آسیب شناسی :
کدامیک از اختلالات شخصیت از بقیه اختلالات شخصیت زیر علایم شبیه اسکیزوفرنیا دارند؟
الف)اختلال شخصیت اجتنابی
ب)مرزی
ج)ضداجتماعی
د)وسواس فرم خفیف
مرزی میشه نه؟
سلام بچه ها خسته نباشید ایشالا همه خوب داده باشید من ک خیلی سر آمار حالم گرفته شد تنها درسی بود ک کلی روش سرمایه گذاری کردم کلی هزینه کردم اما هیییییچ رو حساب آمارم روش تحقیقم نخونده بودم کلا نابود شدم رفت حالا بقیه درسارو ک خب خوب نخونده بودم ک نظری بدم اما ب نظرم رشدشم برام سختتر از پارسال بود ....... کلا امیدی ندارم ب مجاز شدن
بچه هااااااااااا پدیده ی انکار بخاطر ضایعه ی کدوم قسمت از مغزه ؟ اینو بدجور گیر کرده بودم.آخرشم با شک زدم
من زدم تمارض ،ولي فك منم اشتباهه!
- - - Updated - - -
الان بجها خستن فردا جك كنيم
خانم 30سالهه که سره کار نمیرفت آگورافوبیه دیگه نه؟!
خانم 30سالهه که سره کار نمیرفت آگورافوبیه دیگه نه؟!
بچه هااااااااااا پدیده ی انکار بخاطر ضایعه ی کدوم قسمت از مغزه ؟ اینو بدجور گیر کرده بودم.آخرشم با شک زدم
آسیب شناسی :
کدامیک از اختلالات شخصیت از بقیه اختلالات شخصیت زیر علایم شبیه اسکیزوفرنیا دارند؟
الف)اختلال شخصیت اجتنابی
ب)مرزی
ج)ضداجتماعی
د)وسواس فرم خفیف
مرزی میشه نه؟
در مدل روانشناسی خود هنگامی که والدین با تایید و پذیرش به نمایش های کودک درخصوص قابلیت و شایستگی هاش واکنش نشان نمیدهند یعنی کودک به عنوان ابزاری برای پرورش عزت نفس پدر و مادر بها میدهند و نه بخاطر ارزشمندی خود کودک زمینه چه اختلال شخصیتی فراهم میگردد؟
الف-خودشیفته ب-نمایشی ج-مرزی د-وابسته
خودشيفته میشه
در پارادایم بیماری پذیری-فشار روانی بر چه موضوعی تاکید میشود؟
آمایه های شناختی-رفتاری
آمادگی ذاتی و محرک محیطی زیان آور یا ناخوشایند
تاثیر یک عامل واحددر ایجاد بیماری
تجارب دوران کودکی
2 رو زدم نمیدونم چرا؟!
اطمینان جویی مداوم از دیگران در خصوص علاقه مندی و گفت و گوی خصمانه با همسر خود بیشتر در کدامیک از افراد زیر مشاهده میشود؟
ضد اجتماعی
افسرده
اضطرابی
شبه جسمی
این از کجا طرح شد؟ جواب چی میشه؟
کدام یک از موارد زیر جزئ اختلالات شایع سالمندان به شمار نیامده است؟
افسردگی
اسکیزوفرنیا
انواع هراس
اختلال در اعمال شناختی
اینم 2 زدم ، چی میشد؟
منم 1 زدم عزیزمکدامیک از اختلالات زیر شیوع کمتری در مبتلایان به اختلالات وابسته به الکل دارد؟
شخصیت وسواسی
خلقی
اضطرابی
ضداجتماعی
اینو 1 زدم ، کلا شانسی ، زهره جان ممنون از همراهیت