نظرات شركت كنندگان كنكور ارشد روانشناسي باليني خرداد 94

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

zhiar

New member
دوستان من با رتبه ی 25 بهداشت پارسال حرف زدم.نمره ی خامش حدود 230الی 235 بودش.دقیق یادش نبود

zhiar

New member
رتبه چهار کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی93 از .
منا اعتمادی ، مجرد ، ساکن سنندج که مدرک کارشناسی وی روانشناسی بالینی از دانشگاه کردستان میباشد همچنین معدل کارشناسی وی 16.48 بوده که با سهمیه آزاد درآزمون وزارت بهداشت شرکت نموده در گفتگو با روابط عمومی در خصوص درصدهایی که دراین آزمون زده اظهار داشت : درصد هر یک ازدروس اینجانب شامل روانشناسی رشد و عمومی 57%، بنیادهای بیولوژی وفیزیولوژیک رفتار 70%، روانشناسی بالینی 85%، شخصیت 78%، روان درمانی 63% ، آسیب شناسی 66% ، آمار و روش تحقیق 51% ، زبان 55% ، ارزیابی روانشناسی 56% میباشد

گل نیا

New member
منا اعتمادی همکلاسی من بود تو دوران کارشناسی ما اولین ورودی روان شناسی دانشگاه کردستان بودیم ورودی 88، دو تا از همکلاسی های من تهران قبول شدن یکیشون انسیتو و اون یکی علوم بهزیستی
دوتا ترم پایینی ما بازم پارسال انسیتو قبول شدن خداییش سنندج پارسال گل کاشت
ژیار و پیام امسال کار ما سخته

آخرین ویرایش:

payammarabi

New member
منا اعتمادی همکلاسی من بود تو دوران کارشناسی ما اولین ورودی روان شناسی دانشگاه کردستان بودیم ورودی 88، دو تا از همکلاسی های من تهران قبول شدن یکیشون انسیتو و اون یکی علوم بهزیستی
دوتا ترم پایینی ما بازم پارسال انسیتو قبول شدن خداییش سنندج پارسال گل کاشت
ژیار و پیام امسال کار ما سخته
اره گل نیا جان خدا به خیر کنه تو نمره خام چند شدی؟ تخمین رتبه چندمی

دوستان اگر بهداشت روان شرکت کردید امکان تخمین رتبه ش فعال شده
فقط باید قسمت ویرایش اطلاعات اسم رشتتون رو از روان به بهداشت روان تغییر بدید و ویرایش اطلاعات رو بزنید تا بهداشت روان شه

zhiar

New member
دوستمون الان تبریز قبول شده.رتبه ی وزارت علومش 105 بود.وزارت بهداشتو انتخاب رشته نکرد

آخرین ویرایش:

payammarabi

New member
بچه ها تخمین بهداشت روان هم فعال شده بیابید اونجا

آخرین ویرایش:

mmdreza.psy

New member
آقا یه نکته...
من دو تا آدم پیدا کردم یکیش یه خانمه که37شده بود و کرمانشاه بوده.....یکی هم 49بوده که زاهدان اورده و نرفته...به جاش رفته سمنان وزارت علوم ولی خب پشیمونه...
جفتشون ده باره میگم نمره خامتون رو بگین...نمیگن...
خواهش میکنم اون بچه هایی که ارشد قبول شدین،یه کمم کمک داطلبا کنید..

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا