نظرات شركت كنندگان كنكور ارشد روانشناسي باليني خرداد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

sepideeee

New member
زهرا منم سر همون دو نفر موندم والا اگه بورسیه ای باشه من انتخاب اول همون بقیت الله می زنم

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: zahra2013

zahra2013

New member
نمره کل خام 240

نمره کل به درصد 57.55

رتبه در سهمیه ازاد
17
رتبه در کل 17

ریگار

New member
منم الان دارم به این فکر میکنم که احتمالا اشتباه کردم زمانم رو گذاشتم واسه بهداشت . اما الان برای بهداشت یه پس زمینه قوی داریم . من واسه وزارت علوم هیچی نخوندم و درصد های وزارت علومم نصف نصف وزارت بهداشتم نبود . نمیدونم اگه واسه اون شروع کنم به خوندم به نتیجه ای میرسم یا نه . ممکنه از اینجا رونده و از اونجا مونده بشم. اونم الان که حتی نمیدونم سربازیم چه بلایی سر درس خوندنم میاره .
مجبورم تلاشم برای بهداشت رو دوباره به کار بگیرم . اگه انقدر تلاش کنم که رتبه ای مثل واسه سپیده بیارم دیگه بادهای نامهربانی وزارت خونه هم نمیتونه بلرزونتم .

الان دلم میخواد یکی یه 50 میلیگرم دیازپام بهم تزریغ کنه، یه چند ساعت بخوابم و از این شرایط راحت بشم .

ممنون هاوش ! یه سوال ، دانشگاه میپذیره کسی رو که در حال انجام خدمته ؟!

havash

New member
منم الان دارم به این فکر میکنم که احتمالا اشتباه کردم زمانم رو گذاشتم واسه بهداشت . اما الان برای بهداشت یه پس زمینه قوی داریم . من واسه وزارت علوم هیچی نخوندم و درصد های وزارت علومم نصف نصف وزارت بهداشتم نبود . نمیدونم اگه واسه اون شروع کنم به خوندم به نتیجه ای میرسم یا نه . ممکنه از اینجا رونده و از اونجا مونده بشم. اونم الان که حتی نمیدونم سربازیم چه بلایی سر درس خوندنم میاره .
مجبورم تلاشم برای بهداشت رو دوباره به کار بگیرم . اگه انقدر تلاش کنم که رتبه ای مثل واسه سپیده بیارم دیگه بادهای نامهربانی وزارت خونه هم نمیتونه بلرزونتم .

الان دلم میخواد یکی یه 50 میلیگرم دیازپام بهم تزریغ کنه، یه چند ساعت بخوابم و از این شرایط راحت بشم .

ممنون هاوش ! یه سوال ، دانشگاه میپذیره کسی رو که در حال انجام خدمته ؟!

شما به محض قبولی از خدمت مرخص میشین و با اون برگه مرخصی میرین ثبت نام می کنین. ایشالاااااااااااا

ریگار

New member
من انقدر قبول شدن برام مهمه که اگه شعبه طالبان و داعش و القاعده هم بوریسه میکردن با سر انتخاب میکردمشون :14:
استخدام نیروهای مسلح هم نشدیم :( خوش به حال اونها .

به هاوش : باز هم ممنون .

دل آرام

New member
زهرا منم سر همون دو نفر موندم والا اگه بورسیه ای باشه من انتخاب اول همون بقیت الله می زنم

نه عزیزم تو دفترچه نوشته بقیه الله مال کراکنان هست
باید موقع ثبت نام مدرک استخدامتو واسشون ارسال میکردی

تو نهایت بهزیستی یا بهشتی قبولی . نگران نباش

دل آرام

New member
بین الملل بهشتی یه سایت جداگونه داره
اما بهزیستی رو نمیدونم . در ثانی واسه 3 نفر که دانشگاه و جدا نمیزنن احتمالا تو همون کلاسی میشنن که روزانه ها هستن !

دل آرام

New member
تنها تفاوت بین الملل اینه که پولیه. وگرنه مدرک کلاسها اساتید و .... با بقیه دانشجوها یکسانه. البته خوابگاهم فک کنم نمی دن.
البته میدونم مال بهشتی رو میزنن پردیس بهشتی این مال علومه بهشتیه شاید پژشکیش فرق داشته باشه
بهشتی علوم کلاساش تو یه ساختمانی در محدوده اکباتان تشکیل میشه
بهشتی یک ذره قیمتاشم بالاس اگر دانشگاههای دیگه ترمی 5 میگیرن بهشتی ترمی 6 میگیره مثلا . دو سال پیش روانشناسی بالینی کودکش میشد کلن 22 میلیون

yeganehh

New member
یعنی بین الملل ها با روزانه ها تو یک هستند?تو مدرک نمی زنن بین الملل?فکر کنم بهشتی قشم هست.البته مطمئن نیستم.ولی بهزیستی رو پیدا نکردم

آخرین ویرایش:

دل آرام

New member
بعد من اینم راجب به مدرک بین الملل شنیدم که نمیشه باهاش هییت علمی شد .

شک نکنین حداقل تو مدرک میزنن مازاد بر ظرفیت .

yeganehh

New member
آشناهای ما با 30 40 شریف روزانه قبول شدن.اونوقت ما با این رتبه ها یا باید تو جاده ها راه بیفتیم یا پول تو حلقوم اینا بریزیم..زوره به خدااااا..

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا