نظرات شركت كنندگان كنكور ارشد روانشناسي باليني خرداد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

دل آرام

New member
منم شنیدم که تو مدرک میزنن بین الملل.ولی گروه آموزشیش مثل روزانه هاست

دیگه خب پس این 20 میلیون رو برای چی دارن میگیرن ! برای همون استاداش !

ولی خب به نظر من رودهن و یا علوم تحقیقات و یا حتی آزاد قزوین که دکتر عابدین و شیری رو داره خیلی بهترن از بین الملل !

دل آرام

New member
آشناهای ما با 30 40 شریف روزانه قبول شدن.اونوقت ما با این رتبه ها یا باید تو جاده ها راه بیفتیم یا پول تو حلقوم اینا بریزیم..زوره به خدااااا..

خیلییییییییی
نامردا
من واسه رییس جمهور نامه نوشتم کلی درد و دل کردم ! خخخخخخ
چه طوره اس ام اس تبریک سال نو میده الانم باید به درد دل من گوش بده . اوهوم . حیف شمارشو نداشتم اس بده بهش ! خخخخخخ

ریگار

New member
بچه ها هیچ توصیه واسه این ساعات و لحظه های دشوار ندارید ؟!
یه سردرد عجیب تو سرم و یه نا امیدی تاریک تو قلبم احساس میکنم . مصداق اونیم که تلاش میکنه و نمیرسه و احساس کارایش به شدت افت میکنه .
میدونم این نیز بگذرد و زندگی مسائل خیلی مهمتری از قبول شدن و نشدن داره و چشم به هم بذاریم میرسیم به اعلام نتایج سال بعد ... اما حال رو چه کنیم ؟!

sara.sharifi

New member
بچه ها هیچ توصیه واسه این ساعات و لحظه های دشوار ندارید ؟!
یه سردرد عجیب تو سرم و یه نا امیدی تاریک تو قلبم احساس میکنم . مصداق اونیم که تلاش میکنه و نمیرسه و احساس کارایش به شدت افت میکنه .
میدونم این نیز بگذرد و زندگی مسائل خیلی مهمتری از قبول شدن و نشدن داره و چشم به هم بذاریم میرسیم به اعلام نتایج سال بعد ... اما حال رو چه کنیم ؟!

با خودتون روراست باشین ... واقعا نهایت تلاشتو کرده بودی؟ شما اگه نهایت تلاشتو کردی و نشده این که غصه نداره حتما قراره توی مسیره بهتری قرار بگیری اگر هم تلاشت کافی نبوده بازهم غصه نداره چون حتما کسانی بودن که تلاش بیشتری داشتن پس نیروتون رو جمع کنید یه بار دیگه شروع کنید.فکر منفی نداشته باشید به خودتون ایمان داشته باشین

safoora

New member
نه ریگار من 15 شدم .. کلا تهران هم که 19 تا میگیره .. موندم اول زنجان رو بزنم یا کاشان رو .. نمیدونم کدوم رفت و امدش اسون تره

فکر کنم کاشان رفت و آمدش راحت تر باشه. برای کاشان تعاونی 17 و 15 هر نیم ساعت یک اتوبوس حرکت میکنه (یعنی ساعتی چهار اتوبوس تقریبا) از ساعت 5 صبح تا 9 شب هم مداوم حرکت دارن. محیط رفت و آمدش هم خیلی امنه تقریبا بیشتر مسافران دانشجو هستن. حدودا سه الی سه و نیم ساعت هم مسیر طول میکشه. اتفاقا من یکبار دکتر امیدی رو دیدم سوار اتوبوس شد خدا رو چه دیدی شاید توی مسیر با دکتر همسفر بودی:thumbsupsmileyanim:

البته امیدوارم همین تهران قبول بشی دیگه به همسفری با دکتر نرسه:smiliess (8):

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: sepideeee

ریگار

New member
سارا درسته تمام تلاشم رو نکردم اما تلاشم در حدی بود که انتظار قبولی تو شهرستان رو واقعا داشتم .

راستی انگار کاهش ظرفیت ها اصلا محدود به روانشناسی نیست و اکثر رشته های بهداشت رو شامل شده . حسابی دلم گرفته بود که چرا فقط ما به این بلا دچار شدیم .

fada19990

New member
:motat::21::dadad4:من که رفتم معتاد بشم..
سلام.یگانه هستم یک معتاد..

يكانه جووون اوني كه بايد معتاد باشه منم نع شماااا!!!!شما حداقل شهرستان قبول ميشيد،ولي من جي بكم،كه احتمال قبوليم زير صفره!!!!!من ديكه حتما بايد برم ..........

sepideeee

New member
فکر کنم کاشان رفت و آمدش راحت تر باشه. برای کاشان تعاونی 17 و 15 هر نیم ساعت یک اتوبوس حرکت میکنه (یعنی ساعتی چهار اتوبوس تقریبا) از ساعت 5 صبح تا 9 شب هم مداوم حرکت دارن. محیط رفت و آمدش هم خیلی امنه تقریبا بیشتر مسافران دانشجو هستن. حدودا سه الی سه و نیم ساعت هم مسیر طول میکشه. اتفاقا من یکبار دکتر امیدی رو دیدم سوار اتوبوس شد خدا رو چه دیدی شاید توی مسیر با دکتر همسفر بودی:thumbsupsmileyanim:

البته امیدوارم همین تهران قبول بشی دیگه به همسفری با دکتر نرسه:smiliess (8):
مثل اینکه اخه زنجان قطار داره ها :smiliess (8):
بعدشم کسی می دونه اینجا زنجان و کاشان خوابگا داره یا نه ؟؟

safoora

New member
مثل اینکه اخه زنجان قطار داره ها :smiliess (8):
بعدشم کسی می دونه اینجا زنجان و کاشان خوابگا داره یا نه ؟؟
من از زنجان خبر ندارم مسیرشن چطوره ولی فکر کنم اونجا هم راحت باشه. شخصا اتوبوس رو ترجیح میدم چون معطلی قطار زیاده برای مسیر کوتاه اصلا صرف نمیکنه از طرفی هم فقط ساعت های خاصی میشه رفت و آمد کرد. هرچند زنجان هم حتما مسییر ماشینش خوبه.
اما مسیر رفت و آمد رو بذارید اولویت آخر انتخابتون

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: zahra2013

zahra2013

New member
من از زنجان خبر ندارم مسیرشن چطوره ولی فکر کنم اونجا هم راحت باشه. شخصا اتوبوس رو ترجیح میدم چون معطلی قطار زیاده برای مسیر کوتاه اصلا صرف نمیکنه از طرفی هم فقط ساعت های خاصی میشه رفت و آمد کرد. هرچند زنجان هم حتما مسییر ماشینش خوبه.
اما مسیر رفت و آمد رو بذارید اولویت آخر انتخابتون

سلام صفورا جون
میشه بپرسم شما کدوم دانشگاه میخونی؟؟؟

sepideeee

New member
من که کلا باید ایران رو بزارم کنار .. ولی بین بهشتی و بهزیستی شدیدا دو دلم .. چی کار کنم :1dco2x0p1lilzhfpg1t

safoora

New member
من که کلا باید ایران رو بزارم کنار .. ولی بین بهشتی و بهزیستی شدیدا دو دلم .. چی کار کنم :1dco2x0p1lilzhfpg1t

شما رتبه تون طوری هست که نمیشه ریسک کنید بهتره ایران رو اول بزنید شاید قبول شدید. کلا سیستم وزارت بهداشت اینجوریه که از نفر اول شروع میکنن به انتخاب توی اولویت های اولشون تا جایی که ظرفیت یک دانشگاه تکمیل بشه بعد میرن اولویت های بعدی. احتمال داره کسای قبل از شما دانشگاه دیگه بزنن یا اصلا انتخاب نکنن هرچند احتمال کمی هست ولی خوب نمیشه در نظر نگرفت

sepideeee

New member
شما رتبه تون طوری هست که نمیشه ریسک کنید بهتره ایران رو اول بزنید شاید قبول شدید. کلا سیستم وزارت بهداشت اینجوریه که از نفر اول شروع میکنن به انتخاب توی اولویت های اولشون تا جایی که ظرفیت یک دانشگاه تکمیل بشه بعد میرن اولویت های بعدی. احتمال داره کسای قبل از شما دانشگاه دیگه بزنن یا اصلا انتخاب نکنن هرچند احتمال کمی هست ولی خوب نمیشه در نظر نگرفت

اره زدن که حتما می زنم ولی خوب منظقم میگه که رو زنجان یا کاشان هم حساب کنم :)) خوش به حال شما که پارسال کارتون راه افتاده ... چه اشتباهی کردم سال 91 نخوندم اون سال بهداشت 90 نفر برمیداشت :(

safoora

New member
اره زدن که حتما می زنم ولی خوب منظقم میگه که رو زنجان یا کاشان هم حساب کنم :)) خوش به حال شما که پارسال کارتون راه افتاده ... چه اشتباهی کردم سال 91 نخوندم اون سال بهداشت 90 نفر برمیداشت :(

بله زنجان و کاشان رو هم حتما بزنید
سپیده جان من درسم تموم شده الان در کش و قوس اینم دکتری بخونم یا نه؟ تازه با این کاهش ظرفیت ها معلوم نیست دکتری چند نفر بگیرن:New (6):

sara.sharifi

New member

سپیده منم خیلی بین این دوتا دودلم . همین چند دقیقه پیش با یکی از بچه های بهشتی تلفنی صحبت کردم... گفتش که بهشتی رو فقط به خاطر مطرح بودنش انتخاب کرد و تحقیقی نکرد و خیلی پشیمونه که بهزیستی رو انتخاب دومش نذاشته،گفت توی دانشگاه همش درگیر مسائل حاشیه ایی بین اساتید بودن و اینکه توصیه کرد اگر دنبال یک جو آروم و سطح آموزشی بالا هستین بهزیستی رو انتخاب کنید.
ولی گفت درمانگاهش خوبه... اینن از زبان یکی از دانشجوهای اونجا بود، حالا قراره با یکی از بچه های بهزیستی هم صحبت کنم

sara.sharifi

New member
سارا درسته تمام تلاشم رو نکردم اما تلاشم در حدی بود که انتظار قبولی تو شهرستان رو واقعا داشتم .

راستی انگار کاهش ظرفیت ها اصلا محدود به روانشناسی نیست و اکثر رشته های بهداشت رو شامل شده . حسابی دلم گرفته بود که چرا فقط ما به این بلا دچار شدیم .

آخه ظرفیتها که کم و زیاد شدنش دست شما نبوده... بنابراین اصلا فکرتونو به خاطرش ناراحت نکنید...
بله این کاهش مربوط به تمام رشته هاست ،پس خیلیا الان در شرایط شما هستن و وقتی یه مسئله ناراحت کننده دست جمعی باشه پذیرشش راحتتره... الان برنده کسیه که ازین قضیه درس بگیره ،شما الان یه تجربه ارزشمند دارین و یک پشتوانه درسی قوی برای شروع دوباره پس مطمئنا تلاش کنی سال آینده رتبه عالی از آن شماست، مثل برق و باد میگذره... حتی این لحظه های سخت هم قشنگه :ad54ad:

sara.sharifi

New member
:motat::21::dadad4:من که رفتم معتاد بشم..
سلام.یگانه هستم یک معتاد..

یگانه جان انقد نگران نباش ،ایشاالله که تهران قبول میشی ... بالاخره اون وسط هم چندنفری پیدامیشن که اهل شهرهای دیگه باشن و شهر خودشون رو بزنن :smilies-azardl (113

rawy

New member
یگانه جان انقد نگران نباش ،ایشاالله که تهران قبول میشی ... بالاخره اون وسط هم چندنفری پیدامیشن که اهل شهرهای دیگه باشن و شهر خودشون رو بزنن :smilies-azardl (113

سارا جون درست میگه یگانه جان
هر سال که شرکت می کنم میگم دیگه عمرا نه دفترچه رو چک می کنم نه چیزی رو حساب می کنم و منتظر نتیجه نهایی می مونم, واقعا درستش هم همینه
اینهمه جنگ اعصاب اگه یه بار باشه خب یا آدم قبول می شه یا نمی شه دیگه, مرگ یه بار شیون یه بار
البته من امسال از همون بعد امتحان که نمره کلم رو حساب کردم همه چی برام مشخص شد و تکلیفم معلوم شد, اما بعید می دونم که طاقت بیارم دفترچه رو داشته باشم و حساب نکنم
به هر حال بچه ها دیگه به هیچی فکر نکنید, درستون رو بخونید چه برای کنکور چه برای ارشد و منتظر نتیجه باشید, همین
در نهایت ارشد همه چیز نیست و زندگی خیلی جنبه های دیگه داره که باید بهشون برسیم, درواقع وقتی یکسال زندگی مون رو تک بعدی می کنیم و فقط به یه جنبه می چسبیم وقتی نتیجه نده انقدر بهم می ریزیم, اما اگه جنبه های دیگه زندگی مون رو تحت کنترل داشته باشیم و در کنارش به درس هم برسیم انقدر از تصمیم گیری های غیرعاقلانه بهم نمی ریزیم
توصیه می کنم درس خوندن و ارشد رو تنها هدفتون نذارید, چرا که نابغه و نخبه های مطرح علمی اکثرا از تحصیل به جایی نرسیدند و مغز خلاقشون تو چارچوب خشک تحصیلی نگنجیده, پس ارشد بهداشت تنها راه رسیدن به خدا نیست :smiliess (3): تلاشمون رو می کنیم, شد دستش درد نکنه, نشد نشد, فدای سر همگی :rose:

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا