مرضیه جون دوره ی تردید در مراحل شغلی 11-16 سالگی بود؟
من منابعو کامل نخوندم ، این جزئ قسمتایی بود که تسلط نداشتم ، متاسفم:riz513:
منم انکارو آهیانه ای زدم اما بابت خودشیفته مطمئنی ؟
درسته ساختگی میشه
چون شدت ساختگی از تمارض بیشتره و اینکه در تمارض نفع ثانویه وجود داره ک اینجا چیزی نگفته
اطمینان جویی مداوم از دیگران در خصوص علاقه مندی و گفت و گوی خصمانه با همسر خود بیشتر در کدامیک از افراد زیر مشاهده میشود؟
ضد اجتماعی
افسرده
اضطرابی
شبه جسمی
این از کجا طرح شد؟ جواب چی میشه؟
درسته ساختگی میشه
چون شدت ساختگی از تمارض بیشتره و اینکه در تمارض نفع ثانویه وجود داره ک اینجا چیزی نگفته
آره عینا تو شمسی پور اومده...
کدام یک از موارد زیر جزئ اختلالات شایع سالمندان به شمار نیامده است؟
افسردگی
اسکیزوفرنیا
انواع هراس
اختلال در اعمال شناختی
اینم 2 زدم ، چی میشد؟
در مورد کدوم سوال میگی؟
من هراس زدم....نمیدونم چرا:21:
کدام یک از دفاع های پخته نیست؟
جبران سرکوبی ریاضت کشی پیش بینی
کدام یک از دفاع های پخته نیست؟
جبران سرکوبی ریاضت کشی پیش بینی
من اولش سرکوبی زدم پاک کردم هیچی نزدم.چون تو ژنتیک منصور ریاضت کشی جزو دفاع های ناپخته اس اما ی جا دیگه پخته خونده بودمش.از اون طرف تو بعضی کتاب ها supress رو که معنیش میشه فرونشانی و جزو دفاع های پخته اس "سرکوبی" ترجمه میکنن ، اینه که کلا اعتماد نکردم بزنم.
سلام به همــــــــــه دوستای قدیمی و جدید
خوش اومدید
واقعا خسته نباشید، همگی برنده اید چون تا اینجا با پشتکار اومدیـــــد..میبینم که همه با هم گل کاشتید .... عالیـــــه خدا رو شکر
در مورد کنکور هم باید بگم:
که به نظرم متوسط بود و چند جا حسابی غافلگیر شدم.. و ترجیح میدم منتظر نتیجه بمونم، فعلا کارهای مهمتری دارم.. برای همه آرزوی موفقیت دارم.
اصلا کار اشتباهیه سوال آوردن از نوع مکانیسم ها . چون چندین دسته بندی در موردشون وجود داره،اگه هم سوال میارن باید بپرسن طبق دسته بندی وایلنت،آنا فروید و... ؟ اینم ما که همش داریم ترجمه یکتابا رو میخونیم و هر مترجمی هم بنا به سلیقه اش ترجمه کرده !این یه قضیه ای داره ، یه نوع سرکوبی هست ناهشیاره ، اون ناپخته است
یه نوعش فرد ارادی به مسئله ای فکر نمیکنه اون پخته است ، فکر میکنم همین فرونشانی ترجمه شده