سلام وقت بخیر برو به هیجانش میارزهسلام پیام جان باور کن اصلا وقت نمی کنم برم تخمین رتبه ،بعدشم یه کم میترسم میگم صبرکنم تا جواب بیاد :sad::sad:
مثلا چند نفر باشه خوبه
:25r30wi::25r30wi::25r30wi:
شما نوشتید ک ل ا س نذاری واسه داوطلبای سالای بعد ، سایت این کلمه رو سانسود کرده
من این +و-10رونگرفتمبچه ها من بخاطر تک امتحان ترم8 اومدم خوابگاه ، کل بلوک بچه های ارشد پارسال رو زیر رو کردم و از طریق اونا 10-12 نفر از رشته های مختلف که پارسال ارشد می خوندن رو پیدا کردم...........جندتاشون که جواب دادن گفتن اگه تعغداد شرکت کننده ها داخل تخمین رتبه بالای 60-70 تا باشه توی رشته ای که بین 1500-2000تا شرکت کننده داره ، رتبه های تک رقمی رو بردار + و _ 10 کن حدود رتبشون میشه !
حاتلا بذارید یه 4-5 روز بگذره تعداد بره بالاتر ، اونوقت حساب کنید .......................
یه سوالم داشتم! بچه ها من شماره ی یه خانمی که دو سال پیش کاشون قبول شده بود رو پیدا کردم...به نظرتون رتبه خام دو سال پیش با الان خیلی فرق داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
البته اینم هست که امسال سخت تر شده بود.
رتبه های بین 10-30 هم رتبشونو ضربدر 2 کنن و + و_ 10 کنن ......احتمالا همون حدودا بشن
من این +و-10رونگرفتم
ممنون ممد رضا جانداداش 10 تا از عدد به دست اومده کم و زیاد کن میشه حدود رتبت احتمالا !!!!!!!
مثلا فک کن تو الان 11 هستی میشه 22 ...حالا در واقع اگه این نمره بچه ها باشه 22 رو ازش 10 تا زیاد کن میشی 32!تو تا الان ممکنه بین 32-12 ............الته صبر کن تا تعداد بره بالای 50 تا ...امسال خیلی مبهم بوده ، احتمالا زیاد میشن به مرور !!!
سلام.
بچه هايي که توي تخمين رتبه شرکت کردن رتبشونو ضربدر5کنن تا رتبه ي واقعيشون بدست بياد
البته اين براي نفرسوم به بعد خوب جواب ميده که رتبه واقعيش احتمالا 15ميشه
ضربدر 5 ؟!!!:5::5::5:
این که رتبت چند میشه معلوم نیس.. ولی چون نمرت خوبه .. دیگه قبولی دیگه .. انقد خودتو اذیت نکن .. هر جا هم قبول شدی برو ارزش یه سال دیگه خوندنو ندارهمن توی امسال فعلا هفتمم....یه فایلم یکی از دوستان فرستاد مال تخمین پارسال،اونجام هفتم میشدم....
به نظرت حالا امسال کنکور سخت بوده چند میشم حدودا؟؟؟؟
نمره خامم219
شما هم که نمرت 212 شده دیگه .. خیلی عالیه دیگه .. انقد به خودتون اضطراب ندین .. قبول میشید .. تلاشتو که کردی .. توکلت به خدا باشهوای پس من چی
این که رتبت چند میشه معلوم نیس.. ولی چون نمرت خوبه .. دیگه قبولی دیگه .. انقد خودتو اذیت نکن .. هر جا هم قبول شدی برو ارزش یه سال دیگه خوندنو نداره
به عنوان یه با تجربه گفتم :black_eyed: