یگانه جان انقد نگران نباش ،ایشاالله که تهران قبول میشی ... بالاخره اون وسط هم چندنفری پیدامیشن که اهل شهرهای دیگه باشن و شهر خودشون رو بزنن :smilies-azardl (113
سارا جون درست میگه یگانه جان
هر سال که شرکت می کنم میگم دیگه عمرا نه دفترچه رو چک می کنم نه چیزی رو حساب می کنم و منتظر نتیجه نهایی می مونم, واقعا درستش هم همینه
اینهمه جنگ اعصاب اگه یه بار باشه خب یا آدم قبول می شه یا نمی شه دیگه, مرگ یه بار شیون یه بار
البته من امسال از همون بعد امتحان که نمره کلم رو حساب کردم همه چی برام مشخص شد و تکلیفم معلوم شد, اما بعید می دونم که طاقت بیارم دفترچه رو داشته باشم و حساب نکنم
به هر حال بچه ها دیگه به هیچی فکر نکنید, درستون رو بخونید چه برای کنکور چه برای ارشد و منتظر نتیجه باشید, همین
در نهایت ارشد همه چیز نیست و زندگی خیلی جنبه های دیگه داره که باید بهشون برسیم, درواقع وقتی یکسال زندگی مون رو تک بعدی می کنیم و فقط به یه جنبه می چسبیم وقتی نتیجه نده انقدر بهم می ریزیم, اما اگه جنبه های دیگه زندگی مون رو تحت کنترل داشته باشیم و در کنارش به درس هم برسیم انقدر از تصمیم گیری های غیرعاقلانه بهم نمی ریزیم
توصیه می کنم درس خوندن و ارشد رو تنها هدفتون نذارید, چرا که نابغه و نخبه های مطرح علمی اکثرا از تحصیل به جایی نرسیدند و مغز خلاقشون تو چارچوب خشک تحصیلی نگنجیده, پس ارشد بهداشت تنها راه رسیدن به خدا نیست :smiliess (3): تلاشمون رو می کنیم, شد دستش درد نکنه, نشد نشد, فدای سر همگی :rose: