما و چندبار ذکر شده ک ناخودآگاه یا ناهشیار دخیله و اصلا بیس اختلاله)

2- سوال 22شخصیت دفترچه الف
کدام یک از دفاع های زیر نوروتیک محسوب میشود؟
جسمانی سازی - سرکوبی-جنسی کردن- فرافکنی
جواب (پاسخ این سوال در کاپلان جلد اول صفحه 262قرار داره ک جز منابعی ک برای شخصیت خونده بشه نیست و ما هیچ جای شخصیت و رواندرمانی دفاعی تحت عنوان جنسی کردن نداریم)

بچه ها من باز این پست رو تکرار میکنم... اعتراض یادتون نره... مخصوصا برا سوال آسیب ک جواب اعلام شده کاملا اشتباهه..

zhiar

New member
استرنبرگ
3نوع خرده نظریه داره
1.خرده نظریه اجزایی که عمون فراگیر میشه
2.خرده نظریه تجربی یا خلاق
3.خرده نظریه موثعیتی یا همون عملکردی
پ با این حساب کلید اشتباه زده

henri

New member
دوستان زبان امسال ب نظرتون آسون بوده یا کلا سطح زبان بچه ها نسبت ب سالای پیش بالاتر رفته ؟ آخه فک میکنم هرسال رتبه های تک رقمی نهایتا 60 تا 65 بود درصداشون اما امسال بالای 60 زیاد داشتیم ...

marzieh88

New member
سلام. بچه ها من درصدام اینه. یکی بهم بگه چ کنم. خیلی استرس دارم. دیگه دارم دیوونه میشم.
آسیب 33
شخصیت 70
مشاوره 56/66
رشد 60
بالینی 60
آزمون 53/33
فیزیولوژی 46/66
آمار 11/11
زبان 63/33

درصدات که خیلی خوبن ، چرا داری دیوونه میشی؟:smiliess (10):

zhiar

New member
منظورتون از بالای شصت درس زبانه یا میانگین کل دروس رو میگین؟
یعنی امسال میانگین درصدها بالا رفته؟؟ یافقط درس زبانو میگی؟

marzieh88

New member
دوستان زبان امسال ب نظرتون آسون بوده یا کلا سطح زبان بچه ها نسبت ب سالای پیش بالاتر رفته ؟ آخه فک میکنم هرسال رتبه های تک رقمی نهایتا 60 تا 65 بود درصداشون اما امسال بالای 60 زیاد داشتیم ...

به نظرم امسال آسونتر بود

m.g.h

New member
بچه ها توی بهداشت میانگین زیاد مهم نیست چون ممکنه درس یه واحدی میانگین رو بکشه بالا در حالی که درس یه واحدی تاثیرش تو نمره نصف درسه دو واحدیه ...:smilies:

جوابتوتوخصوصی دادم اما چون ظرفیت صندوق دریافتت پرشده بودنیومدبرات خالیش کن تابفرستم جوابتو

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا