نظرات شركت كنندگان كنكور ارشد روانشناسي باليني خرداد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

sepideeee

New member
با توجه به این که هر رتبه رو چند نفر دارن هم معلوم نیست که کاشان قبول شم یا نه؟؟
نه دیگه یگانه اینقدا هم که فکر می کنی دیگه تو رتبه های بالا تکرار نمره پیش نمیاد .. هر چی نمره کمتر میشه احتمال نزدیگی نمره ها تکرار رتبه ها بیشتر میشه
ولی نباید رتبه ها رو مشترک می کردن .. اینجوری خیلی راحت می تونن عدم قبولیه هر کسیو توجیه کنن... در حالی که اگه از هر رتبه فقط یکی بود هر کس می تونست اعتراض کنه نسبت به عدم قبولیش با توجه به جدول ظرفتیتا

fada19990

New member
ها تو سايت ايسنا از زبان رئيس سنجش و اموزش بزشكي نوشته كه احتمال افزايش ظرفيت هست!
بجه ها دعا كنيد!

ریگار

New member
آه سپیده ! خوش به حالت ، الان چه آرامشی داری تو ! ایشالا آرامشت برقرار باشه همیشه .

شانس رو میبینی !
برای دستیاری پزشکی 2500 نفر ظرفیت دارن اما فقط 1200 نفر شرکت کردن توش .
اگه کنکور دستیاری رو میرفتم الان قبول بودیم :|

ریگار

New member
چقدر نامردی !
بیست هزار تا به ظرفیت فوق لیسانس دانشگاه آزاد قراره اضافه بشه ( خدا میدونه الان چقدره ) اونوقت ما داریم برای ظرفیت 40-50 تایی پرپر میزنیم :(

sepideeee

New member
آه سپیده ! خوش به حالت ، الان چه آرامشی داری تو ! ایشالا آرامشت برقرار باشه همیشه .

شانس رو میبینی !
برای دستیاری پزشکی 2500 نفر ظرفیت دارن اما فقط 1200 نفر شرکت کردن توش .
اگه کنکور دستیاری رو میرفتم الان قبول بودیم :|
من کجا ارامش دارم ریگار جان .. با این رتبه های مشترک .. با این سهمیه ها .. منم وسط زمین و هوا هستم
ریگار الان مثل اینکه فقط افزایش ظرفیت روزانه وزارت بهداشت موجب افزایش بیکاری شده .. نه دانشگاه ازاد !!!

henri

New member
صفورا جون يك رها جون به نظر شما كابلان قديمي رو بخونيم ? تفاوت dsm جديدو قديم زياده? خواهش راهنمايي كنيد? هاستي من تصميم دارم مترجم هايي كه قصد دارن امسال كابلان جديدو ترجمه كنن رو به قتل برسونم !هركس قصد كمك داره بيام شهص بده!

منم پایه ام

henri

New member
خیلی این وضعیت وحشتناکه واقعا نگران بچه هایی شدم ک امسال باید قبول میشدن ولی حالا .....
از اون طرف برا سال بعد واقعا میترسم از ی طرف تغییر کاپلان و منابع دیگه بعد کاهش ظرفیت و بعدم افزایش تصاعدی شرکت کننده ها

havash

New member
عزیزم متاهلم.نمی تونم شهرستان برم..دور ارشد رو خط کشیدم..

واقعا متاسف شدم یگانه خانم. پستای قبلی رو که خوندم فک می کردم حالا که تهران نمی یارین حداقل شهرستان رو قطعا دیگه میارین. ولی الان ....
امیدوارم سال آینده به حقتون برسین:thumbsupsmileyanim:

zahra2013

New member
من کجا ارامش دارم ریگار جان .. با این رتبه های مشترک .. با این سهمیه ها .. منم وسط زمین و هوا هستم
ریگار الان مثل اینکه فقط افزایش ظرفیت روزانه وزارت بهداشت موجب افزایش بیکاری شده .. نه دانشگاه ازاد !!!

میگم سپیده واقعا ممکنه من بارتبه 17 ، تو با 15 بیفتیم زاهدان؟؟؟؟؟؟

sepideeee

New member
میگم سپیده واقعا ممکنه من بارتبه 17 ، تو با 15 بیفتیم زاهدان؟؟؟؟؟؟
دیگه تا اون حدم فکر نکنم .. ایشاله همین تهران بی دردسر قبول شیم .. ولی نهایتش اینه که میریم شهر اقا یزدان با داعش هم مبارزه می کنیم شهید میشیم و از طریق سنجش عاقبت به خیر میشیم :))

zahra2013

New member
دیگه تا اون حدم فکر نکنم .. ایشاله همین تهران بی دردسر قبول شیم .. ولی نهایتش اینه که میریم شهر اقا یزدان با داعش هم مبارزه می کنیم شهید میشیم و از طریق سنجش عاقبت به خیر میشیم :))

آره خوبه...اونوقت خونواده هامون از سهمیه ما استفاده میکنن..

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: sepideeee

havash

New member
از کاشان چه اطلاعاتی دارید? چند روز در هفته است?روزاش پشت همه یا تو هفته پخش شده?دوستان به نظرتون کاشان رو بزنم. ( اگر تونستم.)یا بین الملل؟

کاشان گروه قوی ای داره و تا جایی که من می دونم اساتید خوبی هم داره. یه بیمارستان نوساز تخصصی هم داره که دوسال پیش افتتاح شد. رو درمانهای موج سوم کار میکنه.

ریگار

New member
به سپیده : شما که قطعا قبولی . شما قبول نشی کی بشه ؟! رتبه یازده که الکی نیست .
من از صبح دلم آشوبه، به قدری که ریش تراش از دستم افتاد و شکست و اصلاحم نصفه موند :wacsmiley:
خدا بهمون هوش و پشتکار نمیداد اما پول میداد حداقل آزاد یا همین بین الملل رو میرفتیم . ولی آخه کجا من ترمی 5 میلیون دارم که بدم ؟! :sadsmiley:
هیچ کس هم نیست که شرایط منو داشته باشه ازش بپرسم من برم سربازی اجازه کنکور دارم ؟! کنکور بدم و قبول شم میتونم سربازیم رو ول کنم بیام بخونم بعد بقیش رو برم ؟!
ای خدا !!!!

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: sepideeee

sepideeee

New member
بچه ها زنجان خوابگاه داره میخوایم بزنیم؟؟ یا بریم اونجا در به در خواهیم شد ؟؟

yeganehh

New member
واقعا متاسف شدم یگانه خانم. پستای قبلی رو که خوندم فک می کردم حالا که تهران نمی یارین حداقل شهرستان رو قطعا دیگه میارین. ولی الان ....
امیدوارم سال آینده به حقتون برسین:thumbsupsmileyanim:

من که دیگه نمی خونم.اگر رفتم شهرستان که هیچ اگرم نه بی خیال میشم.اصلا فکر نمیکردم با این رتبه تهران قبول نشم..از منم به دوستان نصیحت..به بهداشت نمی شه اطمینان کرد.امسال یهو 50 درصد ظرفیت رو کم کردن.معلوم نیست سال دیگه چه اتفاقاتی بیفته. به نظر من با این تلاشی که برای بهداشت با آینده نامعلوم میکنند اگر برای علوم بکنند سال اول با رتبه ی خوبی قبول میشند.باز هر جور که میخوان ..

sepideeee

New member
من از صبح دلم آشوبه، به قدری که ریش تراش از دستم افتاد و شکست و اصلاحم نصفه موند :wacsmiley:
خدا بهمون هوش و پشتکار نمیداد اما پول میداد حداقل آزاد یا همین بین الملل رو میرفتیم . ولی آخه کجا من ترمی 5 میلیون دارم که بدم ؟! :sadsmiley:
هیچ کس هم نیست که شرایط منو داشته باشه ازش بپرسم من برم سربازی اجازه کنکور دارم ؟! کنکور بدم و قبول شم میتونم سربازیم رو ول کنم بیام بخونم بعد بقیش رو برم ؟!
ای خدا !!!!
نه ریگار من 15 شدم .. کلا تهران هم که 19 تا میگیره .. موندم اول زنجان رو بزنم یا کاشان رو .. نمیدونم کدوم رفت و امدش اسون تره

havash

New member
ای خدا !!!!

بری سربازی میتونی کنکور بدی و اگه ایشالا قبول بشی مرخصت می کنن.

sepideeee

New member
من که دیگه نمی خونم.اگر رفتم شهرستان که هیچ اگرم نه بی خیال میشم.اصلا فکر نمیکردم با این رتبه تهران قبول نشم..از منم به دوستان نصیحت..به بهداشت نمی شه اطمینان کرد.امسال یهو 50 درصد ظرفیت رو کم کردن.معلوم نیست سال دیگه چه اتفاقاتی بیفته. به نظر من با این تلاشی که برای بهداشت با آینده نامعلوم میکنند اگر برای علوم بکنند سال اول با رتبه ی خوبی قبول میشند.باز هر جور که میخوان ..
به نظر من امسال شهرستانای نزدیکو بزن .. شاید بتونی از عهدش بر بیای ... چون قشنگ درکت میکنم .. منم اگه قبول نشم قطعا نمی خونم .. چون واقعا یک سال تمام زندگیمو گذاشتم پای درس نمی تونم ببینم یکی به هر سهمیه ای یا به خاطر پولش :) با هر رتبه که بخواد بیاد دانشگاهای بین الملل تهران بخونه .. راستش برام زور داره .. اگه اینجوری بود که منم سالای پیش هم پردیس دانشگا تهران قبول شم و هم دانشگا ازاد کرج خوب اونا فکر کنم هزینش کمتر هم میشد :))

zahra2013

New member
بچه ها چیزی در مورد بقیه اله که زده 2 نفر بورسیه میدونید؟ یعنی ما میتونیم اونو انتخاب کنیم؟؟

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا