نظرات شركت كنندگان كنكور ارشد روانشناسي باليني خرداد 94

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

marzieh88

New member
:New (6):باشو هنوز گزارش کار نداده
فدا تو هم که آنلاینی بابا ، به ما بپیوند بابا امشب از خواب خبری نست!!!

saeeeeeede

New member
درسته ساختگی میشه
چون شدت ساختگی از تمارض بیشتره و اینکه در تمارض نفع ثانویه وجود داره ک اینجا چیزی نگفته

zohreh-radinfar

New member
درسته ساختگی میشه
چون شدت ساختگی از تمارض بیشتره و اینکه در تمارض نفع ثانویه وجود داره ک اینجا چیزی نگفته

تو اینجور سوالا خیلی خوبه که بخش کیس های واقعی که تو هر فصلی نوشته میشه رو آدم بخونه.من عین این موردو تو کتاب آسیب dsm-5 حمزه گنجی خونده بودم که در مورد اختلال ساختگی توضیح میداد.تو کاپلانم خیلی قشنگ هر اختلالی رو تو قالب یه مورد واقعی با جزئیات توضیح داده که آدم یادش نمیره

saeeeeeede

New member
اطمینان جویی مداوم از دیگران در خصوص علاقه مندی و گفت و گوی خصمانه با همسر خود بیشتر در کدامیک از افراد زیر مشاهده میشود؟
ضد اجتماعی
افسرده
اضطرابی
شبه جسمی
این از کجا طرح شد؟ جواب چی میشه؟

این از شمسی پور اومده....افسرده میشه

saeeeeeede

New member
کدام یک از دفاع های پخته نیست؟
جبران سرکوبی ریاضت کشی پیش بینی

zohreh-radinfar

New member
کدام یک از دفاع های پخته نیست؟
جبران سرکوبی ریاضت کشی پیش بینی

من اولش سرکوبی زدم پاک کردم هیچی نزدم.چون تو ژنتیک منصور ریاضت کشی جزو دفاع های ناپخته اس اما ی جا دیگه پخته خونده بودمش.از اون طرف تو بعضی کتاب ها supress رو که معنیش میشه فرونشانی و جزو دفاع های پخته اس "سرکوبی" ترجمه میکنن ، اینه که کلا اعتماد نکردم بزنم.

bashaw

New member
سلام به همــــــــــه دوستای قدیمی و جدید
خوش اومدید
واقعا خسته نباشید، همگی برنده اید چون تا اینجا با پشتکار اومدیـــــد..میبینم که همه با هم گل کاشتید .... عالیـــــه خدا رو شکر
در مورد کنکور هم باید بگم:
که به نظرم متوسط بود و چند جا حسابی غافلگیر شدم.. و ترجیح میدم منتظر نتیجه بمونم، فعلا کارهای مهمتری دارم.. برای همه آرزوی موفقیت دارم.

marzieh88

New member
من اولش سرکوبی زدم پاک کردم هیچی نزدم.چون تو ژنتیک منصور ریاضت کشی جزو دفاع های ناپخته اس اما ی جا دیگه پخته خونده بودمش.از اون طرف تو بعضی کتاب ها supress رو که معنیش میشه فرونشانی و جزو دفاع های پخته اس "سرکوبی" ترجمه میکنن ، اینه که کلا اعتماد نکردم بزنم.

این یه قضیه ای داره ، یه نوع سرکوبی هست ناهشیاره ، اون ناپخته است
یه نوعش فرد ارادی به مسئله ای فکر نمیکنه اون پخته است ، فکر میکنم همین فرونشانی ترجمه شده

marzieh88

New member
سلام به همــــــــــه دوستای قدیمی و جدید
خوش اومدید
واقعا خسته نباشید، همگی برنده اید چون تا اینجا با پشتکار اومدیـــــد..میبینم که همه با هم گل کاشتید .... عالیـــــه خدا رو شکر
در مورد کنکور هم باید بگم:
که به نظرم متوسط بود و چند جا حسابی غافلگیر شدم.. و ترجیح میدم منتظر نتیجه بمونم، فعلا کارهای مهمتری دارم.. برای همه آرزوی موفقیت دارم.

مرسی ، همینطور واسه تو
فقط بیزحمت بگو چه کارای مهمتری میخوای بکنی!آخه من موندم تابستونمو چیکار کنم؟!

zohreh-radinfar

New member
این یه قضیه ای داره ، یه نوع سرکوبی هست ناهشیاره ، اون ناپخته است
یه نوعش فرد ارادی به مسئله ای فکر نمیکنه اون پخته است ، فکر میکنم همین فرونشانی ترجمه شده
اصلا کار اشتباهیه سوال آوردن از نوع مکانیسم ها . چون چندین دسته بندی در موردشون وجود داره،اگه هم سوال میارن باید بپرسن طبق دسته بندی وایلنت،آنا فروید و... ؟ اینم ما که همش داریم ترجمه یکتابا رو میخونیم و هر مترجمی هم بنا به سلیقه اش ترجمه کرده !

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا