زهرا منم سر همون دو نفر موندم والا اگه بورسیه ای باشه من انتخاب اول همون بقیت الله می زنم
راستی بقیه ا.. و ارتش رو نمی تونم بزنم؟
منم الان دارم به این فکر میکنم که احتمالا اشتباه کردم زمانم رو گذاشتم واسه بهداشت . اما الان برای بهداشت یه پس زمینه قوی داریم . من واسه وزارت علوم هیچی نخوندم و درصد های وزارت علومم نصف نصف وزارت بهداشتم نبود . نمیدونم اگه واسه اون شروع کنم به خوندم به نتیجه ای میرسم یا نه . ممکنه از اینجا رونده و از اونجا مونده بشم. اونم الان که حتی نمیدونم سربازیم چه بلایی سر درس خوندنم میاره .
مجبورم تلاشم برای بهداشت رو دوباره به کار بگیرم . اگه انقدر تلاش کنم که رتبه ای مثل واسه سپیده بیارم دیگه بادهای نامهربانی وزارت خونه هم نمیتونه بلرزونتم .
الان دلم میخواد یکی یه 50 میلیگرم دیازپام بهم تزریغ کنه، یه چند ساعت بخوابم و از این شرایط راحت بشم .
ممنون هاوش ! یه سوال ، دانشگاه میپذیره کسی رو که در حال انجام خدمته ؟!
من فقط با قبول نشدن مشکل دارم .. نمی دونم از کجا بفهمم اون دو نفر جزو ما هم میشه یا نه اخه فردا هم که جمعس و تعطیلبا سپاهی شدن مشکلی نداری؟؟
زهرا منم سر همون دو نفر موندم والا اگه بورسیه ای باشه من انتخاب اول همون بقیت الله می زنم
دوستان بین الملل بهشتی و بهزیستی کجاست?
البته میدونم مال بهشتی رو میزنن پردیس بهشتی این مال علومه بهشتیه شاید پژشکیش فرق داشته باشهتنها تفاوت بین الملل اینه که پولیه. وگرنه مدرک کلاسها اساتید و .... با بقیه دانشجوها یکسانه. البته خوابگاهم فک کنم نمی دن.
منم شنیدم که تو مدرک میزنن بین الملل.ولی گروه آموزشیش مثل روزانه هاستبعد من اینم راجب به مدرک بین الملل شنیدم که نمیشه باهاش هییت علمی شد .
شک نکنین حداقل تو مدرک میزنن مازاد بر ظرفیت .